perjantai 17. syyskuuta 2010

Paavin vierailu valeprotestanttisessa Britanniassa

Benedictus XVI on nyt siis vierailulla Britanniassa ensimmäisenä paavina 28 vuoteen, ja Telegraph kirjoittaa, että paavi tapaa kuningattaren, joka on, toisin kuin Canterburyn arkkipiispa, todellinen protestantti. Niin varmasti juu. Tosiasia on se, että kuningatar Elisabet on Jerusalemin Pyhän Johanneksen ritarikunnan päällikkö, ja sillä on konkordaatti Maltan ritarikunnan (jonka suurmestari hänen edesmennyt sukulaisensa Andrew Bertie oli) kanssa. Kyseessä on siis lähinnä näennäisprotestanttinen Maltan ritareiden sisarorganisaatio. Ja mikä tärkeintä, ei todellinen protestantti (joita on nykyään todella harvassa) todellakaan ole missään tekemisissä paavin kanssa, sillä juuri paavin vallan vastustaminen oli keskeisiä tekijöitä uskonpohdistuksessa.

Tässä propagandakuva kuningattaren ja paavin oletetuista viileistä väleistä.Mutta kuten tästä lämminhenkisestä tapaamisesta paavi Johannes Paavali II:n kanssa nähdään, ei kuningatar paavi-instituuttiin sinänsä kielteisesti suhtaudu.Anglikaanikirkon päämies, Canterburyn arkkipiispa Rowan Williams on sitäkin ilmeisempi valeprotestantti, kutsuuhan hän jopa itseään "katoliseksi", ei roomalaisen, mutta "universaalin kirkon anglikaanisen haaran" sellaiseksi. Ja faktaa on taas se, että Williams on Frans I:n ritarikunnan jäsen. Tämä on paavillisen Konstantinolaisen ritarikunnan ei-katolilaisille (lue: piilokatolilaisille) avoin sisarjärjestö, ja molempia näitä ritarikuntia johtaa sama henkilö eli Castron herttua. Näin Konstantinolaisen ritarikunnan omilla sivuilla kerrotaan:

Konstantinolainen ritarikunta on aktiivisesti mukana katolisen uskonnon puolustamisessa ja edistämisessä, ja ottaa yhdessä moniuskonnollisen Kuninkaallisen Frans I:n ritarikunnan kanssa hoitaakseen hengellisiä, humanitaarisia, sairaanhoito- ja hyväntekeväisyysprojekteja ja aloitteita ympäri Iso-Britanniaa ja siitä riippuvaisia alueita, Irlantia ja maailmaa.


Canterburyn arkkipiispa ja paavi Benedictus.

Vierailusta enemmän Unhived Mind-forumilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti