maanantai 29. helmikuuta 2016

Paneurooppa-liike, katolinen EU ja valkoisten kansanmurha

Itävaltalais-japanilainen Richard Coudenhove-Kalergi oli myöhemmin Euroopan yhdentymiseen johtaneen Paneurooppa-liikkeen isä. Hän puhui avoimesti sen puolesta, että Euroopan valkoinen väestö pitää sekoittaa muiden rotujen kanssa:

Tulevaisuuden ihminen on sekarotuinen. Tämän päivän rodut ja luokat vähitellen häviävät tilan, ajan ja ennakkoluulojen vuoksi. Tulevaisuuden euraasia-negroidi-rotu, ulkonäöltään samankaltainen kuin muinaiset egyptiläiset, tulee korvaamaan kansan monipuolisuuden yksilöiden moninaisuudella.
-Richard Coudenhove-Kalergi, Paneurooppa, 1923

Koska tässä puhutaan Euroopasta eikä muista maanosista, on kyse nimenomaan valkoisen rodun hävittämisestä eli valkoisten kansamurhasta. Suora joukkotuhonta ei ole ainoa tapa suorittaa kansamurha:

Joka jonkin kansallisen, rodullisen, etnisen tai uskonnollisen ryhmän taikka niihin rinnastettavan kansanryhmän hävittämiseksi kokonaan tai osittain 
1. surmaa ryhmän jäseniä,
2. aiheuttaa ryhmän jäsenille vaikeita ruumiillisia tai henkisiä sairauksia tai vammoja,
3. ryhtyy pakkotoimiin syntyvyyden ehkäisemiseksi ryhmän piirissä,
4. pakolla siirtää lapsia ryhmästä toiseen tai
5. muulla vastaavalla tavalla olennaisesti huonontaa ryhmän elinehtoja, 
on tuomittava joukkotuhonnasta vankeuteen vähintään neljäksi vuodeksi tai elinkaudeksi. Yritys on rangaistava.
-Suomen rikoslaki

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansanmurha

Itävalta-Unkarin viimeinen kruununprinssi Otto von Habsburg valittiin Paneurooppa-liikkeen varapuheenjohtajaksi vuonna 1957 ja puheenjohtajaksi 1973 Coudenhove-Kalergin kuoltua. Hän oli Maltan ritari ja paavillisten Gregorius Suuren ritarikunnan ja Sylvesterin ritarikunnan jäsen. Von Habsburg toimi myös europarlamentaarikkona 1979-1999 ja totesi Euroopan yhdentymisestä aikoinaan näin:

[Euroopan] yhteisö elää pitkälti Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan perinnöstä ammentaen, vaikka suurin osa ihmisistä ei tiedä, mihin heidän kulttuuriperimänsä pohjautuu.
-Otto von Habsburg, Maltan ritari, europarlamentaarikko

https://www.thetrumpet.com/literature/22/germany-and-the-holy-roman-empire
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2009/09/paavillinen-eu-ja-katolilainen-timo.html

Coudenhove-Kalergi oli ensimmäinen Euroopan yhdistymistä edistäneille merkkihenkilöille jaetun Kaarle Suuren palkinnon saaja vuonna 1950. Palkinto on nimetty ensimmäisenä Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan keisarina pidetyn Kaarle Suuren mukaan. EU todellakin on monella tapaa uudelleen pystytetty Pyhä saksalais-roomalainen keisarikunta, kuten von Habsburg sanoo, Saksa on imperiumin keskusvaltiona ja valta kulissien takana Roomassa, Vatikaanissa.

Von Habsburgin tytär, Maltan ritarikunnan kunniajäsen Walburga Habsburg Douglas on nykyään Pan-Eurooppa-liikkeen varapuheenjohtaja ja Ruotsin valtiopäivien jäsen.

Jesuiittojen kouluttama Vatikaanin taloudellinen neuvonantaja ja YK:n siirtolaisasioista vastaava edustaja Peter Sutherland on muuten ollut viime vuosina Coudenhove-Kalergin ideologian keskeisimpiä äänenkannattajia.

Sutherland on siis sanonut, että EU:n pitäisi tehdä kaikkensa heikentääksen sen jäsenvaltioiden kansallista homogeenisuutta. Tämä halutaan tehdä tietenkin siksi, että maat menetteisivät kansallisen identiteettinsä ja hyväksyisivät helpommin Euroopan muuttamisen totalitaariseksi liittovaltioksi. Miljoonien muslimien Eurooppaan tunkeutumisesta aiheutuvaa kaaosta on tarkoitus käyttää tekosyynä valvontayhteiskunnalle, jota pyörittäisi jesuiittojen kontrolloima totalitaarinen keskushallinto.

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2015/11/juha-ahvio-yk-bilderberg-ja-euroopan.html
http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

Nuo luvut [n. 240000 laitonta maahantulijaa Eurooppaan vuosittain] ovat naurettavan pieniä verrattuna koko Euroopan 500 miljoonan väestöön. Luvut, joista puhut, ovat kirjaimellisesti pisara meressä. Me selviäisimme siitä helposti. Saksa voisi ottaa paljon enemmän, mutta sillä olisi silti vajausta johtuen ikääntyvästä väestöstä... Hallitusten täytyy näyttää tietä informoimalla siitä positiivisesta asiasta, että maahanmuuttajat ovat hyväksi yhteisölle, taloudellisesti ja kaikessa muussakin mielessä, sen sijaan, että esittävät heidät kaiken aikaa taakkana, sillä eivät he oikeasti ole taakka. He tuovat hyvin pian positiivisen lisän yhteisöön, jossa he asuvat.
- Peter Sutherland, YK:n muuttoliikkeestä vastaava erityisedustaja, kesäkuussa 2015

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2015/11/yk-jesuiitta-peter-sutherland-ja.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti