perjantai 4. marraskuuta 2016

Sukant Chandan: Satojen miljoonien afrikkalaisten ja aasialaisten vyöryttävä Eurooppaan, kunnes siitä tulee "musta" (video)http://nonalignedmedia.com/2016/02/sukant-chandan-brown-people-must-take-over-the-west-and-genocide-whites/

Sukant Chandan on punjabilaistaustainen Iso-Britannian kansalainen, ja hän siis sanoo, että satojen miljoonien afrikkalaisten ja aasialaisten pitää vyöryä Eurooppaan, kunnes siitä tulee "musta". Chandan vetoaa puheissaan "valkoisen miehen taakkaan", mikä lyhesti sanottuna tarkoittaa sitä, että käytännössä kaikki paha, mitä maailmassa on koskaan tapahtunut, on oletetusti valkoisten ihmisten ja pelkästään heidän syytä, ja että kaikkien valkoisten ihmisten pitää maksaa ikuisesti kaikista pahoista teoista, mitä kukaan valkoinen ihminen on koskaan historian saatossa tehnyt. Tämä on normaalia kulttuurimarxistista retoriikkaa, Chandan vain vie sen pidemmälle kuin tyypillinen länsimainen omaa kulttuuriaan ja valkoista rotuaan vihaava vihervasemmistolainen tai "suvaitsevaistolainen". Hän sanoo suoraan, että ei-valkoisten pitää valloittaa länsi:

Me olemme tulleet tänne jäädäksemme, pysyvästi. Oikeus siihen on ansaittu. Nyt meidän lopullinen haasteemme on mielestäni lännen valloittaminen kokonaan.
- Sukant Chandan, 2011

Chandanin puheet ovat kuitenkin sen verran yliampuvia, että tulee mieleen, että hän on eliitille työskentelevä agent provocateur. Hänen tehtävänään olisi lietsoa Coudenhove-Kalergin suunnitelman toteuttamista suoremmin kuin, mitä vaikutusvaltaiset henkilöt, kuten Peter Sutherland, joka on sanonut, että Euroopan maiden kansallinen homogeenisyys on murrettava, voivat tehdä.

Tulevaisuuden ihminen on sekarotuinen. Tämän päivän rodut ja luokat vähitellen häviävät tilan, ajan ja ennakkoluulojen vuoksi. Tulevaisuuden euraasialais-negridinen rotu, ulkonäöltään samankaltainen kuin muinaiset egyptiläiset, tulee korvaamaan kansan monipuolisuuden yksilöiden moninaisuudella.
- Richard Coudenhove-Kalergi, Praktischer Idealismus, 1925

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2016/02/paneurooppa-liike-katolinen-eu-ja.html
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2015/11/yk-jesuiitta-peter-sutherland-ja.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti