tiistai 11. tammikuuta 2011

Lähes kaikki USA:n ulkopolitiikan avainpaikat jesuiittojen hallussa

Tällä hetkellä lähes kaikki USA:n ulkopolitiikan avainpaikat ovat jesuiittojen asiamiesten miehittämiä, lähtien tietenkin Barack Obamasta, jonka on huhuttu jopa kääntyvän katolisuuteen presidenttikautensa jälkeen.

Useimmat tietävät, että Barack Obama toimi tiivisti yhdyskuntasuunnittelun parissa 1980-luvulla. Mutta mitä ei niin hyvin tiedetä, on että toiminta tapahtui, kun katolinen maallikkosaarnaaja Jerry Kellman palkkasi hänet pääorganisaattoriksi chicagolaiseen organisaatioon "Developing Communities Project", jota rahoittivat Chicagon eteläpuolen katoliset kirkot. Mikä myös on mitä mielenkiintoisinta, on se, että "Obaman Chicagon mentori" Gregory Galluzzo oli jesuiittapappi; Obaman pääpuheenkirjoittaja Jon Favreau on jesuiittojen kouluttama "etiikan" professori; Obaman johtava turvallisuuspoliittinen neuvonantaja kenraalimajuri J. Scott Gration on jesuiittojen kouluttama ja Obaman apulaisviestintäjohtaja Dan Pfeiffer on jesuiittojen kouluttama. Ja hän on valinnut jesuiittojen kontrolloiman Joe Bidenin varapresidentikseen! Luuletko että kaikki herra Obaman jesuiittayhteydet ovat puhdasta sattumaa?
-P.D. Stuart, "Codeword Barbelon", 2008

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/09/obama-kaantymassa-katolisuuteen.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/10/jesuiitta-koulutetut-valtaapitavat.html

Kansallisen turvallisuusneuvoston (NSC) johto:

- presidentti Barack Obama
- varapresidentti Joe Biden (kunniatohtorin arvonimi kahdesta jesuiittayliopistosta; poika Hunter Biden toiminut jesuiittayliopiston lobbarina ja kuulunut jesuiittojen vapaaehtoisjoukkoihin)
- ulkoministeri Hillary Clinton (aviomies Bill Clinton jesuiittojen kouluttama ja tunnetusti jesuiittojen uskollinen kannattaja)
- puolustusministeri Robert Gates (jesuiittojen kouluttama)
- turvallisuuspoliittiset neuvonantajat Obaman kaudella: James L. Jones (jesuiittojen kouluttama); Thomas Donilon (valmistunut katolisesta yliopistosta); Denis McDonough (jesuiittojen kouluttama)


http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/12/obaman-hallinto-jesuiittojen-apureiden.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2011/01/valkoisen-talon-uusi-kansliapaallikko.html


Yhdysvaltain senaatin ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja John Kerry on jesuiittojen kouluttama, ja sen seitsemän alivaliokunnan viidestä puheenjohtajasta kolme on jesuiittojen kouluttamia: Bob Casey (mm. Lähi-idän asiat); Jim Webb (mm. Kaukoidän asiat); ja Bob Menendez (mm. talousasiat). Lisäksi mm. rauhanturvaamisesta vastaavan alivaliokunnan, jolla ei ole puheenjohtajaa, korkea-arvoisin jäsen on jesuiittojen kouluttama John Barrasso.

CIA:lla on tietenkin myös suuri rooli USA:n ulkopolitiikassa, ja sekä sen johtaja Leon Panetta että apulaisjohtaja Michael J. Morell ovat jesuiittojen kouluttamia. CIA onkin ollut aina Vatikaanin ja jesuiittojen työkalu.


http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/10/cia-vatikaanin-lonkero-amerikassa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti