torstai 25. maaliskuuta 2021

Tilastojen perusteella ei ole mitään syytä lisätä rajoituksia

Tärkeimmät poiminnat näistä koronavirusta koskevista tilastoista Suomessa:

- 0,4% positiivisen testituloksen saaneista on sairaalahoidossa.

- Koronavirukseen kuolleiden mediaani-ikä on 83 v., kun suomalaisten keskimääräinen elinikä on 81 v.

- 95%:lla koronavirukseen kuolleista on ollut yksi tai useampi pitkäaikaissairaus.

- 2,3% sairaaloiden hoitokapasiteetista on käytössä koronan takia (koronan takia hoidossa 306 ihmistä).

- Kokonaisuuskuolleisuus oli Ruotsissa vuonna 2020, jolloin siellä ei ollut juuri mitään rajoituksia, pienempi kuin vuonna 2012 ja sama kuin vuonna 2010.

Ovatko rajoitukset, saati sitten nyt hallituksen esittämät lisärajoitukset, näiden tilastojen valossa tarpeellisia? Eivät tietenkään. 

Todellinen syy rajoituksille onkin globalistinen agenda teknokraattisen valvontayhteiskunnan luomiseksi, voittojen tuominen rokotteita myymällä Bill Gatesin edustamalle lääketeollisuudelle ja Maailman talousfoorumin suunnitteleman talousjärjestelmän nollauksen (The Great Reset) toteuttaminen. Nollaus alkaa siitä, että pk-yritykset tuhotaan ja keskiluokan elintaso romahdutetaan, kuten nyt on käymässä koronarajoitusten takia.


Event 201:n skenaario oli, että uudenlainen eläinperäinen koronavirus, joka tarttuu lepakoista sikoihin ja sitten ihmisiin, lähtee leviämään aiheuttaen vakavan pandemian, joka tappaa lopulta 65 miljoonaa ihmistä. Mielenkiintoista, kun tämän uuden koronaviruksen (COVID-19) on nyt sanottu olevan lähtöisin lepakoista. Siinä on myös ilmeinen viittaus sikainfluenssaan, joka oli edellinen suurta ja ylimitoitettua huomiota mediassa saanut oletettu uudenlaisen viruksen aiheuttama pandemia. Siihen kuoli lopulta kuitenkin Suomessa vain 44 ihmistä, kun kausi-influenssa aiheuttaa joka vuosi arviolta n. 500 kuolemaa, lähinnä vanhuksille ja pitkäaikaissairaille.

Vielä mielenkiintoisempaa on tuon harjoituksen ajankohta, 18. lokakuuta 2019 eli pari kuukautta ennen sitä, kun koronaviruspandemia väitetysti puhkesi Wuhanissa Kiinassa joulukuussa 2019. Sattumaako vai vihje siitä, että tämä väitetty pandemia on etukäteen suunniteltu maailmanlaajuinen psykologinen operaatio ja eliitin testi sen suhteen, kuinka helposti ihmiset saadaan hyväksymään totalitaariset vapauksien rajoitukset ja poliisivaltiotoimet tai suorastaan vaatimaan niitä? 

Event 201:n järjestäjiä olivat Johns Hopkins -yliopisto yhteistyökumppaneinaan Maailman talousfoorumi ja Bill ja Melinda Gatesin säätiö. Bill Gates on tunnettu ehkä maailman suurimpana rokotuksien puolestapuhujana ja myyntimiehenä, ja rokotuksien kehittäminen ja levittäminen onkin hänen säätiönsä ensisijainen tarkoitus. Hän kuuluu tietysti myös kansainväliseen eliitin sisäpiiriin. Maailman talousfoorumin mukanaolo on myös mielenkiintoinen seikka, koska nyt tämän väitetyn pandemian myötä on aiheutumassa talouskriisi.

Rockefeller-säätiö, jonka perusti Rockefellerin suku, jonka päämies oli yksi menneen vuosisadan suurimmista globalistivaikuttajista, Bilderberg-ryhmän johtava jäsen ja Trilateraalisen komission perustaja David Rockefeller (1915-2017), julkaisi jo vuonna 2010 raportin, jossa oli samankaltainen skenaario (Lock Step).

Lock Step -skenaariossa uudenlainen virus aiheutti maailmanlaajuisen pandemian, jossa kuoli 8 miljoonaa ihmistä. Sillä oli myös tuhoisat seuraukset taloudelle sen kautta, että ihmisten ja tavaran liikkuminen rajojen yli pysähtyi ja että paikallisestikin liikkeet ja virastot olivat tyhjillään kuukausia. 

Skenaariossa korostetaan sitä, että Kiina hoiti asian parhaiten ottamalla nopeasti käyttöön pakolliset karanteenit ja sulkemalla rajat. Kiina, joka on totalitaarinen poliisivaltio, nostetaan siis tavallaan esimerkiksi, jota olisi hyvä seurata. Muutkin maat ottivat skenaariossa lopulta käyttöön tiukat pakkotoimet, ja mielenkiintoisesti sen perään todetaan, että ihmisten ja heidän toimien autoritäärinen valvonta jäi päälle ja jopa voimistui myös pandemian laannuttua. 

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2020/03/event-201-uudenlaiseen-koronavirukseen.html

 

Pandemia merkitsee harvinaista mutta kapeaa mahdollisuuden ikkunaa miettiä, kuvitella ja uudelleenjärjestää maailmamme. 

- Klaus Schwab, Maailman talousfoorumin puheenjohtaja, kesäkuussa 2020

https://avoin.media/2020/12/15/suuri-nollaus-lopun-alku/


Sanna Marin ja Klaus Schwab Davosin talousfoorumissa tammikuussa 2020















Ekonomisti Tuomas Malinen, joka on saanut suurta huomiota vaihtoehtomediassa ja sosiaalisessa mediassa, mutta ei jostain kumman syystä kutsuja valtamedian keskusteluihin tai haastatteluihin, selittää mikä on The Great Reset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti