lauantai 19. syyskuuta 2009

Obama kääntymässä katolisuuteen?

Onko Obama kääntymässä avoimesti katolisuuteen? Näin kirjoittaa italialainen verkkojulkaisu:

Hänen ilmeisen hienovaraisesta suhtautumisesta katolilaisuutta kohtaan oli puhuttu jo hyvän aikaa. Nyt hänen "katolinen herkkätunteisuutensa" näyttää muuttuneen hartaaksi uskollisuudeksi Rooman kirkolle, joka sinetöitäneen kasteella heti, kun se on "poliittisesti" mahdollista. Siten Barack Obama olisi John F. Kennedyn jälkeen USA:n historian toinen katolinen presidentti. Hänen kääntymyksensä ei kuitenkaan tapahtuisi hänen nykyisellä kaudellaan, vaan toisella tai luultavammin sitten, kun hänestä tulee entinen presidentti; aivan kuten Tony Blairin kohdalla, joka kääntyi katolisuuteen vasta muutettuaan pois 10 Downing Street-asunnosta.

...

"Minun urani ytimessä on usko yhteiskunnalliseen oikeudenmukaisuuteen, joka elää niin vahvana kirkossa [joka on äärimmäisen hierarkkinen, voi tätä ironian määrää]", sanoi presidentti Obama keskustelussa katoliselle lehdistölle annettuaan juuri vilpittömän kunnianosoituksen Chicagon kardinaalille Joseph Bernardinille, joka on ikoni Amerikan katolilaisille. "Hän ajattelee ja puhuu kuin katolilainen", totesi Michelle Dillon, sosiologi New Hampshiren yliopistosta.


Virallinen kääntyminen katolisuuteen on toki sinällään lähinnä kosmetiikkaa, kun Obaman poliittiset yhteydet katoliseen kirkkoon ovat valvetuneille jo hyvin tiedossa.

Useimmat tietävät, että Barack Obama toimi tiivisti yhdyskuntasuunnittelun parissa 1980-luvulla. Mutta mitä ei niin hyvin tiedetä, on että toiminta tapahtui, kun katolinen maallikkosaarnaaja Jerry Kellman palkkasi hänet pääorganisaattoriksi chicagolaiseen organisaatioon "Developing Communities Project", jota rahoittivat Chicagon eteläpuolen katoliset kirkot. Mikä myös on mitä mielenkiintoisinta, on se, että "Obaman Chicagon mentori" Gregory Galluzzo oli jesuiittapappi; Obaman pääpuheenkirjoittaja Jon Favreau on jesuiittojen kouluttama "etiikan" professori; Obaman johtava turvallisuuspoliittinen neuvonantaja kenraalimajuri J. Scott Gration on jesuiittojen kouluttama ja Obaman apulaisviestintäjohtaja Dan Pfeiffer on jesuiittojen kouluttama. Ja hän on valinnut jesuiittojen kontrolloiman Joe Bidenin varapresidentikseen! Luuletko että kaikki herra Obaman jesuiittayhteydet ovat puhdasta sattumaa?
-P.D. Stuart, "Codeword Barbelon", 2008

Varapresidentti Joseph Biden on vannoutunut katolilainen, jolla on kunniatohtorin arvonimi Scrantonin jesuiittayliopistosta, ja hänen poikansa Hunter Biden on kouluttautunut Georgetownin yliopistossa ja lobannut 80000 dollarin vuosikorvauksella Scrantonin yliopistoa. Mainittakoon vielä, että Obama nimitti CIA:n johtoon jesuiittojen kouluttaman Leon Panettan, jonka valintaa muuten kehui erinomaiseksi myös jesuiittojen kouluttama "entinen" CIA-virkailija Raymond McGovern. Piiri pieni pyörii.

Joseph Biden pitämässä puhetta Georgetownissa
Lisää Obaman ja Bidenin jesuiittayhteyksistä:

http://z10.invisionfree.com/The_Unhived_Mind_II/index.php?showtopic=6119
http://z10.invisionfree.com/The_Unhived_Mind_II/index.php?showtopic=3424

*muokattu viimeksi 10.3.2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti