keskiviikko 23. elokuuta 2017

Timo Soini: Ruotsin kruunu ja Rooman kirkko tekivät Suomesta Suomen

Ulkoministeri Timo Soini päästi puheessaan suurlähettiläskokouksessa suustaan vähintäänkin kummallisen lausahduksen näin Suomen (EU:n myötä pitkälti menetetyn) itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kynnyksellä. Vai mitä sanotte tästä:

Ruotsia läheisempää kumppania meillä ei ole. Olimmehan yhtä maata. Loppujen lopuksi Ruotsin kruunu ja Rooman kirkko tekivät Suomesta Suomen. Sen, että olemme länttä emmekä itää.
- Timo Soini, 21. elokuuta 2017

Tuossa siis nöyristellään kahta valloittajaa, Ruotsia ja Vatikaania. Aikamoinen rimanalitus näin Suomen juhlavuotena. Ja Vatikaanihan on saanut nyt ihan lähivuosikymmeninä paljon poliittista vaikutusvaltaa Suomessa EU:n kautta, onhan se ollut alusta asti perimmäisin voima EU:n takana, kuten olen monissa aiemmissa kirjoituksissa osoittanut vuosien varrella:

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2009/09/paavillinen-eu-ja-katolilainen-timo.html
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2010/11/eun-jesuiittapresidentti-van-rompuy.html
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2011/02/euroopan-unionin-neuvoston-paamaja.html
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2016/09/eun-lippu-on-kunnianosoitus-katolisen.html

Soini joka esiintyi aikanaan oppositiossa olleessaan "kansanmiehenä" ja suurena "EU-skeptikkona", puhuu muutenkin nyt kuin kuka tahansa globalisti ja kalergilaista Paneurooppaa ja EU:n integraatiota kannattava itsensä myynyt poliitikko:

Lähialueemme haaste edellyttää sitä, että meillä on Eurooppana paremmat kyvyt vaikuttaa ulkoisesti – vakauttaa ja kehittää, mutta tarvittaessa myös vastata voimapolitiikkaan sen omilla välineillä. Tästä on kysymys. Tämä on se punainen lanka, kun EU:n ulko-, turvallisuus- ja puolustuspoliittisia kykyjä ollaan rakentamassa. Työtä, jonka kärjessä Suomi haluaa olla.
- Timo Soini, 21. elokuuta 2017

Kirjoitinkin jo viime vuonna siitä, kuinka Soinista oli tullut valtaan päästyään käytännössä EU:n vankka puolestapuhuja. Yllätyksenä se ei tullut minulle eikä varmaan myöskään tämän blogin lukijoille, olinhan kirjoittanut 7 vuotta aiemmin näin:

Olenko minä siis ainoa, joka näkee vahvaa ironiaa siinä, että Suomen "virallinen" EU-kriitikko Timo Soini on ainoa tietämäni suomalainen katolilainen poliitikko ja on käynyt myös luennoimassa Suomen Opus Dein keskuksessa? Soinin kaltaiset populistit ovat yleensä kontrolloitua oppositiota eli kulissien takana naruja vetelevän valtaeliitin sätkynukkeja. Politiikkaan tyytymättömät ihmiset äänestävät heitä luullen heidän olevan todellinen vaihtoehto valtapuolueille. Soinin kohdalla on hyvä myös kysyä, onko hän europarlamentissa Suomen kansan, niin kuin väittää olevansa, vai paavin asialla.

Soinin ns. maahanmuuttokriittisyydestäkään, jonka perusteella häntä suuret joukot ovat äänestäneet, ei ole jäljellä enää oikeastaan mitään konkreettista, hän menee Suomen hallituksen järjettömän avoimien rajojen politiikan mukana mukisematta muiden mukana.

Meillä on naapurina manner, jonka kasvava väestö lasketaan miljardeina. Reilu miljardi asukasta on vain muutaman vuosikymmenen päästä jo yli kaksi. Ilmastonmuutos heikentää elinolosuhteita Afrikassa. Väestönkasvu on voimakasta. Konfliktit piinaavat monia maita. Pelkästään Egyptissä väestö kasvaa Suomen verran vain kahdessa vuodessa. Ilman kehitystä ja turvallisuutta ei ole todellista näkymää, että esimerkiksi muuttoliikepaine laantuisi. Ei paine katoa patoamalla. Se hakee väylänsä ennemmin tai myöhemmin. Meidän pitää mennä ongelmien juurille.
- Timo Soini, 21. elokuuta 2017

Soini antaa ymmärtää, että hallitsematonta maahanmuuttoa Afrikasta Eurooppaan ei voida pysäyttää, mutta kyllä se voidaan aivan hyvin tehdä. Kyse on vain siitä, että EU-eliitillä, kuten jesuiitta Peter Sutherland, ei ole halua siihen toisin kuin suomalaisten ylivoimaisella enemmistöllä ja mm. massamaahanmuuttoa vastustavalla ja kansalaisten lahjoituksilla toimivalla vapaaehtoisryhmällä Defend Europe, joka on toiminnallaan Välimerellä jo osaltaan vaikeuttanut ja hidastanut ihmissalakuljetusta Libyasta Italiaan.

Defend Europen laiva C-Star Välimerellä


Ja kun Libyan ja Italian viranomaiset ovat alkaneet puuttua kansalaisjärjestöjen harjoittamaan siirtolaisten (joista vain murto-osa on oikeita pakolaisia) "pelastamiseen" Välimerellä, eli siihen, että ne avustavat laittomia siirtolaisia salakuljettavia rikollisjärjestöjä, niin tulosta on alkanut heti tulla:

https://www.kansalainen.fi/italia-takavarikoi-jugend-rettet-jarjeston-aluksen-ja-antoi-toimintakiellon-valimerelle/
https://www.kansalainen.fi/jo-nelja-valimerella-toiminutta-kansalaisjarjestoa-pois-pelastustoiminnasta/
https://www.kansalainen.fi/libya-tiukentaa-suhtautumistaan-valimerella-toimiviin-kansalaisjarjestoihin/
http://www.express.co.uk/news/world/844213/italy-close-migrant-shut-down-mafia-libya-Sabratha-un-election-eu-tripoli-summer-turkey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti