keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Pentagon ja Villa Farnese

2000-luvun ristiretken, jota myös "sodaksi terrorismia vastaan" kutsutaan, komentokeskus on Amerikan Pentagon, ja 1500-luvun protestantismia vastaan käydyn sodan komentokeskus oli Villa Farnese, joka on jesuiittaveljeskunnan taustavoiman, paavi Paavali III:n pojanpojan, kardinaali Alessandro Farnesen rakennuttama viisikulmion muotoinen rakennus.

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/05/disinformaatio-jesuiittojen.htmlPentagon


Villa Farnese


Sattumaako? Niin kuin se, että Pentagonin rakennustyöt aloitettiin virallisesti 11. syyskuuta 1941, tasan 60 vuotta ennen 911-iskuja, jotka olivat lähtölaukaus "terrorismin vastaiselle sodalle"?

Tämän sodan aikana Amerikan puolustusvoimien johtopaikkoja ovat miehittäneet paavilaiset ja jesuiittojen apurit: nykyinen puolustusministeri Robert Gates ja hänen edeltäjänsä Donald Rumsfeld ovat molemmat jesuiittojen kouluttamia, samoin Obaman turvallisuuspoliittinen neuvonantaja James L. Jones, jonka kakkosmies Thomas E. Donilon on valmistunut katolisesta yliopistosta. Irakin joukkojen komentajat David Petraeus ja George Casey, joka on nykyään maavoimien esikuntapäällikkö, ovat myös jesuiittojen kouluttamia. Nykyinen esikuntapäällikkö Michael Mullen kävi katolista koulua, ja hänen edeltäjänsä Peter Pace on harras katolilainen, joka on käynyt Georgetownin yliopiston johtamiskurssin.

Tämä ei mitenkään voi olla sattumaa. Se on kerta kaikkiaan mahdotonta! He ovat kaikki jesuiittojen kouluttamia ja kontrolloimia, koska tämä paavillinen ristiretki on sota sekä muslimien että valeprotestanttisen lännen ihmisten tuhoamiseksi.
-Nick Rivera


http://www.spirituallysmart.com/Nick_Rivera.html


Tilanteen päivitys vuoden 2011 lopulla:

Jesuiittojen kouluttama George Casey, joka toimi Irakin joukkojen komentajana 2004-2007 ja maavoimien esikuntapäällikkönä 2007-2011, jäi eläkkeelle, ja hänen tilalleen nimitettiin katolilainen Martin Dempsey. Dempsey ehti toimi tässä tehtävässä vain hetken, koska puolustusvoimien esikuntapäällikkö Michael Mullen siirtyi myös eläkkeelle ja Dempsey siis hänen paikalleen.

Maavoimien varaesikuntapäällikkönä on vuodesta 2008 toiminut jesuiittojen kouluttama Peter W. Chiarelli, joka toimi myös komentajana Irakissa Caseyn alaisuudessa.

Irakin joukkojen komentajista tunnetuin David Petraeus on nyt CIA:n johtaja, jolle paikalle hänet nimettiin, kun niin ikään jesuiittojen kouluttama Leon Panetta siirtyi puolustusministeriksi.


Tilanteen päivitys maaliskuussa 2012 ja lisätietoa:

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2012/03/paavilaiset-ja-jesuiittojen-kouluttamat.html


*muokattu viimeksi 27.03.2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti