torstai 26. maaliskuuta 2020

Event 201 - uudenlaiseen koronavirukseen liittyvä simulaatioharjoitus pari kuukautta ennen pandemian puhkeamista; "koronaviruspandemia" etukäteen suunniteltu psykologinen operaatio?



Bill Gatesin Event 201 ja Rockefellerin Lock Step

Event 201:n skenaario oli, että uudenlainen eläinperäinen koronavirus, joka tarttuu lepakoista sikoihin ja sitten ihmisiin, lähtee leviämään aiheuttaen vakavan pandemian, joka tappaa lopulta 65 miljoonaa ihmistä. Mielenkiintoista, kun tämän uuden koronaviruksen (COVID-19) on nyt sanottu olevan lähtöisin lepakoista. Siinä on myös ilmeinen viittaus sikainfluenssaan, joka oli edellinen suurta ja ylimitoitettua huomiota mediassa saanut oletettu uudenlaisen viruksen aiheuttama pandemia. Siihen kuoli lopulta kuitenkin Suomessa vain 44 ihmistä, kun kausi-influenssa aiheuttaa joka vuosi arviolta n. 500 kuolemaa, lähinnä vanhuksille ja pitkäaikaissairaille.

Vielä mielenkiintoisempaa on tuon harjoituksen ajankohta, 18. lokakuuta 2019 eli pari kuukautta ennen sitä, kun koronaviruspandemia väitetysti puhkesi Wuhanissa Kiinassa joulukuussa 2019. Sattumaako vai vihje siitä, että tämä väitetty pandemia on etukäteen suunniteltu maailmanlaajuinen psykologinen operaatio ja eliitin testi sen suhteen, kuinka helposti ihmiset saadaan hyväksymään totalitaariset vapauksien rajoitukset ja poliisivaltiotoimet tai suorastaan vaatimaan niitä? 

Event 201:n järjestäjiä olivat Johns Hopkins -yliopisto yhteistyökumppaneinaan Maailman talousfoorumi ja Bill ja Melinda Gatesin säätiö. Bill Gates on tunnettu ehkä maailman suurimpana rokotuksien puolestapuhujana ja myyntimiehenä, ja rokotuksien kehittäminen ja levittäminen onkin hänen säätiönsä ensisijainen tarkoitus. Hän kuuluu tietysti myös kansainväliseen eliitin sisäpiiriin. Maailman talousfoorumin mukanaolo on myös mielenkiintoinen seikka, koska nyt tämän väitetyn pandemian myötä on aiheutumassa talouskriisi.

Rockefeller-säätiö, jonka perusti Rockefellerin suku, jonka päämies oli yksi menneen vuosisadan suurimmista globalistivaikuttajista, Bilderberg-ryhmän johtava jäsen ja Trilateraalisen komission perustaja David Rockefeller (1915-2017), julkaisi jo vuonna 2010 raportin, jossa oli samankaltainen skenaario (Lock Step).































Lock Step -skenaariossa uudenlainen virus aiheutti maailmanlaajuisen pandemian, jossa kuoli 8 miljoonaa ihmistä. Sillä oli myös tuhoisat seuraukset taloudelle sen kautta, että ihmisten ja tavaran liikkuminen rajojen yli pysähtyi ja että paikallisestikin liikkeet ja virastot olivat tyhjillään kuukausia. 

Skenaariossa korostetaan sitä, että Kiina hoiti asian parhaiten ottamalla nopeasti käyttöön pakolliset karanteenit ja sulkemalla rajat. Kiina, joka on totalitaarinen poliisivaltio, nostetaan siis tavallaan esimerkiksi, jota olisi hyvä seurata. Muutkin maat ottivat skenaariossa lopulta käyttöön tiukat pakkotoimet, ja mielenkiintoisesti sen perään todetaan, että ihmisten ja heidän toimien autoritäärinen valvonta jäi päälle ja jopa voimistui myös pandemian laannuttua. 

Kuulostaako tutulta? Ainoa ero tässä on se, että ei ole mitään lähellekään tuon laajuista pandemiaa, vaan on vain median alarmistisen uutisoinnin luoma illuusio sellaisesta. Onko tässä todellakin kyse ihmisten valmistelemisesta täydelliseen poliisivaltioon ja totalitarismiin, joka on ollut eliitin pitkäaikainen uuteen maailmanjärjestykseen liittyvä tavoite?

Ovatko näiden eliitin ajatushautomoiden skenaariot vain spekulointia mahdollisilla tulevaisuuden tapahtumilla vai onko ne tarkoitettu itsensä toteuttaviksi ennustuksiksi?

Koronaviruspandemiaan liittyvä liioittelu ja tilastojen vääristely

Olet varmaan nähnyt usein arvion, että koronaviruksen saaneiden kuolleisuus on jopa yli 3%. Ei todellakaan ole, vaan se perustuu alkeelliseen tilastotieteelliseen virheeseen, jossa kuolleisuus on laskettu jakamalla kuolemien määrä vahvistettujen tapausten määrällä. Tuota kuolleisuusprosenttia on verrattu influenssan kuolleisuuteen, joka on arviolta 0,1% tai alle, mutta jälkimmäinen on laskettu jakamalla kuolemien määrä influenssatapausten arvioidulla kokonaismäärällä. Esim. USA:ssa on tällä kaudella (2019-2020) kuollut tähän mennessä n. 23000 ihmistä, vaikka testeillä vahvistettuja tapauksia on vain hieman yli 230000, ja jos kuolleisuus laskettaisiin sen perusteella, se olisi 10%. Mutta läheskään kaikkia influenssan saaneita ei testata ollenkaan, ja sama koskee koronavirusta, joten ei kuolleisuutta voi laskea testeillä vahvistettujen tapausten perusteella.

Tilastojen väärä tulkinta on erityisen ilmeistä Italian kohdalla. Niin, se kuulostaa dramaattiselta, että siellä on kuollut väitetysti nyt yli 7500 ihmistä koronavirukseen. Mutta jos tarkastelee tilastoja yksityiskohtaisemmin, niin tuo väite asettuu kyseenalaiseen valoon; 17. maaliskuuta mennessä Italiassa yli 99 prosentilla väitetysti koronavirukseen kuolleista oli ollut yksi tai useampi vakava pitkäaikaissairaus, kuolleista alle 50-vuotiaita oli ollut vain 17 ja kuolleiden keski-ikä hieman alle 80 vuotta. Varsinkin, kun vielä koronavirustestien luotettavuus on hyvin kyseenalainen, niin ei ole kaukaa haettua olettaa, että suurella osalla noista kuolleista ei ole todellisuudessa edes ollut sitä, vaan nuo vanhuksien kuolemat voivat johtua monen kohdalla esim. influenssan aiheuttamasta hengitystieinfektiosta.

Tai sitten joitakin kuolemia merkitään koronaviruksen piikkiin, vaikka kyse on ihan normaaleista pitkäaikaissairaiden vanhusten kuolemista. Tuo jälkimmäinen menee jo vahvasti spekuloinnin, ellei suorastaan "salaliittoteorian" puolelle, mutta epäilen vahvasti, että sitäkin tapahtuu. Sitä ei voi kuitenkaan vahvistaa, ennen kuin näkee tilastot kuolemien kokonaismäärästä Italiassa viime viikkoina. Se tiedetään, että pitkäaikaisten tilastojen mukaan Italiassa kuolee keskimäärin 1762 ihmistä päivässä, ja jos siellä todella on ollut nyt pandemia, niin kuolemien määrässä pitäisi näkyä selvä piikki. Mielenkiintoista olisi nähdä myös, kuinka paljon Italiassa on kuollut ihmisiä verrattuna tavalliseen influenssakauteen. Jos kuolematilastoissa ei näy mitään merkittävää eroa tavanomaiseen, niin silloin voi jo olettaa, että mitään pandemiaa ei ole missään vaiheessa ollutkaan, vaan kyse on todellakin tilastoja vääristelemällä luodusta illuusiosta.

Koronapaniikissa olevilla suhteellisuudentaju kateissa

Pelkästään USA:ssa on tosiaan tämän kauden aikana kuollut influenssan seurauksena jo n. 23000 ihmistä, kun koronavirukseen on kuollut koko maailmassa (virallisten tietojen mukaan) vain n. 22000 ihmistä. Suomessa kuolee influenssaan vuosittain n. 500 ihmistä, koronavirukseen on nyt kuollut 5. Ja maailmassa kuolee influenssaan joka vuosi jopa 290000-650000 ihmistä. Joten onko tämän väitetyn koronaviruspandemian takia todella järkevää pysäyttää maailma, minkä seurannaisvaikutuksena talous myös kärsii pahasti ja pienyrittäjiä ajautuu konkursseihin? Eikö kenellekään tulee mieleen, että tämä on täysin ylimitoitettua, vaikka nuo luvut koronavirukseen kuolleista olisivatkin totuudenmukaisia (mitä sitäkin epäilen vahvasti)? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti