tiistai 9. marraskuuta 2010

Jesuiitta Frederick Copleston ja salaliittoteoreetikot

Merkittävä brittiläinen filosofi ja jesuiittapappi Frederick Copleston pilkkasi tällä tavoin salaliittoteoreetikkoja:

Salaliittoteoreetikon pääpyrkimyksenä tulisi olla kaaosta hakevien tyytymättömien massojen uteliaisuuden tyydyttäminen. Kun löytää yksinkertaisen totuuden ja tulee vakuuttuneeksi vähäisimmistäkin faktoista, haku päättyy, ja kaaos häviää.
-Frederick Copleston


Copleston ei tietenkään halunnut totuudenetsijöiden ottavan oman veljeskuntansa toimia tarkastelun alle, eikä näin suurin osa heistä teekään edelleenkään. Jesuiitta-koulutetun Fidel Castron kamu Jesse Ventura on malliesimerkki Coplestonin vaalimasta salaliittoteoreetikosta, onhan hänen koomisia ulottuvuuksia omaavan ohjelmansa nimikin "Conspiracy Theory".

Suurin todiste siitä, että jesuiitat ovat päässeet tämän päivän USA:ssa täysin arvossapidettyyn asemaan, on se hämmästyttävä tosiasia, että mies, joka väittää esittävänsä yhteenvedon hämärästä maailmanlaajuisesta salaliitosta, joka uhkaa maailmaa, käyttää jesuiittojen johtajaa vahvistamaan teesinsä. Kukaan kirkkohistoriasta tietoinen ei koskaan tekisi niin, ellei uskoisi, että on tullut aika, jolloin jesuiitat eivät enää ole itse epäiltyjä. Nähtävästi Gary Allen uskoo, että niin on käynyt. Miljoonat konservatiivisesti suuntautuneet amerikkalaiset, jotka ovat Allenin kanssa samaa mieltä, ovat joko täysin tietämättömiä historiasta tai uskovat, että jesuiitat ovat muuttuneet.
-Ronald Cooke, The Vatican Jesuit Global Conspiracy, 1985


Tämä jesuiittojen johtaja oli tietenkin jesuiittakenraali Pedro Arrupe:

On myös uskonnollisia johtajia, jotka ovat tietoisia tästä salaliitosta. UPI:n 27. joulukuuta 1965 julkaisemassa uutisjutussa katolisen kirkon jesuiittaveljeskunnan johtaja, isä Pedro Arrupe esitti seuraavat syytökset puheessaan ekumeeniselle konsiilille: "Tämä… jumalaton seurapiiri toimii äärimmäisen tehokkaalla tavalla ainakin sen johdon korkeimmilla tasoilla. Se käyttää hyödykseen kaikkia käytettävissään olevia keinoja, olivat ne sitten tieteellisiä, teknisiä, sosiaalisia tai taloudellisia. Se seuraa täydellisesti suunniteltua strategiaa. Se hallitsee lähes täysin kansainvälisiä organisaatioita, talouspiirejä ja massaviestinnän alaa; lehdistö, elokuvat, radio ja televisio."
-Gary Allen, None Dare Call It Conspiracy, 1972


http://www.whale.to/b/allen_b1.html#chapter1


Gary Allen kuului aivoriiheen nimeltä John Birch Society (JBS), kuten eräs toinen elossa oleva salaliittokirjailija G. Edward Griffin. Hän käytti kirjassaan ylimpänä auktoriteettinaan pitkäaikaista Georgetownin jesuiittayliopiston professoria, Carroll Quiqleyä, johon JBS edelleen tukeutuu näkemyksessään historiasta. JBS:n nykyinen puheenjohtaja John F. McManus onkin jesuiitta-koulutettu.

JBS, McManus, Ron Paul ja Alex Jones
Alex Jones ja jesuiitat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti