sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Sanna Marinin kansainvälisten asioiden erityisavustaja kävi jesuiittojen johtajuusseminaarin 2017

Lauri Voionmaa on toiminut pääministeri Sanna Marinin kansainvälisistä asioista vastaavana erityisavustajana, ja hänet nimitettiin äskettäin Ulkopoliittisen instituutin (FIIA) hallitukseen. FIIA on globalististen Ison-Britannian RIIA:n ja Yhdysvaltojen vastaavan aivoriihen CFR:n sisarorganisaatio. Nämä aivoriihet eivät suinkaan vain tutki politiikkaa, vaan paljolti myös ohjaavat maidensa hallitusten politiikkaa.

Voionmaa kävi 2017 Georgetownin yliopiston vuosittaisen johtajuusseminaarin, jossa indoktrinoidaan nousevia kansainvälisiä vaikuttajia globalismiin. Georgetownin yliopisto on Washingtonissa sijaitseva USA:n vanhin katolinen yliopisto, suurin jesuiittayliopisto ja paikka, jonka kautta jesuiitat ohjaavat USA:n kongressia ja Valkoista taloa ja valmistavat asiamiehiään valtiomiehen tehtäviin.

"Amerikkalaisilla protestanteilla on sydän paikallaan, mutta ei päätä ollenkaan: he eivät edes ymmärrä, miten merkityksellistä se on, että puolet heidän diplomaateistaan (olivat katolilaisia tai eivät) on koulittu jesuiittojen johtamissa kouluissa", yhtyy tuohon Gaetano Salvini. Vielä 1950-luvulla Georgetownin kansainvälisen palveluksen laitos - Bill Clintonin alma mater - oli ainoa amerikkalainen yliopisto, jossa oli kurssi diplomaateille.

https://lareviewofbooks.org/article/the-de-wasping-of-the-power-elite-roman-catholics-in-american-politics/

Vuonna 2016 johtajuusseminaarin kävi mm. Pekka Haaviston johtaman ulkoministeriön viestintäjohtajan paikalta maaliskuussa 2021 Sitran viestintäjohtajaksi siirtynyt Elina Ravantti. Lukuisista aiemmista seminaarin suomalaisosallistujista yksi on Teemu Tanner (1998), joka toimi Sauli Niinistön kansliapäällikkönä hänen ensimmäisen presidenttikautensa.

Helsingin Sanomilla oli vuosina 2009-2015 aina edustaja Georgetownin johtajuusseminaarissa. Sen kävivät Heikki Aittokoski (2009), Marko Junkkari (2010), Tuomas Niskakangas (2011), Sami Sillanpää (2012), Jenni Virtanen (2013), Saska Saarikosken puoliso ja HS:n nykyinen toimituspäällikkö Laura Saarikoski (2014) ja Piia Elonen (2015). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti