perjantai 21. tammikuuta 2011

Kenen hallussa Amerikan media on?

Tämä oli aikoinaan presidentti Richard Nixonin näkemys:
Eli Nixonin mielestä koko Amerikka ja sen media oli juutalaisten kuristusotteessa. Tässä kohtaa kannattaa huomioida, että hänellä oli neuvonantajana oli Maltan ritari Pat Buchanan, joka on myös jesuiittojen kouluttama. Ja Nixonin puheenkirjoittaja oli John McLaughlin, entinen jesuiittapappi, joka on vetänyt pitkään Buchananin säestyksellä suosittua keskusteluohjelmaa televisiossa. Tässä näyte siitä, miten jesuiitat ovat lietsoneet juutalaisvastaisuutta omassa lehdessään:

... Vuonna 1890 "Civilta Cattolica" suuntasi taas huomionsa juutalaisiin artikkelien sarjassa, joka uudelleenjulkaistiin pamfletin muodossa… jonka tarkoituksena oli tuoda esille juutalaisten toimet modernin liberaalin kansallisvaltion luomisessa. Kirjoittaja esitti syytöksen, että "viekkaudellaan" juutalaiset lietsoivat Ranskan vallankumouksen saavuttaakseen yhteiskunnallisen tasa-arvon, ja sitten he ujuttautuivat vähitellen avainpaikoille useimpien valtioiden talouselämässä tähtäimenään kontrolloida niitä ja aloittaa heidän "vihamielinen kampanjansa kristinuskoa vastaan". Juutalaiset oli "rotu joka herättää kuvotusta"; he olivat "laiska kansa, joka ei tee työtä tai tuota mitään; joka elää toisten tekemän työn kustannuksella". Pamfletti päätti vaatimalla "yhteiskunnallisen tasa-arvon" poistamista ja juutalaisten eristämistä muusta väestöstä.
-John Cornwell, Hitler's Pope: The Secret History of Pius XII, 2000

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/cnnn-uutisankkuri-oliver-stone-ja.html

Toista maailmansotaa edeltävänä aikana Amerikan median suurin juutalaisvastaisuuden lietsoja oli huippusuosittua radio-ohjelmaa vetänyt katolinen pappi Charles Coughlin, joka levitti mm. puolitotuudellista tietoa juutalaisten pankkiirien salaliitosta. Olemme aiemmin nähneet, että Vatikaanilla ja jesuiitoilla on vahva edustus myös pankkitoiminnassa.

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/12/kansainvalisen-pankkitoiminnan.html


Juutalaisilla on vahva yliedustus Amerikan mediassa, se on selvä asia, mutta että se olisi kokonaan juutalaisten hallussa, on asiaa tarkemmin tarkasteltaessa perätön väite. Tällä hetkellä (vuoden 2011 alussa) esimerkiksi yhtäkään suurista uutiskanavista ei johda juutalainen. Nämä kanavat omistaa USA:n viisi suurta mediakeskittymää. Tässä näiden yhtymien ja niiden omistamien suurten tv-yhtiöiden tämänhetkiset johtajat:

GENERAL ELECTRIC

pääjohtaja/hallituksen puheenjohtaja: Jeffrey Immelt, ei-juut.

(NBC Universal)

pääjohtaja/hallintoneuvoston puheenjohtaja: Jeff Zucker, juut.

TIME WARNER

pääjohtaja/hallituksen puheenjohtaja/hallintoneuvoston puheenjohtaja: Jeffrey Bewkes, ei-juut.

(Turner)

pääjohtaja/hallituksen puheenjohtaja: Philip I. Kent, ei-juut.

DISNEY

pääjohtaja/hallintoneuvoston puheenjohtaja: Robert Iger, juut.
hallituksen pj: John E. Pepper jr, ei-juut.

(ABC)

hallintoneuvoston puheenjohtaja: Anne Sweeney, ei-juut.

VIACOM

pääjohtaja/hallintoneuvoston puheenjohtaja: Philippe Dauman, ei-juut.
hallituksen puheenjohtaja: Sumner Redstone, juut.

(CBS)

hallituksen puheenjohtaja: Leslie Moonves, juut.

NEWS CORP

pääjohtaja/hallituksen puheenjohtaja: Rupert Murdoch, ei-juut.

(Fox)

hallituksen puheenjohtaja: Peter Rice, ei-juut.
hallintoneuvoston puheenjohtaja: Kevin Reilly, ei-juut.


Rupert Murdochista liikkuu sitkeitä huhuja, että hänen äitinsä olisi juutalainen ja että hän on siksi "piilojuutalainen". Faktaa on se, että Murdoch on paavin nimittämä Gregorius Suuren ritari, kuten oli myös Roy Disney, ja että News Corpin hallitukseen kuuluu mm. Viet Dinh, katolinen oikeustieteen professori Georgetownin yliopistossa, ja entinen Espanjan pääministeri Jose Maria Aznar, joka myös opettaa Georgetownissa.

Oli miten oli, niin Fox ei suinkaan ole ollenkaan niin Israel-mielinen, kuin usein annetaan ymmärtää. Eivätkä edes juutalaisten johtamat tv-yhtiöt, kuten Francisco Gil-White artikkelissaan osoittaa:

Ja on syytä huomioida, että [juutalaisen] Levinin johtajakaudella Time-Warnerin linja ei ollut juutalaismielinen. Päinvastoin. Ajatellaanpa esimerkiksi sitä, että Time-Warner osti CNN:n vuonna 1996 Levinin kaudella, ja CNN on Time-Warnerin pääuutiskanava televisiossa. Vincent Cannistraro, Israelin lakkaamaton vihollinen, esiintyi säännöllisesti CNN:llä, ennen kuin Levin hankki sen… Mutta sen jälkeen, kun CNN:stä tuli osa Time-Warneria, se ei paljastanut Cannistraroa terroristiksi - vaan päinvastoin, hän sai edelleen esiintyä CNN:llä luotettavana terrorismin vastaisena "asiantuntijana". Ja vuonna 2001, kun Gerald Levin oli edelleen toimitusjohtajana, CNN:n [juutalainen] Wolf Blitzer viittasi Vincent Cannistraron kirjoitukseen Washington Postissa… tehdäkseen oman Israelin vastaisen hyökkäyksensä... Onko Fox-kanava Israel-mielinen, niin kuin on väitetty? Minä olen Israel-mielinen, ja siksi olenkin selvittänyt, ovatko Vincent Cannistraro ja Ray McGovern, jotka ovat hyökänneet kanavalla näkyvästi Israelia vastaan, uskottavia. Miksi Fox ei tee sitä? Se on naurettavan helppoa tehdä. Jos Fox todella kilpailee muiden tv-asemien kanssa ja jos se on Israel-mielinen, miksi katsojille ei näytetä, ettei tunnetusti Israelin vastaisiin Vincent Cannistraroon ja Raymond McGoverniin voi luottaa... Sen sijaan Fox auttaa vahvistamaan Cannistraron ja McGovernin imagoja oletettuina "asiantuntijoina", niin kuin kaikki muutkin.
-Francisco Gil-White, 25. elokuuta 2005


Vincent Cannistraro ja Raymond McGovern ovat molemmat sekä "entisiä" CIA:n miehiä että jesuiittojen kouluttamia, ja Cannistraro on myös konsultoinut Vatikaania turvallisuusasioissa. Myös Viacomin omistava Sumner Redstone on jesuiittojen kouluttama, mistä tullaankin siihen, mitä sanoin pankkitoimintaan liittyen:

Ja on hyvä muistaa, että "juutalaiset" ei ole organisaatio, vaan etninen/uskonnollinen kansanryhmä, toisin kuin Vatikaani ja jesuiittaveljeskunta tai esimerkiksi CFR, joilla on paljon edustajia pankkitoiminnan huippupaikoilla. Etnistä alkuperää olennaisempaa myös pankkimaailman juutalaisvaikuttajien kohdalla on se, mihin organisaatioihin he kuuluvat, jos halutaan puhua systemaattisesta järjestelmän kontrollista.

Otetaan vielä tärkeä lainaus Gil-Whitelta:

Kun vaikutusvaltaisten median kontrolloijien joukossa on juutalaisia, he eivät suinkaan puolusta juutalaisia.
-Francisco Gil-White, 25. elokuuta 2005

Tähän on selitys: nämä median sionistit eivät viime kädessä aja juutalaisten tai Israelin, vaan Vatikaanin etua. He ovat hengeltään sabbatailaisia ja ammentavat katolilaisuuteen kääntyneen ja Vatikaanin kontrolloiman juutalaisen, Jacob Frankin perinnöstä. Yksi merkittävimmistä sabbatailaisista on Israelin hallinnon pitkäaikainen vaikuttaja, jesuiittojen kouluttama Shimon Peres, joka teki vuonna 1993 Oslon sopimuksen yhteydessä salaisen sopimuksen Itä-Jerusalemin luovuttamisesta Vatikaanille. La Stampa uutisoi tämän Italiassa, ja sille tuli vahvistus, kun sähke Roomasta Israeliin vuoti julkisuuteen. Asia painettiin kuitenkin villaisella Israelissa, ja siitä on sittemmin kokonaan vaiettu. Tapauksen yksityiskohdat täällä.


Yllä mainitulla Ulkomaansuhteiden neuvostolla (CFR) on valtava määrä edustajia median huippupaikoilla, ja GE, News Corp, Time Warner ja ABC News ovat sen yhtiöjäseniä.
CIA:n otetta mediasta kommentoi itse yksi sen johtajista, Maltan ritari William Colby, aikoinaan näin:

Kaikki vähänkään merkittävät henkilöt valtamediassa ovat CIA:n omistamia.
-William Colby (1920-1996), CIA:n johtaja ja Maltan ritari


Vielä kaksi olennaista lainausta elokuvateollisuutta koskien:

Monen kuukauden ajan vuonna 1929 Martin Quigley, Joseph Breen, jesuiittapappi Daniel A. Lord, jesuiittapappi FitzGeorge Dinneen ja isä Wilfred Parsons (katolisen America-lehden päätoimittaja) keskustelivat uuden ja tiukemman käyttäytymiskoodin tarpeesta elokuvissa. Chicagon kardinaali George W. Munderleinin siunauksella isä Lord laati ohjesäännöstön, joka tuli myöhemmin tunnetuksi nimillä "The Production Code", "The Code" ja "The Hays Code".

http://en.wikipedia.org/wiki/Will_H._Hays

Suurlähettiläs [Maltan ritari] Joseph Kennedy oli puhunut viittällekymmenelle Hollywoodin johtavista juutalaisista elokuvantekijöistä salaisessa kokouksessa (1941) yhden heistä kotona. Hän oli tiukasti vaatinut heitä olemaan protestoimatta juutalaisina ja pidättäytymään ilmaisemasta julkisesti juutalaista raivoaan saksalaisia kohtaan... Kennedyn vaatimuksen seurauksena kaikki Hollywoodin juutalaiskihot esiintyivät julkisesti suruaan peitellen.
-Ben Hecht, The Child of the Century, 1954http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/cnnn-uutisankkuri-oliver-stone-ja.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/10/hollywoodin-jesuiittateatteri-katolisen.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/bank-of-american-perustaja-amadeo.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/09/bbcn-jesuiitta-koulutetun-johtajan.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti