sunnuntai 29. marraskuuta 2015

YK, jesuiitta Peter Sutherland ja korvaava maahanmuutto Euroopan maihin

YK:lla on politiikka "korvaavalle maahanmuutolle" lähinnä Eurooppaan:

Yhdistyneiden kansakuntien ennusteet viittaavat siihen, että seuraavien 50 vuoden aikana käytännössä kaikkien Euroopan maita, kuten myös Japania, kohtaa väestön väheneminen ja ikääntyminen… raportti käsittelee korvaavaa maahanmuuttoa kahdeksaan alhaisen syntyvyyden maahan (Ranska, Saksa, Italia, Japani, Etelä-Korea, Venäjä, Iso-Britannia ja Yhdysvallat) ja kahdelle alueelle (Eurooppa ja Euroopan unioni).

http://www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm

Tämä tarkoittaa luonnollisesti massamaahamuuttoa erityisesti Afrikasta, Lähi-idästä ja arabimaista. Todellinen syy tälle ei ole huoli väestön vähenemisestä tai ikääntymisestä, vaan se, että eliitillä on tietoinen agenda, jolla pyritään heikentämään vahvinta uuden maailmanjärjestyksen tiellä olevaa elementtiä, Euroopan ja muun maailman valkoista väestöä. Tämä on tarkoitus tehdä ajamalla maailman mittakaavassa pienenä vähemmistönä oleva valkoinen väestö entistä ahtaammalle ja vähemmistöksi myös omissa maissaan. Kyseessä on harkittu vähittäinen valkoisten kansanmurha (white genocide) korvaamalla, syrjäyttämällä ja rotujen sekoittamisella.Suomalaiset, kuten muutkin länsieurooppalaiset, on juuri tätä varten aivopesty kulttuurimarxismilla olemaan nihilistisiä omaa kulttuurillista ja myös geneettistä perimäänsä kohtaan. Se ei ole luonnollinen tila, vaan jokaisella rodulla on sisäänrakennettu pyrkimys säilyttää omansa. Aito monimuotoisuus on sitä, että maailmalla on erillisiä maantieteellisiä ja geneettisiä ihmispopulaatiota, kulttuurimarxistinen versio monimuotoisuudesta tarkoittaa Euroopan ja muiden valkoisten ihmisten asuttamien maiden hukuttamista afrikkalaisten, arabialaisten ja aasialaisten maahanmuuttajien tulvaan. Siinä ei ole mitään hienoa tai jaloa, vaan kyse on äärimmäisestä pahuudesta ja rikoksesta ihmisyyttä vastaan.

Jesuiitta Peter Sutherland puhuu propagandaa massamaahanmuutosta radiohaastattelussa:Nuo luvut [n. 240000 laitonta maahantulijaa Eurooppaan vuosittain] ovat naurettavan pieniä verrattuna koko Euroopan 500 miljoonan väestöön. Luvut, joista puhut, ovat kirjaimellisesti pisara meressä. Me selviäisimme siitä helposti. Saksa voisi ottaa paljon enemmän, mutta sillä olisi silti vajausta johtuen ikääntyvästä väestöstä... Hallitusten täytyy näyttää tietä informoimalla siitä positiivisesta asiasta, että maahanmuuttajat ovat hyväksi yhteisölle, taloudellisesti ja kaikessa muussakin mielessä, sen sijaan, että esittävät heidät kaiken aikaa taakkana, sillä eivät he oikeasti ole taakka. He tuovat hyvin pian positiivisen lisän yhteisöön, jossa he asuvat.
- Peter Sutherland, YK:n muuttoliikkeestä vastaava erityisedustaja, kesäkuussa 2015

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2015/11/juha-ahvio-yk-bilderberg-ja-euroopan.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti