maanantai 9. joulukuuta 2019

RockingMrE: Miksi tiede EI ole todistanut, että jumalaa ei ole (video)



Ateistit aina sanovat, että todistustaakka on niillä, jotka sanovat, että jumala tai luoja on olemassa, ja toki niin onkin eikä luojan olemassaoloa ole todistettu suoraan. Mutta ateistit menevät siinä liian pitkälle, jos he väittävät, että tiede on todistanut, että luojaa EI ole olemassa. Tärkeimmät syyt, miksi niin on, ja jotka RockingMrE listaa videossa, ovat nämä:

1. Tiede ei pysty selittämään, miten kaikki alkoi ja miten ei-mistään voi tulla jotain.
2. Tiede ei ole pystynyt selittämään, miten elämä alkoi eikä todistamaan kokeellisesti, että eloton materia voi muuttua elolliseksi materiaksi.
3. Tieteelliset todisteet ja empiiriset havainnot kumoavat evoluutioteorian.

Evoluutioteoria ei ylipäätään edes täytä tieteen tunnusmerkkejä kuin ulkokohtaisesti, vaan se on uskomusjärjestelmä, joka lähtee kiveenhakatusta oletuksesta, että jumalaa ei voi olla olemassa, ja sitten kaikki evoluutioteorian kanssa ristiriidassa olevat tieteelliset todisteet ja havainnot yritetään selittää pois monimutkaisilla ajatusrakennelmilla ja spekulaatiolla.

Hyvä esimerkki siitä on fossiilikokoelman valtavat aukot; jos kaikilla lajeilla olisi sama kantaisä, niin fossiilikokoelmassa pitäisi olla jatkumo ja välimuotoja eri lajityyppien, kuten esim. linnut ja nisäkkäät, välillä pitäisi olla lähes ääretön määrä. Mutta nämä välimuodot puuttuvat fossiilikokoelmasta kokonaan, ja nykyisessä lajikirjossakin on valtava kuilu eri lajityyppien välillä. Jatkumoa ei siis ole, vaikka pitäisi olla, jos kaikilla lajeilla olisi sama kantaisä. Mutta darwinistit silti edelleen yli 150 vuotta evoluutioteorian keksimisen ja miljardien fossiilien löytämisen jälkeen teeskentelevät ja antavat ymmärtää, että fossiilikokoelma tukee evoluutioteoriaa.

Kaiken kaikkiaan vakaumukselliset darwinistit (ja ateistit) toimivat pitkälti kuten jonkin uskonlahkon jäsenet: kun heille esittää heidän uskomuksiensa kanssa jyrkässä ristiriidassa olevia todisteita, he torjuvat tai kiertävät ne ja menevät vahvasti puolustuskannalle, ja se vain vahvistaa heidän uskomuksiaan entisestään. Darwinismi ei siis ole tieteellistä metodia kunnioittavaa tiedettä, vaan pseudotiedettä ja "skientismiä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti