Paavinkirkolla ja erityisesti jesuiitoilla oli omat syynsä haluta amerikkalaisten vallankumousta Britanniaa vastaan. Britannian laki kielsi messujen pitämisen. Rooma halusi siirtokuntien irtautuvan ja julistavan uskonnonvapauden kaikille, Rooma mukaan lukien, mikä antaisi sille vapauden toimia tässä uudessa nousevassa mahdissa. Protestanteilla oli syynsä vaalia omantunnonvapautta, mutta jesuiitoilla oli myös omansa. Rooman tavoite, "utopistinen tavoite", johon Benedictus XVI viittasi… on että Roomalle on annettava vapaus hankkia itselleen valtaa. Sitten kun se pääsee valtaan, se kieltää vapauden kaikilta muilta kuin itseltään… Benedictus jopa puhui avoimesti maailmanlaajuisessa tv-lähetyksessä siitä, miten Britannia oli kieltänyt messut, mutta Amerikassa uskonnonvapaus oli kirjattu perustuslakiin, mikä antoi Roomalla vapaat kädet toimittaa messuja ja luoda pohjan vallalleen Amerikassa.
Lyhyt yhteenveto asiasta:
1. Rooma halusi Amerikan siirtokuntien irtautuvan Britanniasta, jotta se saisi niissä vapaat kädet. Tämä tulee ilmi paavin puheista, kuten myös historiasta. Alkaessani tutkimaan teoriaa Rooman masinoimasta Amerikan vallankumouksesta… Se vain tuntui liian isolta palalta nieltäväksi. Teoria oli niin jyrkästi ristiriidassa sen kanssa, mistä vain historiankirjat enää muistuttuvat, eli että Amerikan vallankumous oli protestanttinen. Mutta nyt tiedän, että tämä uskomattomalta kuulostava Rooman juoni, jonka jesuiitat laativat ennen Amerikan vallankumousta, on totta. Paavi vahvisti tämän vierailullaan Amerikkaan 16. huhtikuuta 2008 Valkoisessa talossa ja piispojen edessä Synnittömän sikiämisen basilikan kappelissa. Sitten Yankees Stadiumilla pidetty messu juhlisti Baltimoren arkkihiippakunnan perustamista Marylandissä (Marianmaa) 200 vuotta sitten. Katolisten koulujen opetus myös vahvistaa tämän.
2. Roomalla oli jo yksi siirtokunta, Maryland. Paavi julisti, että hän tuli juhlistamaan arkkihiippakunnan perustamista Baltimoreen, Marylandiin 200 vuotta sitten.
3. Paavi tuli juhlistamaan Amerikan ensimmäistä katolista piispaa, jesuiitta John Carrollia.
4. Jesuiitta John Carroll sai tehtäväkseen junailla tulevan Amerikan vallankumouksen, jonka tarkoituksena oli edistää jesuiittojen ja Rooman pyrkimyksiä Amerikan suhteen.
5. John Carroll lähti Roomaan Brüggesta, jossa toimi jesuiittayliopiston lehtorina, saapuen sinne syksyllä 1772, sitä varten, että musta paavi Lorenzo Ricci nimitti hänet ystävyyssuhteiden prefektiksi.
6. Ystävyyssuhteiden prefektinä Carrollin tehtävänä oli organisoida maallikkoja "jonkinlaisten yhteiskunnallisten toimien promotoimiseksi". Tämä nimitys tapahtui neljä vuotta ennen vallankumousta.
7. Carrollin oli tarkoitus olla jesuiittojen miekanterä Amerikan vallankumouksessa, jonka tarkoituksena oli ajaa Rooman päämääriä, luoda uusi valtio, jota Rooma tulisi lopulta hallitsemaan.
8. Carroll matkusti tuntemattomana… Norfolkin herttuan veljenpojan kanssa, joka oli syventynyt jesuiittojen hengellisiin harjoituksiin, tavaten valtionpäämiehiä ympäri Eurooppaa kesästä 1771 kevääseen 1773.
9. Tuntemattomana tehdyillä matkoillaan John Carroll poikkesi Triesten jesuiittayliopistossa, jossa oli latinankielinen asiakirja, jota jesuiitat ilmeisesti halusivat käyttää suunnitelmana uuden Amerikan valtion kaappaamiseksi.
10. Paavi teki selväksi sen, että vaikka oli kiitollinen USA:n presidentin kutsusta Amerikkaan ja Valkoiseen taloon, hänen vierailun tärkein syy oli juhlistaa Amerikan ensimmäisen arkkihiippakunnan - Baltimoren arkkihiippakunta Marylandissä, jota jesuiitta John Carroll johti - 200-vuotisjuhlaa. John Carroll on jesuiittojen ja katolisen kirkon pioneeri Amerikassa. Hän perusti Georgetownin jesuiittayliopiston.
11. Paavi hyökkäsi useaan otteeseen protestantismin perusteita vastaan hyökäten voimakkaasti "yksityisen uskonnon" ideaa vastaan, jonka hän sanoi tappavan sielun.
12. Paavi puhui "globaalin solidaarisuuden" tarpeesta ilmaisten näin vievänsä eteenpäin Johannes Paavali II:n visiota paavin omasta uudesta maailmanjärjestyksestä.
13. Synnittömän sikiämisen basilikan kappelissa paavi paljasti sen, ettei katolinen kirkko ole millään muotoa unohtanut sitä, että samaan aikaan, kuin messut oli kielletty Britanniassa, uskonnonvapaus oli kirjattu Amerikan perustuslakiin, mikä mahdollisti Rooman etenemisen täydellä vauhdilla…
14. Paavi puhui sunnuntain pyhittämisen tärkeydestä. Sunnuntai on hyvin lähellä hänen sydäntään, kuten hänen kirjansa "Liturgian henki" osoittaa.
15. Paavi julisti, että Amerikan suojeluspyhimys on Maria. Se oli todellakin Marylandissä, Baltimoren katolisessa siirtokunnassa, jonne jesuiitta John Carroll perusti ensimmäisen arkkihiippakunnan. Carrollin suku lahjoitti Washingtonin kaupungille maapalan nimeltä "Rooma".
-John Daniel
http://granddesignexposed.com/alieso/deeplyimplanted.html
Tämä ainakin käy yksiin aiemman tekstini kanssa, jossa identifioitiin Washingtonin kaupunki uudeksi Roomaksi.
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/12/washington-uusi-rooma.html
Ja kuten useimmat totuudenetsijät tietävät, monet Amerikan perustajaisistä oli vapaamuurareita. Vapaamuurarit taas työskentelevät yhdessä jesuiittojen kanssa, ja itse asiassa moni seikka viittaa siihen, että jesuiitat hallitsevat kaikkia merkittäviä vapaamuurarilooseja korkean tason vapaamuurareiden kautta.
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/03/jesuiitat-ja-vapaamuurariuden.html
Sen lisäksi, että monet Yhdysvaltain hallituksen perustajista oli vapaamuurareita, he saivat myös apua salaiselta ja kunnianarvoiselta Euroopassa vaikuttavalta taholta, joka auttoi heitä perustamaan tämän maan aivan erityiseen tarkoitukseen, jonka vain harvat valitut tiesivät. Suuri sinetti on tämän ylevän - näkymättömän ja kuta kuinkin tuntemattoman - tahon tunnusmerkki, ja keskeneräinen pyramidi sen kääntöpuolella on piirtotaulu, joka aloittaa symbolisesti hankkeen, jonka toteuttamiselle Yhdysvaltain hallitus oli syntymästään lähtien omistautunut.
-Manly P. Hall, 33. asteen vapaamuurari, The Secret Teachings of All Ages, 1928
Jordan Maxwellin esitelmä dollarin setelin (jossa on Yhdysvaltain suuri sinetti) vapaamuurarisymboleista