keskiviikko 24. marraskuuta 2010

EU:n jesuiittapresidentti van Rompuy pelottelee EU-skeptisismin seurauksista ja nationalismista

EU:n paavilainen ja jesuiittojen kouluttama presidentti Herman van Rompuy jakoi äskettäin viisauksiaan pelotellen EU-skeptisismin johtavan sotaan:

Meidän täytyy yhdessä taistella uudenlaisen euroskeptisismin uhkaa vastaan. Tämä ei enää ole vain muutaman maan yksinoikeus. Jokaisessa jäsenvaltiossa on ihmisiä, jotka uskovat, että heidän maansa voi selvitä yksin globalisoituneessa maailmassa. Se on enemmän kuin illuusio: se on valhe.


Luojan kiitos, että tällaisiakin ihmisiä on olemassa. On syytä ymmärtää se, että katolisuus on kaiken globalismin alku ja juuri, jo semanttisesti, sillä sana "katolinen" tarkoittaa alunperin "yleistä" tai "universaalia", ja van Rompuyn paheksuma nationalismi on sen vastakohta. Katolisuus tai romanismi on vain roomalaista imperialismia uskonnon asuun puettuna.

Jesuiittaveljeskunta... on yksinkertaisesti Rooman armeija, tehtävänään tuoda paavinistuimelle maallinen yksinvalta maailman keisarina... se on heidän tarkoituksensa. ... Se mitä he himoitsevat, on vain valta, saastainen maallinen hyöty ja ylivalta, jonkinlainen universaali maaorjuus, jossa itse ovat herroja, siinä koko heidän kuvansa. He eivät kenties edes usko Jumalaan.
-Fjodor Dostojevski, 1880

Jesuiittaveljeskunta näyttäytyy meille siten sellaisen systeemin ruumiillistumana, joka pyrkii maalliseen poliittiseen valtaan uskonnon asuun puetuilla maallisilla poliittisilla keinoilla, joka antaa katolisen uskonnon päämiehelle - Rooman paaville - maallisen yliherran roolin, ja paavikuninkaan suojissa, ja käyttäen häntä apuvälineenä se haluaa saada itselleen koko maailman herruuden.
-kreivi von Hoensbroech, ent. jesuiitta, Fourteen Years a Jesuit, 1911

Rooman kirkko kuudentoista vuosisadan vehkeilyineen suunnittelee viisi- tai kuusikymmentä vuotta eteenpäin. Tämän suuren juonen lopullinen päämäärä on kääntää aikaa taaksepäin palauttamalla paavi "maailmankaikkeuden valtiaaksi", jolta kaikkien maailman hallitsijoilta on saatava valtuutus hallita, niin kuin pimeänä keskiaikana.
-Burke McCarty, The Suppressed Truth about the Assassination of Abraham Lincoln, 1924

EU taas on uudelleen pystytetty Pyhä Rooman keisarikunta, minkä käytännössä myöntää myös sen hallitsijasukuihin kuuluneiden Habsburgien tunnettu edustaja:

[Euroopan] yhteisö elää pitkälti Pyhän Rooman keisarikunnan perinnöstä ammentaen, vaikka suurin osa siitä ammentavista ihmisistä ei tiedä, mihin heidän kulttuuriperimänsä pohjautuu.
-
Otto von Habsburg, Maltan ritari, europarlamentaarikko


Van Rompuy jatkaa:

Euroopan suurin vihollinen on tänä päivänä pelko. Pelko johtaa egoismiin, egoismi johtaa nationalismiin, ja nationalismi johtaa sotaan.


Eiköhän Euroopan suurin vihollinen ole tänä päivänä, niin kuin on ollut jo lähes kaksi vuosituhatta, Vatikaani, paavi ja hänen uskonnollissotilaallinen armeijansa. Sen ideologia, jos jokin, on johtanut sotaan:

Koko vastuu tästä hirveästä kolmekymmenvuotisesta sodasta on tunnustettava olevan keisari Ferdinand II:lla ja hänen opettajilla, käskyttäjillä ja sydänystävillään: Loyolan pojilla.
-Theodor Griesinger, saksalainen historioitsija, 1873

Tämä [Amerikan sisällis]sota ei olisi koskaan ollut mahdollinen ilman jesuiittojen vahingollista vaikutusta. Saamme kiittää paavilaisuutta siitä, että maamme tulvii nyt jaloimpien miestensä verestä. Vaikka Etelä- ja Pohjoisvaltioiden välillä oli suuria mielipide-eroja koskien orjuutta, Jeff Davis tai kukaan muu Etelävaltioiden johtomies ei olisi uskaltanut hyökätä Pohjoisvaltioita vastaan, jos he eivät olisi luottaneet jesuiittojen lupauksiin siitä, että he, demokratian nimissä, saisivat käyttöönsä katolilaisten rahavarat ja asearsenaalin, myös Ranskan, jos hyökkäisivät meitä vastaan...
-Abraham Lincoln Charles Chiniquylle, Fifty Years in the Church of Rome, 1886

Ihmiset ovat lähes täysin tietämättömiä Vatikaanin ja jesuiittojen keskeisen suuresta vastuusta kahden maailmansodan aloittamisessa; tilanne jonka osaksi selittää Vatikaanin ja jesuiittojen käytössä olleet jättimäiset taloudelliset resurssit, jotka tuovat niille valtaa niin monella alueella, erityisesti viime konfliktin jälkeen.
-Edmond Paris, The Secret History of the Jesuits, 1975


http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/kootut-lainaukset-jesuiitoista.html

Näin katolinen kirkko itse ilmaisee oikeutensa hallita maailmaa:

Nämä väärät ja perverssit mielipiteet [demokratiasta ja yksilönvapaudesta] ovat niin paljon vastenmielisempiä, siinä että ne... estävät katolisen kirkon tervehdyttävän vaikutusvallan, jota sen pitäisi jumalallisen perustajansa antamalla valtuutuksella saada vapaasti harjoittaa, aina maailmanloppuun asti, ei ainoastaan yksilöiden, vaan myös kansakuntien, kansojen ja hallitsijoiden suhteen.
-paavi Pius IX, 8. joulukuuta 1864

Paavi on ylituomari, myös siviililakien, eikä hänellä voi olla mitään todellisia velvoitteita niitä kohtaan.
-Civilta Cattolica, virallinen jesuiittojen lehti

... Miksi ihmeessä tässä maassa [Amerikassa], jossa meitä on vain seitsemän prosenttia väestöstä, katolista kirkkoa pelätään niin paljon? Sitä rakastavat kaikki sen lapset ja pelkäävät kaikki. Miksi ihmeessä paavilla on niin suuri valta? No tietenkin siksi, että paavi on maailmanvaltias. Kaikki maailman keisarit, kaikki kuninkaat, kaikki prinssit, kaikki presidentit ovat kuin nämä minun alttaripojat. Paavi on maailmanvaltias.
-D.S. Phelan, katolinen pappi, The Western Watchman, 27. kesäkuuta 1912

... Jumalan käsi, joka ohjaa historian kulkua, on asettanut Hänen maanpäällisen edustajansa istuimen tähän Rooman kaupunkiin, josta Hän teki maailman pääkaupungin sen oltua loisteliaan Rooman valtakunnan pääkaupunki, koska Hän teki siitä ylimmän vallan keskuksen, sillä se ulottuu yli kansakuntien ja valtioiden rajojen, ottaa huomaansa kaikki maailman kansat.
-paavi Pius XI, kiertokirje, 23. joulukuuta 1922


http://www.hol.com/~mikesch/claims.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti