lauantai 5. maaliskuuta 2016

Okkulttinen symboliikka YK:n agenda 2030:n ilmastotoimien logossa

YK:n päätöslauselmassa 24. syyskuuta 2015 asetettiin 17 maailmanlaajuista kestävän kehityksen tavoitetta, ja niistä numero 13 on toimet ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Kuten tämän blogin lukijat varmaan jo tietävät, ilmastonmuutos on huijaus, jota alun perin promotoi elitistinen aivoriihi Rooman Klubi. Sillä perustellaan ja oikeutetaan globaalin verotuksen ja hallinnon käyttöön ottaminen sekä väestönvähennystoimet.

Tällä tavalla luomme puitteet taistelulle ihmiskunnan ja kotiplaneetan välillä. Vastakkainasettelu kahden 1900-luvun hallitsevan ideologian välillä on romahtanut, ja jäljellä on niiden jättämä tyhjiö ja pelkkä raaka materialismi. 
On luonnonlaki, että tyhjiö täyttyy ja siten poistuu, ellei sitä fysikaalisesti estetä. Kuten sanotaan: "Luonto kammoksuu tyhjiötä." Ja ihminen, luonnon lapsena, ei voi kuin tuntea olonsa epämukavaksi, vaikka ei huomaisikaan elävänsä tyhjiössä. Miten tämä tyhjiö sitten poistetaan? 
Näyttää siltä, että ihmiset tarvitsevat yhteisen liikkeelle panevan voiman, nimittäin yhteisen vihollisen, organisoituakseen toimimaan tyhjiössä yhdessä; sellainen voima on löydettävä, jotta jakautuneet kansakunnat saatetaan yhteen taistelemaan ulkoista vihollista, joko todellista tai tarkoitukseen tekaistua, vastaan. 
Täytyy siis löytää uusia vihollisia. 
Ideoida uusia strategioita, kehittää uusia aseita. 
Ihmiskunnan yhteinen vihollinen on ihminen. 
Etsiessämme meidät yhdistävää uutta vihollista, saimme idean siitä, että saastuminen, ilmaston lämpenemisen uhka, vesipula, nälänhätä ja muut vastaavat sopisivat rooliin. Kaikki nämä vaarat ovat ihmisen toiminnan seurausta, ja ne voidaan voittaa vain muuttamalla asenteita ja käyttäytymistä. Todellinen vihollinen on siten ihmiskunta itse. 
Vanhat demokratiat ovat toimineet suhteellisen hyvin viimeiset 200 vuotta, mutta ne näyttävät nyt olevan itsetyytyväisen pysähtyneisyyden tilassa, eikä todellisesta johtajuudesta ja uudistumisesta ole juurio nähtävissä merkkejä. 
Demokratia ei ole ihmelääke. Se ei voi organisoida kaikkea eikä se tiedosta omia rajoitteitaan. Nämä tosiasiat on rehellisesti tunnustettava. Tämä saattaa kuulostaa pyhäinhäväistykseltä, mutta demokratia ei enää sovellu tulevien haasteiden kohtaamiseen. Monien nykypäivän ongelmien monimutkaisuus ja tekninen luonne estävät usein vaaleilla valittuja edustajia tekemästä asiantuntevia päätöksiä oikeaan aikaan.
-Rooman Klubi, The First Global Revolution, 1991

Ilmastotoimien numero on siis 13, joka on vapaamuurarien keskeisin tunnusluku numeron 33 ohella. Logossa on myös kaikkinäkevä silmä, ehkä vapaamuurarien tärkein symboli, joka löytyy myös dollarin setelistä.


Malli poseeraa logon kanssa peittäen toisen silmänsä, kuten pop-tähdet usein.

Lisää näihin aiheisiin liittyen:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti