sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

THL: kuolema luokitellaan koronaviruskuolemaksi riippumatta varsinaisesta kuolinsyystä

Asiasta uutisoi ensimmäisenä mainio verkkolehti Vastavalkea. Kimmo Hellström esitti 9.4.2020 THL:lle kysymyksen asiaan liittyen:

Olen yrittänyt selvittää lasketaanko Suomessa koronakuolemiin, joita tänään on THL:än mukaan 42 kpl, kaikki sellaiset joilla on ollut koronatartunta vai vain ne jotka ovat kuolleet koronan seurauksena. 
Eli onko tuossa luvussa mukana kaikki koronan kanssa kuolleet vai ainoastaan koronaan kuolleet?

THL:n vastaus:

... seurantatiedoissa (tartuntatautirekisteri) kuolema luokitellaan COVID-kuolemaksi jos henkilö on ennen kuolemaansa testattu COVID-positiiviseksi. Varsinaista kuolinsyytä seurantajärjestelmä ei rekisteröi, eikä huomioi esim. kuolintodistukseen kirjattavia diagnooseja.

Jotain tällaista olen epäillyt alusta asti, ja hyvä, että asialle saatiin nyt myös vahvistus tutkivan journalismin ansiosta. Tämä antaa lisää viitteitä siitä, että koronaviruskuolematilastoissa on ilmaa, myös Suomessa, vaikka täällä kuolemia on toistaiseksi vielä erittäin vähän (49) verrattuna varsinkin Italiaan, jonka koronaviruskuolemiin liittyvästä tilastoharhasta kirjoitin jo aiemmin:

Nyt tiedetään ainakin se, että vain 12 prosentissa kuolemantapauksista, jotka on ilmoitettu Italiassa koronaviruskuolemiksi, kuolinsyyksi on oikeasti merkitty koronavirus. Lopuilla 88 prosentilla on ollut testien (jotka eivät edes ole kovin luotettavia) mukaan koronavirus, mutta se ei ole ollut kuolinsyy, vaan jokin tai jotkut muut sairaudet.  
Jos lasketaan koronaviruksen aiheuttamien kuolemien määrä Italiassa tuon tiedon perusteella, niin tällä hetkellä se olisi 13155 x 0,12 = 1579. Tuo kuulostaa jo paljon uskottavammalta, koska kuolleisuus (n. 1,4%) olisi silloin lähempänä muiden länsimaiden lukuja, kun se lasketaan vahvistettujen tapauksien määrän perusteella. Esim. Suomessa se olisi tällä hetkellä samalla tavalla laskettuna n. 1,1%. Ja jos ja kun otetaan vielä huomioon se, että valtaosa koronaviruksen mahdollisista kantajista ei edes mene testeihin, niin kuolleisuus painuu molemmissa maissa jo alle 1 prosentin ja lähemmäs sitä, mikä on influenssan kuolleisuus (n. 0,1%).



Samalla tavalla toimitaan myös USA:ssa



USA:n tautikeskus (CDC) ohjeisti lääkäreitä 24. maaliskuuta niin, että tapaus tulee merkitä COVID-19-kuolemaksi, jos "tauti aiheutti tai sen oletetaan aiheuttaneen kuoleman tai edesauttaneen sitä". CDC:n huhtikuinen muistio vielä selventää, että koronavirusta ei välttämättä edes tarvitse vahvistaa testeillä, jos "vaikuttaa vahvasti" siltä, että kyse oli COVID-19-tapauksesta.

On aivan selvää, että nämä käytännöt johtavat kuolematilastojen vääristymiseen, ja se lienee myös tarkoitus. Eli illuusiota vakavasta pandemiasta on pidettävä yllä, jotta eliitti voi ajaa poliisivaltio- ja valvontayhteiskunta-agendaansa, kuten aiemmin kirjoitin:

Mutta koronavirus on ollut erinomainen tekosyy niille, jotka ovat halunneet viedä eteenpäin valvonta- ja kontrolliyhteiskuntaa. Pelon sokaisemat kansalaiset, jotka ovat itse vaatineet näitä toimia, ovat vain klassisia hyödyllisiä idiootteja, joita tätä agendaa ajava eliitti on käyttänyt hyväkseen. Jos jonkin ilmiön kohdalla voi viitata salaliittotutkijoiden ja totuudenetsijöiden piirissä tuttuun käsitteeseen ongelma - reaktio - ratkaisu (problem - reaction - solution), niin tässä; eliitti on luonut omistamansa ja kontrolloimansa median ja tilastojen vääristelyn avulla illuusion poikkeuksellisen suuresta viruksen aiheuttamsta ongelmasta, kansalaisten reaktio on ollut pelko ja paniikki, ja eliitti on tarjonnut ratkaisuksi totalitaariset toimet, jotka se on koko ajan halunnutkin ottaa käyttöön odottaen vain sopivaa tilaisuutta siihen.


CDC:n johtaja ja USA:n johtava koronavirusasiantuntija Anthony Fauci molemmat jesuiittojen apureita

Kun tiedetään jesuiittojen keskeinen rooli uuden maailmanjärjestyksen agendan - johon liittyy juuri mm. täydellisen valvontayhteiskunnan luominen - ajamisessa, niin on mielenkiintoinen tosiasia, että CDC:n johtaja Robert R. Redfield on jesuiittojen kouluttama. Hänellä on sekä alempi korkeakoulututkinto että lääkärintutkinto Georgetownin yliopistosta, joka on Washingtonissa (eli "uudessa Roomassa") sijaitseva jesuiittojen päämaja ja valtakeskus Amerikassa.

Jesuiittojen kouluttama on myös Anthony Fauci, joka on USA:n kansallisen allergia- ja tartuntatautilaitoksen (NIAID) johtaja ja nostettu mediassa maan johtavaksi koronavirusasiantuntijaksi. Fauci kävi jesuiittalukiota New Yorkissa ja valmistui Worcesterin jesuiittayliopistosta, ja hän on selvästikin jesuiittojen suuri ystävä, kuten käy ilmi mm. hänen vierailustaan vanhaan jesuiittakouluunsa ja siitä, että hän on usein ylistänyt jesuiittojen koulutusmetodeja, kuten mm. tässä tartuntatautisäätiö NFID:n julkaisussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti