sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Sosiaalisen oikeuden sotureita (SJW) parodioivissa NPC-meemeissä vapaamuurareiden Tubal-Kain-symboliikkaa?

NPC (non-player-character) on automatisoitu hahmo videopeleissä, joka voi vain toistaa etukäteen ohjelmoituja repliikkejä. Eli vähän niin kuin vihervasemmistolaiset, tai Amerikan liberaalit "sosiaalisen oikeuden soturit" (SJW), jotka on ehdollistettu sanomaan papukaijamaisesti kaikkia eri mieltä yhteiskuntapolitiikasta, maahanmuutosta, monikulttuurisuudesta, homoavioliittoista ym. olevia "natseiksi", "rasisteiksi", "fasisteiksi", "homofoobikoiksi" jne.?

Siitä ajatuksesta syntyi internetin oikean laidan meemitehtaalla viime aikoina laajalle levinnyt meemi, jossa SJW:t esitetään NPC-hahmoina, ja se näyttää osuneen ja uponneen, kun Twitterissä SJW:t ovat mm. itkeneet, kuinka NPC-meemi "dehumanisoi" heitä:




















Meemien tehtailijat tietenkin vastasivat siihen heti uudella osuvalla meemillä, jossa suuri joukko SJW-ihmisiä sanoo yhteen ääneen: "NPC-meemi on dehumanisoiva. Me olemme kaikki uniikkeja ja erityisiä.":


























Twitter sitten bännäsi n. 1500 NPC-trollaamiseen käytettyä tiliä, ja asiasta kirjoitettiin myös artikkeleita mm. täysin vasemmistoliberalismiin kalleellaan olevaan valtavirran julkaisuun NY Times.

Täytyy kuitenkin sanoa, että vaikka tällä meemillä on nyt sivallettu lähinnä sosiaalisen oikeuden sotureita, niin sitä voisi laajentaa niin, että itse asiassa suurin osa ihmisistä käyttäytyy paljolti kuin NPC:t, mukaan lukien Trumpin nimeen vannovat itseään "punapilleröityinä" pitävät oikean laidan internet-trollit ja tubettajat. Syvemmin maailman salaisuuksiin perehtyneiden totuudenetsijöiden piireissä massoja on jo kauan sanottu mm. "lampaiksi" tai "lammasihmisiksi" (engl. sheeple). Takavuosina punaisen pillerin nielemisellä tarkoitettiin juuri tuollaista totuuden etsimistä ja heräämistä koko eliitin luomasta vertauskuvallisesta virtuaalitodellisuudesta, mutta tämä Matrix-elokuvan popularisoima käsite on viime aikoina banalisoitu, kun sitä käyttävät erityisesti antifeministit ja miesasialiikkeen edustajat (MRA), jotka ovat usein vielä täysin unessa muuten kuin, että näkevät, mikä suuri vedätys feminismi on ja miten sukupuolten väliseen tasa-arvoon liittyviä tosiasioita vääristellään julkisessa diskurssissa. Yhtä lailla tuollaiset ihmiset usein huudahtavat selkäydinreaktiona asiaa sen enempää tutkimatta "salaliittohörhö", kun joku kyseenalaistaa esim. Sandy Hookin joukkoammuskelun, joka vaikuttaa todisteiden valossa lavastetulta.


NPC-meemissä koodattua Tubal-Kain-symboliikkaa?

Mutta yllä linkkaamani ZeroHedge-sivuston artikkelin kommenteissa oli mielenkiintoinen kommentti, jossa väitettiin, että NPC-meemissä olisi näkyville piilotettua Tubal-Kain-symboliikkaa. Lähdin hieman tutkimaan asiaa, ja kyllä hahmon silmien ja nenän voisi nähdä muodostavan koodatun Tubal-Kainin symbolin:

NPC-meemi















Vapaamuurareiden Tubal-Kain-symboli

















Tubal-Kain Raamatussa ja vapaamuurareiden tarustossa

Vaikka NPC-meemiin ei olisikaan tarkoituksella koodattu vapaamuurareiden symboliikkaa, niin se toimii hyvänä aasinsiltana Tubal-Kain-symboliikkaan perehtymiselle.

Raamatun kertomuksissa Tubal-Kain on Kainin jälkeläinen ja Lamekin ja Zillan poika, mutta se on lähinnä sivuhahmo eikä sillä ole kristityille erityisen suurta merkitystä. Vapaamuurareille Tubal-Kain sen sijaan on hyvin keskeinen hahmo, jota pidetään mm. taltan keksijänä.

Vapaamuurarin tulee seurata esi-isänsä Tubal-Kainin jalanjälkiä, joka sodanjumalan mahtavalla voimalla takoi miekkansa vantaaksi.
- Manly P. Hall, 33. asteen vapaamuurari 
Tubal-Kainia on pidetty vapaamuurareiden keskuudessa maallisen omaisuuden symbolina.
- Albert G. Mackey, 33. asteen vapaamuurari, A Lexicon of Freemasonry

"Tubal-Kain" on ilmeisesti myös sinisen loosin 3. asteen mestarivapaamuurareiden käyttämä salasana.


Näkyville piilotettua Tubal-Kain-symboliikkaa

Facebook-appin logo ja Tubal-Kainin symboli












Nämä ovat toki usein tulkinnanvaraisia, mutta se, että monissa muissa internet-jättien logoissa on aivan ilmeistä vapaamuurarisymboliikkaa, antaa kontekstin, jossa on hyvin todennäköistä, että myös monet ei aivan niin ilmeiset logot todella sisältävät piilotettua symboliikkaa. Lisäksi tässä on sekin konteksti, että eri internet-jättien kontrolloijat näyttävät toimivan kuin yksi entiteetti, mikä tuli ilmi viimeksi siinä, että Alex Jonesin tilit suljettiin yhtaikaa kaikilla suosituilla some-alustoilla ja myös Paypal:issa. Suuryhtiöiden omistajat ja ylimmät johtajat yleensäkin ovat yhteydessä toisiinsa mm. erilaisten elitististen ajatushautomoiden kautta, kuten USA:n Ulkomaansuhteiden neuvosto (CFR) ja kansainväliset Trilateraalinen komissio ja Bilderberg-ryhmä. Nämä ihmiset ovat siis yhtä ja samaa pientä kerhoa ja useimmiten myös vapaamuurareita, mikä tulee ilmi mm. yhtiöiden logojen symboliikassa.

Tässä kuva, johon on koostettu internet-jättien logojen okkulttista symboliikkaa:








































Google Playn logo muistuttaa vielä enemmän Luciferin sinettiä:














Entä onko James Bondin numero 007 sekin Tubal-Kain-koodi:















Nicholson1968:n Tubal-Kain-symboliikkaan perinpohjaisesti uppoutuva Youtube-dokumentti vastaa mm. siihen kysymykseen.



Suosittelen hänen kanavaansa muutenkin. Videot sisältävät paljon esoteerista tietoa ja ovat lisäksi visuaalisesti vaikuttavia.


Lähteitä:

https://gnosticwarrior.com/tubal-cain.html
http://freemasonrywatch.org/tubalcain.html
https://ca2nwo.wordpress.com/2017/07/16/tubal-cain-symbol/
http://phoenixoracle.com/between-tubal-cain-hiram-and-jesus-the-lost-word-of-masonry-found/
https://www.ancient-code.com/we-are-surrounded-by-masonic-symbols-how-modern-logos-are-linked-to-secret-societies/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti