maanantai 25. lokakuuta 2010

CIA - Vatikaanin lonkero Amerikassa

CIA:n rikolliset toimet ovat tuttuja varsinkin vaihtoehtomedian seuraajille, mutta kovin meni heistäkään ei tiedä, mikä sen perimmäinen tarkoitus on, nimittäin toimia Vatikaanin valtapyrkimysten edistäjänä Amerikassa. Se käy selväksi, kun tarkastellaan CIA:n syntyhistoriaa ja sen virkailijoiden yhteyksiä katolisiin organisaatioihin kautta aikojen. Seuraava ote Penny Lernoux:n artikkelista katolisessa viikkolehdessä valottaa CIA:n edeltäjän, OSS:n toimia 2. maailmansodan aikoihin:

Sodan jälkeen Vatikaani, OSS, SS ja Maltan ritarikunnan eri haarat yhdistivät voimansa taistellakseen yhteistä Neuvosto-vihollista vastaan - ja auttaakseen natsirikollisia pakenemaan. Vuonna 1945, kun sodan lopputuloksesta ei ollut enää epäselvyyttä, OSS lähestyi Reinhard Gehleniä, joka oli Hitlerin itärintaman tiedustelun päällikkö. Tarkoituksena oli muovata Gehlenin organisaatio "OSS-johtoiseksi operaatioksi". Hanke oli niin onnistunut, että "Gehlen Org" muuttui Länsi-Saksan sodanjälkeiseksi tiedustelupalveluksi (BND) OSS:n seuraajan, CIA:n avulla ja rahoituksella.

OSS-Gehlen-hankkeen kanssa samanaikaisesti oli käynnissä "operaatio Paperclip", jossa Yhdysvaltoihin salakuljetettiin yli 900 saksalaista tiedemiestä. Gehlenin veli oli yhden Maltan ritarikunnan Rooman päämajan johtohenkilön sihteeri, ja ritarit toimivat aktiivisesti välittäjinä. Italialainen aristokraatti, paroni Luigi Parrilli, joka oli Maltan ritari, paavin kamariherra ja fasistien myötäilijä, osallistui SS-johtajien ja tulevan CIA:n johtajan, Allen Dullesin välisiin neuvotteluihin.

Samaan aikaan amiraali Ellery Stone, USA:n prokonsuli miehitetyssä Italiassa, lähetti James Jesus Angletonin, josta myöhemmin tuli CIA:n kiistelty vastatiedustelun johtaja, pelastamaan prinssi Valerio Borghesen hänet sotarikoksista kuolemaan tuominneen Italian vastarintaliikkeen mahdolliselta pidätykseltä. Borghese, joka pääsi pälkähästä nousten Italian sodanjälkeisen fasistiliikkeen johtavaksi poliitikoksi, oli Maltan ritari, ja kiitollisuuden osoituksena USA:n palveluksista hänelle ja muille ritareille Maltan ritarikunta myönsi Stonelle, Angletonille ja hänen kakkosmiehelleen [Raymond Rocca] ritarikunnan suurristin. Muita tämän tavoitellun kunnianosoituksen saajia olivat Reinhard Gehlen ja Trumanin Vatikaanin-lähettiläs Myron C. Taylor.
-National Catholic Reporter, 5. toukokuuta 1989


http://en.wikipedia.org/wiki/Vatican_Ratlines
http://en.wikipedia.org/wiki/Gehlen_Organization
http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Paperclip
http://en.wikipedia.org/wiki/Junio_Valerio_Borghese
Reinhard Gehlen
Luigi Parrilli
Ellery W. Stone
James Jesus Angleton
Raymond Rocca
Myron C. Taylor

OSS:n johtaja oli Maltan ritari William J. Donovan, jolle paavi Pius XII myönsi myös Pyhän Sylvesterin ritarikunnan suurristin.

… Ajatelkaa, kuinka vahvaa näiden salaseurojen [Maltan ritarit, Opus Dei] jäsenien omistautuminen on "kansainvälisinä kirkon puolustajina". Se on tuskin edes salaisuus, että yksi katolisen eliitin suurimmista edistysaskelista "kirkon puolustamisessa" Amerikassa oli CIA:n luominen. CIA:n toimet eivät lähimainkaan rajoitu vain kansainväliseen tiedusteluun. Se toimii elimenä, jonka kautta amerikkalaiset salaseurojen jäsenet voivat salaisesti "avustaa" Pyhää Äitikirkkoa, jonka puolustajina he toimivat…

… [William J.] Donovan teki enemmän kirkon puolesta ja hyväksi kuin kukaan muu amerikkalainen, ja hänet palkittiin siitä korkeimmalla katolisella kunnianosoituksella [Pyhän Sylvesterin ritarikunnan suurristi], minkä kukaan amerikkalainen on saanut.
-Stephen D. Mumford, American Democracy and the Vatican, 1984


… Joten vuonna 1941 jesuiittaveljeskunta päätti, että tarvitaan uusi tiedustelupalvelu, joka tunnetaan nimellä OSS. Sen johtajaksi tuli katolilainen Maltan ritari William "Wild Bill Donovan". Kolme hänen alaistaan oli "kunnon katolilaisia" opiskeltuaan jesuiittayliopistoissa: katolilainen Maltan ritari William J. Casey, josta myöhemmin tuli CIA:n johtaja Reaganin hallinnon aikana, katolilainen Brittiläisen imperiumin ritari Louis Tordella, josta tuli sittemmin sodanjälkeisen Kansallisen turvallisuusviraston (NSA) johtaja ja katolilainen Maltan ritari Raymond Rocca, josta tuli CIA:n vastatiedusteluosaston apulaisjohtaja ja vastatiedustelupäällikkö James Jesus Angletonin oikea käsi.
-Eric Jon Phelps, vaticanassasins.orgMaltan ritarit ja jesuittojen apurit CIA:n johdossa

CIA:n johtajista ovat olleet Maltan ritareita aikajärjestyksessä Allen Dulles (1953-1961), jonka veljenpoika Avery Dulles oli merkittävä jesuiittapappi, John McCone (1961-1965) Kennedyn murhan aikoihin, William Colby (1973-1976), George H. W. Bush (1976-1977), William Casey (1981-1987), George Tenet (1997-2004) ja nykyinen johtaja Leon Panetta, joka on myös jesuiittojen kouluttama. Johtajista jesuiittojen kouluttamia ovat olleet myös Tenet, Casey ja Robert Gates (1991-1993). Suurin osa CIA:n apulaisjohtajista on aikojen saatossa ollut armeijan upseereita ja maanpuolustuskorkeakoulujen kasvatteja, mutta sillä postilla toimineista siviilihenkilöistä Maltan ritareita ovat olleet Tenet, Dulles ja Frank Carlucci ja jesuiittojen kouluttamia Tenet, Gates, John N. McMahon, Vernon Walters ja nykyinen apulaisjohtaja Michael J. Morell.

Eli pitäisikö sanoa, että CIA = Central Inquisition Agency...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti