lauantai 8. tammikuuta 2011

Valkoisen talon uusi kansliapäällikkö jesuiittojen kouluttama - taas yksi lisää

Valkoisen talon kansliapäällikön tehtävät viime lokakuussa jättäneen Rahm Emanuelin tilalle on nyt nimitetty William M. Daley. Hän on valmistunut Chicagon jesuiittayliopistosta, kuten veljensä John P. Daley, ja on myös CFR:n jäsen. Mossadiin yhdistetyn Emanuelin valintaahan hehkutettiin vaihtoehtomediassa kovasti Barack Obaman kauden alkuaikoina näyttönä sionistien ylivallasta Amerikan hallinnossa. Nyt hän on sitten vähin äänin siirtynyt syrjään pyrkiäkseen Chicagon pormestariksi Richard M. Daley tilalle, joka on ilmoittanut, ettei pyri enää jatkokaudelle tänä vuonna. Ei liene vaikea arvata, että myös hän on kansliapäällikkö Daleyn veli. Piiri pieni pyörii.

Jesuiittojen hierarkian perusteella on syytä olettaa, että Daleyn veljeksiä kontrolloi Chicagon jesuiittayliopiston johtaja, jesuiittapappi Michael J. Garanzini ja sitä kautta Chicagon jesuiittaprovinsiaali Timothy P. Kesicki.

Michael J. Garanzini
Timothy P. Kesicki

Nyt kun kansliapäällikkökin on jesuiittojen kouluttama, Obaman jo ennestään kaikkien aikojen jesuiittalaisin hallinto on entistäkin vahvemmin jesuiittojen asiamiesten miehittämä. Listaa muista jesuiittojen apureista Obaman hallinnossa:

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/12/obaman-hallinto-jesuiittojen-apureiden.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti