torstai 20. tammikuuta 2011

Onko "uusi maailmanjärjestys" jesuiittojen harhautus?

Päätin suomentaa tärkeimmän osuuden mielenkiintoisesta saksalaisen totuudenetsijä "Andreasin" sähköpostista Eric Jon Phelpsille. Se tuo esille näkökulman siitä, että "uusi maailmanjärjestys" (NWO) on todellisuudessa harhautus, joka toimii savuverhona jesuiittojen lopullisille aikeille maailman suhteen. Tämä ei välttämättä ole kovin kaukana totuudesta.

Radio-ohjelmassasi 5. marraskuuta kreivi [Vittorio Vivaldi] painotti voimakkaasti, että niin sanottua "uutta maailmanjärjestystä", josta kaikki nyt puhuvat, ei pidä yhdistää lopulliseen maailmanlaajuiseen jesuiittavaltakuntaan, vaan siihen, että luhistumaisillaan olevaa Amerikan imperiumia, joka on lakannut olemasta "uusi maailma", ollaan nyt pyyhkimässä kartalta vanhana ja taas yhtenä "muinaisena hallintona". Kuten kreivi sanoi, jesuiitat tulevat kutsumaan lopullista maailmanvaltaansa joksikin muuksi kuin "uudeksi maailmanjärjestykseksi".

Uusi maailmanjärjestys, joka on nyt kaikkien huulilla, tulee oletetusti olemaan sellainen, jossa Kiina, USA, Venäjä ja muut maailman oligarkit istuvat suuren pyöreän pöydän ympärillä tehden yhteistyötä ihmiskunnan orjuuttamiseksi ja kyykyttämiseksi. Tässä mallissa ei ole enää sotia suurten valtablokkien välillä, vaan vain paikallisia tai korkeintaan alueellisia kapinoita. Sinun mallisi taas esittää aivan päinvastaista: tullaan käymään suuria sotia, ja vasta myöhemmin pystytetään tämä maailmanlaajuinen jesuiittavaltakunta.

Kreivin näkökulmaa tukee myös se, jos muistamme, että koko kysymyksen "uudesta maailmanjärjestyksestä" ovat nostaneet esille itse sen kannattajat, jesuiittojen asiamiehet, jotka ovat tuoneet sitä julkisuuteen jo kohta vuosisadan ajan ja kiihtyvällä tahdilla viime vuosina. Kuunnelkaa vaikka näitä valtionpäämiehiä ja "silmäätekeviä" - Brown, Chirac, YK:n Ban Ki-moon, Euroopan keskunpankin Trichet jne. jne. - jotka kaikki huutavat kovaan ääneen termiä "uusi maailmanjärjestys". Ja sitten saamme vielä kuulla "vuodon" seurauksena Zbigniew Brzezinskin sanovan, että "ihmisten joukossa on käynnissä ennennäkemätön maailmanlaajuinen herääminen", mikä itse asiassa vain antaa bensaa uuden maailmanjärjestyksen vastaisen liikkeen liekkeihin.

Ne ovat jesuiitat, jotka haluavat tämän liikkeen kasvavan. JUURI TÄMÄN TAKIA he alunperin käynnistivätkin uuden maailman järjestyksen vastaisen liikkeen Alex Jonesin* ollessa tällä hetkellä heidän tärkein tukimiehensä tällä rintamalla. Se on täysin järkeenkäypää, kun kreivi sanoo, että tämän liikkeen tarkoitus on luoda vihaa "angloamerikkalaista" oligarkiaa vastaan, sekä USA:n sisällä että ulkopuolella. Webster Griffin Tarpley tekee juuri samaa syyttämällä "brittejä", ja sitten tietenkin "Wall Streetiä", mikä tarkoittaa "JUUTALAISIA"*. He puhuvat globaalista maailmanjärjestyksestä, mutta eivät koskaan edes yritä esittää yhtenäistä teoriaa, joka selittäisi Kiinan ja Venäjän tulevia rooleja. Tämän yksistään pitäisi herättää epäilyksiä ihmisten kohdalla, joiden pitäisi - heidän muista kirjoituksistaan päätellen - kyllä tietää.

Jonkin aikaa sitten kreivi viittasi myös näkökulmaan, joka helposti unohdetaan: Alex Jonesin ja kumppaneiden kaltaisten ylläpitämät nettisivustot** lietsovat suoraan Amerikan vastaista mielialaa maailmalla, Lähi-idässä ja muualla, antaen oikeutuksen näiden ihmisten raivolle järkeviltä vaikuttavilla argumenteilla. Mutta nämä ihmiset eivät ole ainoita, joita on vedetty nenästä. Myös meille on käynyt niin. Meidän on tunnustettava se, että jesuiitat ovat jälleen kerran onnistuneet harhauttamaan meitä tempulla, jota pitäisi kutsua "NWO-huijaukseksi" tai "NWO-petokseksi".

Voidaan hyvin sanoa, että tämä näkökanta aiheeseen on aivan uusi. Tähän mennessä kukaan ei ole ymmärtänyt tämän huijauksen todellista luonnetta, ja siksi näen erittäin tärkeänä, että se tuodaan esille ja tehdään tunnetuksi.

 
*http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/12/kansainvalisen-pankkitoiminnan.html
**http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/11/jesuiitta-frederick-copleston-ja.html


Jesuiittakenraali Pedro Arrupe (1965-1983) ja uusi maailmanjärjestys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti