maanantai 13. toukokuuta 2019

Myös jesuiitta John F. Kellyn seuraaja Trumpin kansliapäällikkönä on jesuiittojen kouluttama

Ote aiemmasta artikkelista:

Muistan kun Obaman kauden alussa oli paljon puhetta siitä, että hänellä oli vähän aikaa kansliapäällikkönä kaikenlaiseen likaiseen peliin osallistunut juutalainen poliittinen vaikuttaja Rahm Emanuel. Mm. tässä Red Ice:n artikkelissa hänet nimettiin "Israelin vakoilijaksi" ja "Mossadin agentiksi", joka on lojaali Israelille eikä USA:lle, mikä voikin ihan hyvin pitää pitkälti paikkansa. Emanuel sai pestin varmaankin siksi, että hänellä oli Obaman kanssa yhteistä historiaa Chicagon ajoilta. 
Juutalaisten oletetusta ylivallasta Amerikassa puhuva pitivät tätä tietenkin taas yhtenä näyttönä siitä, että juutalaiset kontrolloivat USA:n hallitusta. Emanuel kuitenkin poistui takavasemmalle syksyllä 2010, ja hänen tilalleen tuli jesuiittalukiosta ja Chicagon jesuiittayliopistosta valmistunut William M. Daley. Tammikuussa 2012 Daleyn tilalle tuli Jack Lew, joka on Emanuelin tavoin juutalainen, mutta myös jesuiittojen kouluttama; hän valmistui jesuiittojen Washingtonissa sijaitsevan USA:n päämajan, Georgetownin yliopiston oikeustieteellisestä 1983. Tammikuussa 2013 Lew:n tilalle tuli Denis McDonough, joka toimi kansliapäällikkönä Obaman kauden loppuun. McDonough on valmistunut Georgetownin yliopistosta, kuten Lew, ja hänellä on lisäksi aiempi tutkinto katolisesta yliopistosta Minnesotassa. 
Alt-right-piireissä on nostettu samalla tavalla voimakkaasti esille se, että Donald Trumpin tyttären Ivankan juutalainen aviomies Jared Kushner on toiminut Trumpin läheisenä neuvonantajana. Tämä olisi oletetusti taas uusi näyttö siitä, että juutalaiset hallitsevat Washingtonia kulissien takana.
             
Mutta kun Georgetownin yliopistosta valmistunut John F. Kelly tuli heinäkuussa 2017 kansliapäälliköksi amerikankreikkalaisen Reince Priebusin tilalle, niin hän laittoi Kushnerin kuriin ja tämän vaikutusvalta Valkoisessa talossa väheni dramaattisesti. Sitä ennen Kelly oli USA:n kotimaan turvallisuudesta vastaavan ministeriön tasoisen viraston, Homeland Securityn, pääjohtaja. Kuten äskettäin kirjoitin, Homeland Security on aivan ilmeisesti jesuiittojen luomus, ja sen johdossa on ollut jatkuvasti jesuiittojen kouluttamia henkilöitä.

https://maallikkoapuri.blogspot.com/2018/10/valkoisen-talon-kansliapaallikkona-taas.html

John F. Kellyn seuraaja Valkoisen talon kansliapäällikkönä, Mick Mulvaney, on hänkin jesuiittojen kouluttama. Mulvaney valmistui Georgetownin yliopistosta, joka on Washingtonissa sijaitseva jesuiittojen päämaja ja valtakeskus Amerikassa.

Mielenkiintoinen pikku juttu on se, että Mulvaney oli vuonna 2016 kutsunut Trumpia "kamalaksi ihmiseksi", mutta on nyt siis hänen läheinen neuvonantajansa Valkoisessa talossa. Jotenkin tämä kuvastaa hyvin sitä, miten paljon USA:n politiikka on pitkälti teatteria, ellen sanoisi "jesuiittateatteria". Trumpin kaudella on ollut koko ajan kaikenlaista hälinää ja "skandaalia", ja se peittää alleen sellaiset olennaiset asiat kuin, että hänellä on ollut kansliapäällikköinä jesuiittoja, kuten oli Obamalla, tai että molemmat Trumpin nimittämät korkeimman oikeuden tuomarit ovat jesuiittojen kouluttamia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti