lauantai 29. lokakuuta 2016

Kaksi kolmesta Euroopan muslimista kannattaa sharian käyttöönottoa

Saksalaisessa tutkimuksessa kysyttiin Itävallan, Belgian, Ranskan, Saksan, Hollannin ja Ruotsin turkkilaisilta ja marokkolaisilta nämä kysymykset:

- Oletko sitä mieltä, että sharia on tärkeämpi kuin asuinmaasi lait (66%)
- Onko sinun mielestäsi olemassa vain yksi oikea tulkinta koraanista, jonka pitäisi koskea kaikkia muslimeja? (75%)
- Pitäisikö muslimien sinun mielestä palata "islamilaisille juurilleen"? (60%)

44% vastasi kyllä kaikkiin kysymyksiin, ja heidät määriteltiin "johdonmukaisiksi fundamentalisteiksi". Fundamentalistiset näkemykset ovat yhtä yleisiä vanhemissa ja uudemmissa sukupolvissa.

Islamilaisen lain (sharia) auktorisoidun oppaan (Umdat al-Salik) mukaan...

- siitä ei seuraa rangaistusta, jos muslimi tappaa ei-muslimin (o1.2) [koraani käskee käännyttämään kaikki vääräuskoiset ja tappamaan ne, jotka eivät siihen suostu*]
- oman lapsen tai lapsenlapsen tappaminen ei ole rangaistavaa (o1.2) [tällä voidaan oikeuttaa kunniamurhat]
- rangaistus aviorikoksesta ja sodomiasta on kivittäminen kuoliaaksi (o12.2)

Sharia-opas englanniksi

*http://www.islamopas.com/koraani/009.htm

Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.
- koraanin 9. suuran 5. luku

Päinvastoin kuin ihmiset yleensä luulevat, muslimi joka taistelee vääräuskoisia vastaan, on lähempänä "oikeaa" muslimia kuin sellainen, joka ei niin tee. Nämä "maltilliset muslimit" eivät siis edusta koraanin opetuksien mukaista islamia. Ei siis ole olemassa sellaista kuin "maltillinen islam", se on valhe, jolla aivopestään länsimaisia ihmisiä hyväksymään Euroopan kovaa vauhtia etenevä islamisaatio. Kaiken lisäksi maltillisena pidetyt muslimit eivät usein edes ole sitä, kuten esim. seuraava video osoittaa:
Oikeasti maltillisia voivat olla siis vain sekulaariset muslimit, lähinnä nimellisesti muslimeja olevat henkilöt tai ehkä sellaiset, jotka ovat lähes tai yhtä tietämättömiä koraanin opetuksista kuin tyypillinen länsimainen ei-muslimi. Joka tapauksessa sanomattakin on selvää, että barbarista shariaa kannattava henkilö on kaikkea muuta kuin maltillinen, ja se, että kaksi kolmasosaa Euroopan muslimeista tutkimuksen mukaan niin tekee, pitäisi herättää ihmiset siihen todellisuuteen, että muslimien massamaahanmuutto Eurooppaan on kaikkea muuta kuin hyvä idea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti