torstai 3. maaliskuuta 2022

Ensin oli median luoma illuusio pandemiasta, sitten siirryttiin lennosta median luomaan illuusioon sodasta? (video)

Kriittistä ja kyseenalaistavaa analyysiä maailman asioista tekevä Hugo Talks vetää asian hyvin yhteen.



Ensin media loi illuusion koronapandemiasta ja pauhasi siitä tauotta joka päivä. 


Mutta pauhaaminen loppui kuin seinään, kun tuli uusi kriisi eli väitetty sota Ukrainassa. Useimmat tämän blogin lukijat lienevät kanssani samaa mieltä, että kyse ei voi olla sattumasta. 

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi - joka näytteli ennen presidenttikauttaan TV-sarjassa Ukrainan presidenttiä (heh) - kuuluu muuten samaan "suurta nollausta" (Great Reset) ajavan Maailman talousfoorumin (WEF) nuorten huippujohtajien kansainväliseen verkostoon kuin Sanna Marin ja mm. koronatyrannit Kanadan pääministeri Justin Trudeau ja jesuiittojen kouluttama Ranskan presidentti Emmanuel Macron. Ja WEF:n johtajan, Klaus Schwabin mukaan myös Vladimir Putin kuului siihen aikoinaan.


Onko koko Ukrainan kriisi suurta teatteria maailmannäyttämöllä, jossa Ukrainan presidentti, Putin ja EU:n ja USA:n johtajat esittävät omia roolejaan? Yritetäänkö sillä viedä huomio pois eliitin koronaplandemiaan liittyvistä rikoksista ihmiskuntaa vastaan? Pitäisikö meidän nyt vain unohtaa se, että ihmisten elinkeinoja on tuhottu, kansalaisvapauksia on rajoitettu ja suurta osaa kansalaisista (rokottamattomat) demonisoitu surutta päivästä toiseen? 

Esim. se on hyvin erikoista, että Venäjän joukot ovat ajaneet kohti Kiovaa pakattuna kymmenien kilometrien jonoon. Siinä ei ole strategisesti mitään järkeä. 

– Saattue olisi erittäin helppo kohde. Mutta tietäen ukrainalaisten rajallisen kapasiteetin venäläiset luottavat siihen, että he voivat ajaa näin peräkkäin eivätkä ukrainalaiset pysty heihin iskemään.

...

Entä pystyykö venäläissaattueen joukoilla valtaamaan Kiovan? Mattila suhtautuu tähän skeptisesti.

– En usko, sillä kaikki joukot eivät ole siinä taistelevia joukkoja. Kiova on laaja kaupunki ja pelkästään sen eristäminen vaatii valtavan määrän joukkoja. Venäläisten huoltoketjujen ongelmista on paljon puhuttu julkisuudessa ja nyt Venäjä yrittää todennäköisesti työntää huoltoa sinne eteen.


Niin, ei mitään järkeä tuossa jonossa ajelemisessa. Siis jos nuo tiedot pitävät edes paikkaansa, sillä ne tulevat satelliittikuvat saattueesta julkaisseelta yksityiseltä amerikkalaiselta teknologiayritykseltä Maxar Technologies, jonka johtajalla on kaiken lisäksi sukunimestään (Jablonsky) päätellen ehkä ukrainalaisia sukujuuria.

Media on myös julkaissut tekaistua ja vanhaa kierrätettyä kuvamateriaalia esittäen, että ne liittyvät Ukrainan tilanteeseen. Jopa some-alustalle ladattua videota sotapelistä on näytetty kuvamateriaalina "taisteluista" Ukrainassa. 

Kooste näistä feikkivideoista ja muista asiaan liittyvistä erikoisuuksista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti