perjantai 27. marraskuuta 2015

Jesuiittojen pakolaisjärjestö, Euroopan pakotettu massamaahanmuutto ja EU:n liittovaltion tiivistäminen

Poimintoja Euroopan jesuiittojen pakolaisjärjestön uutissivuilta:

Tarvitsemme enemmän eurooppalaista yhteishenkeä. Turvapaikanhakumenettelyjä ja vastaanotto-olosuhteita ei pitäisi jättää pelkästään etulinjassa olevien yksittäisten maiden hoidettavaksi, kuten tällä hetkellä pitkälti on. Euroopassa tarvitaan tehokkaampaa ja oikeudenmukaisempaa turvapaikkasysteemiä. Tarvitaan vieraanvaraisuutta ja hyvää integraatiopolitiikkaa.
- jesuiittojen Euroopan provinsiaalien neuvoston lausunto, 19. lokakuuta 2015

http://jrseurope.org/news_detail?TN=NEWS-20151019090455&L=EN

Nyt ei ole aika eristäytyä, vaan tehdä yhteistyötä solidaarisuudella ja myötätunnolla kanssasisariamme ja -veljiämme kohtaan.
- Britannian jesuiittaprovinsiaali Dermot Preston kirjeessä David Cameronille, 7.lokakuuta 2015

http://jrseurope.org/news_detail?TN=NEWS-20151007091101&L=EN

Jesuiittojen kouluttama Peter Sutherland on yksi suurimpia Euroopan pakotetun massamaahanmuuton puolestapuhujia, kuten aiemmin kerroin.

Sutherland on siis sanonut, että EU:n pitäisi tehdä kaikkensa heikentääkseen sen jäsenvaltioiden kansallista homogeenisuutta. Tämä halutaan tehdä tietenkin siksi, että maat menettäisivät kansallisen identiteettinsä ja hyväksyisivät helpommin Euroopan muuttamisen totalitaariseksi liittovaltioksi. Miljoonien muslimien Eurooppaan tunkeutumisesta aiheutuvaa kaaosta on tarkoitus käyttää tekosyynä valvontayhteiskunnalle, jota pyörittäisi jesuiittojen kontrolloima totalitaarinen keskushallinto.

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2015/11/juha-ahvio-yk-bilderberg-ja-euroopan.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti