perjantai 26. marraskuuta 2010

CNN:n uutisankkuri, Oliver Stone ja juutalaisten valta Amerikassa

CNN:n uutisankkuri Rick Sanchez sai äskettäin potkut vihjailtuaan juutalaisten hallitsevan koko Amerikan massamediaa. Kuten aiemmin näimme, kyse on korkeintaan puolitotuudesta, ja tällä hetkellä esimerkiksi yhtäkään Amerikan suurista uutiskanavista ei johda juutalainen, ja nämä omistavien yhtiöiden ja yhtymien johtajistakin vain osa on juutalaisia, joskin he ovat yliedustettuja:

GENERAL ELECTRIC

pääjohtaja/hallituksen puheenjohtaja: Jeffrey Immelt, ei-juut.

(NBC Universal)

pääjohtaja/hallintoneuvoston puheenjohtaja: Jeff Zucker, juut.

TIME WARNER

pääjohtaja/hallituksen puheenjohtaja/hallintoneuvoston puheenjohtaja: Jeffrey Bewkes, ei-juut.

(Turner)

pääjohtaja/hallituksen puheenjohtaja: Philip I. Kent, ei-juut.

DISNEY

pääjohtaja/hallintoneuvoston puheenjohtaja: Robert Iger, juut.
hallituksen pj: John E. Pepper jr, ei-juut.

(ABC)

hallintoneuvoston puheenjohtaja: Anne Sweeney, ei-juut.

VIACOM

pääjohtaja/hallintoneuvoston puheenjohtaja: Philippe Dauman, juut.
hallituksen puheenjohtaja: Sumner Redstone, juut.

(CBS)

hallituksen puheenjohtaja: Leslie Moonves, juut.

NEWS CORP

pääjohtaja/hallituksen puheenjohtaja: Rupert Murdoch, ei-juut.

(Fox)

hallituksen puheenjohtaja: Peter Rice, ei-juut.
hallintoneuvoston puheenjohtaja: Kevin Reilly, ei-juut.


Rick Sanchez vilauttaa okkulttista käsimerkkiä
Toinen massamedian edustaja, elokuvantekijä Oliver Stone myös avautui aiemmin tänä vuonna juutalaisten vallasta mediassa ja Amerikan hallinnossa, jossa myös siinä juutalaiset ovat kiistämättä yliedustettuja. Stone on siis huolissaan Israel-lobbysta, mutta miksi hän ei puhu mitään katolisesta lobbysta, jolla on todellisuudessa suurin vaikutusvalta Amerikassa, myös Obaman hallinnossa? Näin kirjoitin aiemmin:

Ja vielä mielenkiintoinen lainaus liittyen "JFK"-elokuvaan, jonka ohjasi Oliver Stone, joka on ilmeinen jesuiittojen sätkynukke, onhan hän läpeensä jesuiitta-koulutetun Fidel Castron vankka tukija ja tehnyt yhteistyötä poliittisesti painavissa elokuvissa jesuiittojen ystävien, Martin ja Charlien Sheenin kanssa (Wall Street ja Vietnam-elokuva Platoon). Heidän oikea sukunimensä on Estevez ja taiteilijanimi tulee vaikutusvaltaiselta katoliselta piispalta Fulton Sheeniltä.

Yksi hengellisten harjoitusten perusohjeista on, että jos esimies sanoo, että musta on valkoista ja valkoinen mustaa, niin näin se vain on. Se kuuluu hänen [Ignatius Loyola] hengellisiin harjoituksiin. Juuri sitä lainataan JFK-elokuvassa, kun Kevin Costner sanoo ihmisille: "Kuulkaa ihmiset, meidän täytyy alkaa ajatella niin kuin CIA. Musta on valkoista ja valkoinen mustaa." Sillä jesuiitat paljastivat tuottaneensa elokuvan.
-Eric Jon Phelps


http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/02/vietnamin-sota-ja-kennedyn-murha.html

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/02/castro-ja-chavez-vatikaanin.html
http://www.spirituallysmart.com/sheen.html

Oliver Stone tukee avoimesti myös toista jesuiittojen sätkynukkea, Hugo Chavezia ja varauksellisesti myös Kolumbian sissiliikettä (FARC), jonka taistelua hän kuvailee sankarilliseksi. Ja kuinka ollakaan niin tekevät myös jesuiitat:

… Vasemmistolaiset kansalaisjärjestöt ovat ottaneet jo vuosien ajan ensisijaiseksi tehtäväkseen Kolumbian hallituksen uskottavuuden romuttamisen. Bogotassa olevan USA:n suurlähetystön vuonna 2003 julkaisema sisäpoliittinen raportti "A Closer Look at Human Rights Statistics" vahvisti juuri sen. Sen mukaan kansalaisjärjestöjen analyysit - esimerkiksi jesuiittojen perustaman tutkimus- ja koulutuskeskuksen (Cinep) tekemät - ihmisoikeustilanteesta olivat voimakkaan puolueellisesti hallitusta vastaan samalla, kun jättivät huomioimatta sissien toimet…
-Wall Street Journal, 7. heinäkuuta 2008


http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/10/jesuiitat-latinalaisessa-amerikassa.html


Hugo Chavez ja Oliver Stone

Näin kiihotti kansaa juutalaisia vastaan jesuiittojen lehti "La Civilta Cattolica" reilut sata vuotta sitten, hyvin samantapaisilla argumenteilla kuin nykyiset "juutalaisten maailmanvallasta" puhuvat:

… Vuonna 1890 "Civilta Cattolica" suuntasi taas huomionsa juutalaisiin artikkelien sarjassa, jotka uudelleenjulkaistiin pamfletin muodossa… jonka tarkoituksena oli tuoda esille juutalaisten toimet modernin liberaalin kansallisvaltion luomisessa. Kirjoittaja esitti syytöksen, että "viekkaudellaan" juutalaiset lietsoivat Ranskan vallankumouksen* saavuttaakseen yhteiskunnallisen tasa-arvon, ja sitten he ujuttautuivat vähitellen avainpaikoille useimpien valtioiden talouselämässä tähtäimenään kontrolloida niitä ja aloittaa heidän "vihamielinen kampanjansa kristinuskoa vastaan". Juutalaiset oli "rotu, joka herättää kuvotusta"; he olivat "laiska kansa, joka ei tee työtä tai tuota mitään; joka elää toisten tekemän työn kustannuksella". Pamfletti päätti vaatimalla "yhteiskunnallisen tasa-arvon" poistamista ja juutalaisten eristämistä muusta väestöstä.
-John Cornwell, Hitler's Pope: The Secret History of Pius XII, 2000


*Jos jokin ryhmä oli Ranskan vallankumouksen takana, niin se oli vapaamuurarit, joista jotkut, kuten Voltaire ja markiisi de Condorcet olivat myös jesuiittojen kouluttamia.

http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Orient_de_France#French_Revolution

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti