tiistai 7. huhtikuuta 2015

Jesuiittojen kouluttama "entinen" CIA:n mies Michael Scheuer jatkaa Israelin vastaisia puheita kongressissa ja mediassa

Jesuiittojen kouluttama ja Georgetownin yliopistossa lehtorina toimiva "entinen" CIA:n mies Michael Scheuer on toiminut CIA:n Israelin vastaisen ja muun propagandan äänitorvena Amerikan valtamediassa jo vuosikymmenen ajan. Scheuerin sanoma on koko ajan ollut, että USA sotii Israelin sotia, mutta todellisuudessa jesuiittojen kontrolloima USA:n hallitus pelaa Lähi-idän konfliktin molempia puolia. Kuten olen aiemmin moneen kertaan painottanut, päämääränä on tehdä Jerusalemista keinotekoisesti ylläpidetyn konfliktin verukkeella YK:n hallinnoima maailman valtakeskus, jossa kristinusko, juutalaisuus ja islam yhdistyvät yhdeksi uudeksi maailmanuskonnoksi Vatikaanin hallitessa sen pyhiä paikkoja.

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2012/03/israel-lobbyn-vaitetty-valta-on-mediaa.html
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2014/09/shimon-peres-ehdotti-paaville-ykn.html

Muistattehan myös, että CIA on alusta alkaen ollut Vatikaanin apuväline Amerikan valloittamisessa.

Ajatelkaa kuinka vahvaa näiden salaseurojen [Maltan ritarit, Opus Dei] jäsenien omistautuminen on "kansainvälisinä kirkon puolustajina". Se on tuskin edes salaisuus, että yksi katolisen eliitin suurimmista edistysaskelista "kirkon puolustamisessa" Amerikassa oli CIA:n luominen. CIA:n toimet eivät lähimainkaan rajoitu vain kansainväliseen tiedusteluun. Se toimii elimenä, jonka kautta amerikkalaiset salaseurojen jäsenet voivat salaisesti "avustaa" Pyhää Äitikirkkoa, jonka puolustajina he toimivat… 
[William J.] Donovan teki enemmän kirkon puolesta ja hyväksi kuin kukaan muu amerikkalainen, ja hänet palkittiin siitä korkeimmalla katolisella kunnianosoituksella [Pyhän Sylvesterin ritarikunnan suurristi], minkä kukaan amerikkalainen on saanut.
-Stephen D. Mumford, American Democracy and the Vatican, 1984

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2010/10/cia-vatikaanin-lonkero-amerikassa.html

1 kommentti:

  1. Michael Scheuer- Jesuit Tool:

    http://continuingcounterreformation.blogspot.com/2009/07/georgetown-professor-calls-for-next-911.html

    VastaaPoista