torstai 11. marraskuuta 2010

Nicaraguan sandinistivallankumous - jesuiittojen luomus

USA:n pääkohde on Nicaraguan sandinistihallitus, jota pidetään nyt marxilaisena hallintona. Tosiasia on kuitenkin se, että sandinistihallituksessa on enemmän jesuiittoja ja jesuiittojen kontrolloimia henkilöitä, kuin koko Nicaraguassa on ihmisiä, jotka ovat lukeneet Marxin Pääomaa ensimmäistä kappaletta pidemmälle.
-New Solidarity, 25. huhtikuuta 1983


http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/10/jesuiitat-latinalaisessa-amerikassa.html


… Eli "vasemmistolainen" hallinto on mitä varmimmin ja mitä tiukimmin kietoutunut yhteen katolilaisuuden yleensä ja erityisesti jesuiittojen kanssa. Sandinistivallankumouksen guru on Ernesto Cardenal, trappistimunkki; ulkoministeri on [Miguel] D'Escoto, Maryknoll-pappi; ja koko operaation aivot, Fernando Cardenal, on jesuiitta. Kun nämä kolme "marxilaista" katolista kirkonmiestä yhdistävät voimansa Daniel Ortegan kanssa, joka saarnaa sitä, että vallankumoustaistelija on kristitty ja päinvastoin, on todellakin vaikea olla näkemättä jesuiittakasuistiikkaa Nicaraguan vallankumouksen yllä.

Jos selkeästi katolismielistä New Solidarity-lehteä on uskominen, ei ole paljon toivoa Nicaraguan vapautumisesta Vatikaanin ja jesuiittojen otteesta. Sillä tämä lehti kertoo, että mies, jota USA kaavailee sandinistien korvaajaksi, Eden Pastora, joka nyt rakentaa toimintakeskusta Hondurasissa, on itsekin jesuiittojen kontrolloima. Joten, vaikka sandinistit syrjäytettäisiin huomenna, toinen jesuiittojen kontrolloima mies laitettaisiin tilalle, tällä kertaa CIA:n ja USA:n hallituksen avulla.

Kysymykseen, missä jesuiitat loppuvat ja mistä marxilaiset alkavat, on todellakin vaikea vastata, mutta yksi asia on tätä kirjoitettaessa: jesuiitat kontrolloivat Nicaraguaa. Kaikki Nicaraguan pankit kansallistettiin, kun sandinistit ottivat komennon, paitsi Ambrosiano Group. Tämä yhtymä säästyi mystisesti kansallistamiselta. Syynä oli tietysti se, että Ambrosiano Group on Vatikaanin hallinnassa.
-Ronald Cooke, The Vatican Jesuit Global Conspiracy, 1985


Sandinistihallitukseen
kuuluivat siis Maryknoll-pappi Miguel D'Escoto, katolinen pappi ja runoilija Ernesto Cardenal ja hänen veljensä Fernando Cardenal, joka oli jesuiittapappi. Yksi sandinistivallankumouksen avainmiehistä oli Daniel Ortega, josta tuli Nicaraguan ensimmäinen vapailla vaaleilla valittu presidentti ja joka on nyt jälleen maan presidentti. Hän opiskeli hetken aikaa Managuan jesuiittayliopistossa ennen liittymistään sandinisteihin 1960-luvulla. Fernando Cardenal myös toimi tämän yliopiston vararehtorina, ja sen rehtori oli aikoinaan jesuiittapappi Xabier Gorostiaga, sandinistien tukija ja keskeinen henkilö neuvotteluissa, joissa USA luovutti Panaman kanavan Panamalle.

Keskeinen voima sandinistivallankumouksen takana oli "Kahdentoista ryhmä", johon kuuluivat mm. D'Escoto, Fernando Cardenal ja Arturo Cruz, joka opiskeli Georgetownin jesuiittayliopistossa. Cruzista tuli sandinistien valtaannousun jälkeen Panaman keskuspankin johtaja, sitten Nicaraguan Yhdysvaltain-suurlähettiläs, mutta hän kääntyi sandinistihallintoa vastaan ja haamukirjoitti Eden Pastoran puheen, jossa tämä ilmoitti eroavansa sandinisteista. Jesuiitta-koulutettu Pastora johti ensimmäisiä sandinisteiksi itseään kutsuvia taistelujoukkoja, mutta vaihtoi myöhemmin USA:n ja CIA:n tukemien contrien puolelle. Cruzin poika Arturo Cruz jr. liittyi myös contrien tukijoihin, mutta sittemmin hän kuitenkin oli Daniel Ortegan nimittämänä isänsä tavoin Nicaraguan Yhdysvaltain-suurlähettiläs vuosina 2007-2009.

On syytä mainita vielä Nicaraguan mahtisuku Chamorro, josta on tullut mm. neljä maan presidenttiä. Se on ainakin näennäisesti jakaantunut sandinistivallankumouksen jälkeen, kun perinteisesti konservatiiveja kannattaneesta suvusta osa on kannattanut sandinisteja, esimerkiksi jesuiitta-koulutettu Xavier Chamorro Cardenal, joka työskenteli konservatiivisessa lehdessä La Prensa, jonka päätoimittajaksi hän tuli tehtävässä toimineen veljensä murhan jälkeen. Myöhemmin hän lähti lehdestä ottaen suurimman osan henkilöstöstä mukaansa ja perusti sandinisteja myötäilevän lehden El Nuevo Diario. Yksi contrien johtajista oli aluksi Edgar Chamorro, mutta hänkin kääntyi myöhemmin näitä vastaan. Hän oli jesuiittapappi.

Järjestystä kaaoksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti