sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Saksan ainoan maahanmuuttokriittisen puolueen AfD:n logossa Saturnus-symboliikkaa

Maahanmuuttokriittisen puoleen Vaihtoehto Saksalle (AfD) logossa on ilmeistä Saturnus-symboliikkaa eli tyylitelty edestäpäin osittain näkyvä Saturnuksen rengas, jollainen on myös Niken ja Microsoftin Internet Explorerin logossa.

AfD:n logo











Niken logo







Internet Explorerin logo















On kyllä hyvä, että Saksassa on vihdoinkin edes yksi selkeästi maahanmuuttokriittinen ja kansallismielinen puolue, koska Saksaan tuli Euroopan pakolaiskriisin yhteydessä Angela Merkelin avoimien ovien pakolaispolitiikan seurauksena yli 1,2 miljoonaa turvapaikanhakijaa ja tilanne kehitysmaalaisten ja muslimien massamaahanmuuton suhteen alkaa olla siellä jo todella paha. Tässä kooste uutisista ja raporteista, joista käy ilmi, kuinka paha se todella on:

Pakolaiskriisi Saksassa: harhakuvat vs. todellisuus
Ala-Saksin osavaltiossa uusien turvapaikanhakijoiden osuus väkivaltarikosten lisääntymisessä 92%
Joulukuussa 2017 Saksassa oli n. 600000 turvapaikanhakijaa, jotka saivat sosiaalitukia
Yli puolet työttömyystukien saajista Saksassa maahanmuuttajataustaisia
Ääri-islamilaisten salafistien määrä Saksassa kaksinkertaistunut viimeisen viiden vuoden aikana
Ennusteiden mukaan jopa 25% Saksan väestöstä muslimeja vuoteen 2060 mennessä


Saksan väestön vaihtaminen pitkäaikainen suunnitelma?

On perusteltuja syitä, joita käyn perinpohjaisesti läpi laajassa artikkelissani Euroopan pakolaiskriisistä, epäillä että tämä käynnissä oleva väestönvaihto on niin Saksassa kuin muissakin Euroopan maissa jo kauan sitten suunniteltu ja tarkoituksellinen hanke. Saksan kohdalla siihen viittaavat myös kahden merkittävän poliitikon lausunnot jo vuosikymmenten takaa:

Meidän vihreiden täytyy varmistaa, että Saksaan tulee niin paljon maahanmuuttajia kuin mahdollista. Kun he ovat Saksassa, meidän täytyy taistella heidän äänioikeutensa puolesta. Kun me pääsemme siihen, me saamme oman osuutemme äänistä - meidän täytyy muuttaa tämä tasavalta.
- Daniel Cohn-Bendit, saksanjuutalainen Euroopan parlamentin vihreiden puheenjohtaja

Saksa pitää saartaa ulkoapäin ja heterogenisoida sisältäpäin väentulvalla, "laimentaa" niin sanoakseni.
- Joschka Fischer, entinen Saksan ulkoministeri ja varaliittokansleri, Risiko Deutschland, 1995

Fischerin sanoista tulee väistämättä mieleen myös amerikanjuutalaisen biologisen antropologin Earnest Hootonin artikkeli vuodelta 1943, jossa hän ehdotti, että saksalaiset ja heidän "sotaisuusgeeninsä" hävitettäisiin hitaasti ei-saksalaisten miesten massamaahanmuutolla ja sillä, että nämä parittelisivat saksalaisten naisten kanssa.


AfD kontrolloitua oppositiota?

Otin AfD:n logon symboliikan esille, koska eliitin salaseurat ns. piilottavat kaikkien nähtäville okkulttisia symboleita viestittääkseen sillä, että ne omistavat jonkin yhtiön tai kontrolloivat tiettyjä järjestöjä tai instituutioita. Tässä tapauksessa Saturnus-symboliikka viittaisi siis siihen, että AfD olisi näiden salaseurojen kontrollissa.

Suomessa Timo Soini esiintyi johtavana maahanmuutto- ja EU-kriitikkona, mutta osoittautui lopulta valeoppositioksi, kuten ennustelin jo vuonna 2009:

Olenko minä siis ainoa, joka näkee vahvaa ironiaa siinä, että Suomen "virallinen" EU-kriitikko Timo Soini on ainoa tietämäni suomalainen katolilainen poliitikko ja on käynyt myös luennoimassa Suomen Opus Dein keskuksessa? Soinin kaltaiset populistit ovat yleensä kontrolloitua oppositiota eli kulissien takana naruja vetelevän valtaeliitin sätkynukkeja. Politiikkaan tyytymättömät ihmiset äänestävät heitä luullen heidän olevan todellinen vaihtoehto valtapuolueille. Soinin kohdalla on hyvä myös kysyä, onko hän europarlamentissa Suomen kansan, niin kuin väittää olevansa, vai paavin asialla.

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/09/paavillinen-eu-ja-katolilainen-timo.html

Soinista tuli jopa suoranainen EU:n puolestapuhuja:

Siksi vähän häkellyttävää on, että Suomen oma EU-kriitikko par excellence, perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini, näyttää kääntäneen kelkkansa Unionin suhteen.  
Useat meistä muistavat hänen loputtomat hokemansa missä EU, siellä ongelma. Ja toisinpäin.  
Mutta mitäs sanotte tästä, Soinin viimeisimmästä lausunnosta:
”On selvää, että eurooppalaiset maat vaikuttavat parhaiten yhdessä. Tästä syystä Euroopan yhtenäisyys on tärkeää. Emme seuraa Britannian keskustelua EU-valinnastaan välinpitämättöminä vaan sillä toivomuksella, että EU on Britanniankin silmissä arvokas yhteisö.”  
Jos tuo ei ole rakkauskirje Euroopan unionille, niin mikä sitten on?
- Nyt.fi, 06/2016

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2016/06/paavilainen-timo-soini-valeoppositiosta.html

Ja Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kynnyksellä "kansallismielinen" ulkoministeri Soini sanoi puheessaan suurlähettiläskokouksessa näin:

Ruotsia läheisempää kumppania meillä ei ole. Olimmehan yhtä maata. Loppujen lopuksi Ruotsin kruunu ja Rooman kirkko tekivät Suomesta Suomen. Sen, että olemme länttä emmekä itää.
- Timo Soini, 21. elokuuta 2017

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2017/08/timo-soini-ruotsin-kruunu-ja-rooman.html

Tarinan opetus on lähinnä se, että vaikka on lähtökohtaisesti hyvä tukea vastavoimia nykyiselle globalistien masinoimalle väestönvaihtopolitiikalle, niin on hyvä myös suhtautua sellaisena esiintyviin varauksella. Koska paras tapa kontrolloida oppositiota on johtaa sitä itse, kuten sanotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti