torstai 2. huhtikuuta 2020

Koronavirus: Italian korkeat kuolleisuusluvut on tilastoharha



https://www.corbettreport.com/whats-up-with-the-italian-mortality-rate-questions-for-corbett-058/

Kirjoitin tästä jo Event 201 -artikkelissa:

Tilastojen väärä tulkinta on erityisen ilmeistä Italian kohdalla. Niin, se kuulostaa dramaattiselta, että siellä on kuollut väitetysti nyt yli 7500 ihmistä koronavirukseen. Mutta jos tarkastelee tilastoja yksityiskohtaisemmin, niin tuo väite asettuu kyseenalaiseen valoon; 17. maaliskuuta mennessä Italiassa yli 99 prosentilla väitetysti koronavirukseen kuolleista oli ollut yksi tai useampi vakava pitkäaikaissairaus, kuolleista alle 50-vuotiaita oli ollut vain 17 ja kuolleiden keski-ikä hieman alle 80 vuotta. Varsinkin, kun vielä koronavirustestien luotettavuus on hyvin kyseenalainen, niin ei ole kaukaa haettua olettaa, että suurella osalla noista kuolleista ei ole todellisuudessa edes ollut sitä, vaan nuo vanhuksien kuolemat voivat johtua monen kohdalla esim. influenssan aiheuttamasta hengitystieinfektiosta. 
Tai sitten joitakin kuolemia merkitään koronaviruksen piikkiin, vaikka kyse on ihan normaaleista pitkäaikaissairaiden vanhusten kuolemista. Tuo jälkimmäinen menee jo vahvasti spekuloinnin, ellei suorastaan "salaliittoteorian" puolelle, mutta epäilen vahvasti, että sitäkin tapahtuu. Sitä ei voi kuitenkaan vahvistaa, ennen kuin näkee tilastot kuolemien kokonaismäärästä Italiassa viime viikkoina. Se tiedetään, että pitkäaikaisten tilastojen mukaan Italiassa kuolee keskimäärin 1762 ihmistä päivässä, ja jos siellä todella on ollut nyt pandemia, niin kuolemien määrässä pitäisi näkyä selvä piikki. Mielenkiintoista olisi nähdä myös, kuinka paljon Italiassa on kuollut ihmisiä verrattuna tavalliseen influenssakauteen. Jos kuolematilastoissa ei näy mitään merkittävää eroa tavanomaiseen, niin silloin voi jo olettaa, että mitään pandemiaa ei ole missään vaiheessa ollutkaan, vaan kyse on todellakin tilastoja vääristelemällä luodusta illuusiosta.


Nyt tiedetään ainakin se, että vain 12 prosentissa kuolemantapauksista, jotka on ilmoitettu Italiassa koronaviruskuolemiksi, kuolinsyyksi on oikeasti merkitty koronavirus. Lopuilla 88 prosentilla on ollut testien (jotka eivät edes ole kovin luotettavia) mukaan koronavirus, mutta se ei ole ollut kuolinsyy, vaan jokin tai jotkut muut sairaudet. 

Jos lasketaan koronaviruksen aiheuttamien kuolemien määrä Italiassa tuon tiedon perusteella, niin tällä hetkellä se olisi 13155 x 0,12 = 1579. Tuo kuulostaa jo paljon uskottavammalta, koska kuolleisuus (n. 1,4%) olisi silloin lähempänä muiden länsimaiden lukuja, kun se lasketaan vahvistettujen tapauksien määrän perusteella. Esim. Suomessa se olisi tällä hetkellä samalla tavalla laskettuna n. 1,1%. Ja jos ja kun otetaan vielä huomioon se, että valtaosa koronaviruksen mahdollisista kantajista ei edes mene testeihin, niin kuolleisuus painuu molemmissa maissa jo alle 1 prosentin ja lähemmäs sitä, mikä on influenssan kuolleisuus (n. 0,1%).

Muistutetaan vielä, että influenssa aiheuttaa Suomessa vuosittain n. 500 kuolemaa, kun koronavirus on nyt aiheuttanut virallisten tahojen mukaan 17 kuolemaa. Ja tämän takia kaikki ihmiset on eristetty, kokoontumiset kielletty, Uudeltamaalta ei saa poistua, ihmisiä ajetaan työttömyyskortistoon ja pienyrittäjiä ajetaan konkurssiin jne. 

Eiväthän nuo toimet ole missään järjellisessä suhteessa koronaviruksen aiheuttaman uhkaan, jos ajattelee kriittisesti eikä anna pelon ohjata omaa ajattelua. Mutta koronavirus on ollut erinomainen tekosyy niille, jotka ovat halunneet viedä eteenpäin valvonta- ja kontrolliyhteiskuntaa. Pelon sokaisemat kansalaiset, jotka ovat itse vaatineet näitä toimia, ovat vain klassisia hyödyllisiä idiootteja, joita tätä agendaa ajava eliitti on käyttänyt hyväkseen. Jos jonkin ilmiön kohdalla voi viitata salaliittotutkijoiden ja totuudenetsijöiden piirissä tuttuun käsitteeseen ongelma - reaktio - ratkaisu (problem - reaction - solution), niin tässä; eliitti on luonut omistamansa ja kontrolloimansa median ja tilastojen vääristelyn avulla illuusion poikkeuksellisen suuresta viruksen aiheuttamsta ongelmasta, kansalaisten reaktio on ollut pelko ja paniikki, ja eliitti on tarjonnut ratkaisuksi totalitaariset toimet, jotka se on koko ajan halunnutkin ottaa käyttöön odottaen vain sopivaa tilaisuutta siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti