tiistai 16. helmikuuta 2010

Castro ja Chavez - Vatikaanin valeoppositio

Fidel Castro ja Hugo Chavez eivät todellakaan ole vastavoimia Vatikaanin johtamalle maailman valtaklikille, jos joku niin vielä ajattelee, vaan paaville uskollista kontrolloitua oppositiota ja pelinappuloita sosialistit vs. kapitalistit -dialektiikassa. Castro on läpeensä jesuiitta-koulutettu ja entinen jesuiittapappi Alberto Rivera väitti hänen olevan jopa itse jesuiitta. Joka tapauksessa Castro opiskeli nuoruudessaan kolmessa eri jesuiittakoulussa ja hänellä oli neuvonantajana jesuiittapappi Armando Llorente.

Näyttää siltä, että jesuiittojen tuki tälle hirviölle ei ollut virhe, vaan suunnitelmallista toimintaa. France Press-lehden pitkäaikainen Havannan kirjeenvaihtaja, argentiinalainen toimittaja Alfredo Munoz Unsain kertoo varsin paljastavan jutun. Isä Pedro Arrupe vieraili Kuubassa 1980-luvun alkupuolella, ja Munoz Unsain pääsi keskustelemaan häneen kanssaan useaan otteeseen. Yhdessä niistä musta paavi kertoili toimittajan mukaan perinteiset jesuiittajutut päättäen siihen, että hän oli hyvin tyytyväinen jesuiittojen työhön latinalaisessa Amerikassa, erityisesti monista heidän valmentamistaan oppilaista, jotka ovat myöhemmin päässeet korkean asemaan kaikilla elämänaloilla. "Mutta ette varmaan ole ylpeitä kaikista heistä", totesi Unsain lisäten siihen: "Fidel Castrohan oli yksi teidän oppilaistanne." Siihen Arrupe vastasi perinteiseen jesuiittatyyliin heittämällä vastakysymyksen: "Mikähän saa sinut olettamaan, ettemme ole ylpeitä Fidel Castrosta?"
-Servando Gonzalez


http://www.amigospais-guaracabuya.org/oagsg005.php

Vatikaani, jesuiitat ja kommunismi

Jos CIA olisi todella halunnut syöstä Castron vallasta, se olisi varmasti siinä onnistunut, kuten Chilessä, jossa se auttoi valtaan Augusto Pinochetin. Mutta sitä jesuiittojen asiamiehet ja Maltan ritarit CIA:n johdossa eivät kuitenkaan halunneet, vaan Sikojenlahden maihinnousun annettiin tarkoituksella epäonnistua, pelasihan Castro todellisuudessa samassa joukkueessa. Epäonnistuminen on sälytetty Kennedyn kontolle, mutta hän ei ollut todellinen syyllinen:

... Joten JFK ei peruuttanut ilmatukea. Eversti L. Fletcher Prouty kertoo kirjassaan, että se oli Skull and Bones-jäsen McGeorge Bundy, JFK:n turvallisuuspoliittinen neuvonantaja, joka peruutti sen. Bundy jopa myönsi sen 17 vuotta myöhemmin, kuten Prouty kirjassaan todistaa. Kennedy oli raivoissaan! Hän erotti CIA:n johtaja Allen Dullesin, apulaisjohtaja Charles Cabellin ja suunnitteluosaston johtaja Richard Bissellin. JFK suunnitteli toista maihinnousua Kuubaan päivämäärälle 1. joulukuuta 1963. Tämän faktan voi tarkistaa Lamar Waldronin ja Thom Hartmanin kirjasta Ultimate Sacrifice. Tämän maihinnousun estämiseksi hänet murhattiin 9 päivää sitä ennen 22. marraskuuta 1963.
-Eric Jon Phelps


http://www.arcticbeacon.com/greg/?p=1028

http://www.whale.to/b/phelps3.html

Castro ja paavi Johannes Paavali IICastro ja ent. Maltan ritareiden suurmestari Andrew Bertie
Venezuelan vastine Castrolle, eli Hugo Chavez, on tämän hetken näkyvin näennäinen "sosialistinen" vastavoima "kapitalistisen" USA:n maailmanherruudelle, mutta hän on katolilainen, jolla on neuvonantajana jesuiittapappi Jesus Gazo. Chavez on nimittänyt Venezuelan YK-suurlähettilääksi jesuiitta-koulutetun Francisco Arias Cardenasin, jonka kanssa hän yritti vallankaappausta vuonna 1992. Kaappaus epäonnistui ja Arias joutui vankilaan, josta hän pääsi 1994, kun presidentti Rafael Caldera armahti hänet. Caldera oli, varmaan jo arvaatte... jesuiitta-koulutettu, aivan oikein.

Chavezin suhteesta paaviin kertoo eniten tämä:

Tässä hän on lämpimissä tunnelmissa oletetun vastustajansa, jesuiitta-koulutetun Maltan ritari Juan Carlosin kanssa:

Unhived Mind

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti