torstai 12. heinäkuuta 2018

Molemmat Trumpin nimittämät USA:n korkeimman oikeuden tuomarit jesuiittojen kouluttamia

Kun yksi USA:n korkeimman oikeuden viidestä katolisesta tuomarista, Anthony Kennedy, ilmoitti jäävänsä eläkkeelle, Donald Trump nimitti hänen tilalleen toisen katolilaisen Brett Kavanaugh'n, joten katolinen enemmistö tässä yhdeksän tuomarin oikeuslaitoksessa säilyy.

Trumpin kuolleen jesuiittojen kouluttaman katolilaisen Antonin Scalian tilalle aiemmin nimittämä Neil Gorsuch tulee katolisesta perheestä, mutta on käynyt viime vuodet episkopaalisen kirkon jumalanpalveluksissa. Oli hänen virallinen uskonnollinen sitoumuksena sitten protestantti tai katolinen, niin faktaa on se, että hän on jesuiittojen kouluttama. Niin on myös konservatiivinen katolilainen Kavanaugh, ja miettikääpä tätä: Gorsuch ja Kavanaugh kävivät samaan aikaan samaa Georgetownin jesuiittalukiota Washingtonissa. Aikamoinen sattuma. Kavanaugh on myös luennoinut Georgetownin yliopistossa, joka on Washingtonissa sijaitseva Amerikan ensimmäinen ja merkittävin jesuiittayliopisto. Myös korkeimman oikeuden päätuomari harras katolilainen John Roberts on kuulunut Georgetownin yliopiston lakikoulun opettajakuntaan.

Eikä siinä vielä kaikki: Jerome Powell, jonka Trump nimitti aiemmin Federal Reserven johtokunnan puheenjohtajaksi, kävi hänkin tuota samaista jesuiittalukiota. Oikeustieteen tutkinnon Powell suoritti Georgetownin yliopistossa, jossa hänen isoisänsä toimi aikoinaan lehtorina.

Trump itse kävi kaksi vuotta jesuiittojen Fordhamin yliopistoa, hänen tyttärensä Ivanka Georgetownin yliopistoa ja samoin hänen toiseksi vanhin poikansa Eric, joka myös valmistui sieltä ja kuuluu nykyään sen taloustieteen laitoksen johtokuntaan. Trumpin nuorin tytär Tiffany opiskelee tällä hetkellä lakia Georgetownin yliopistossa. On siis ilmeistä, että Trumpilla on lämpimät välit jesuiittojen kanssa.

Ennen presidentiksi valintaansa Trump sanoi puheessaan perinteisellä ja arvovaltaisella katolisella Al Smithin juhlaillallisella mm., että "meidän on noustava vastustamaan katolilaisvastaisia asenteita" ja että "meidän on yhdistyttävä, ei vain kansakuntana, vaan maailmanlaajuisena yhteisönä", joka on ilmeinen viittaus YK:n avulla ajettavaan uuteen maailmanjärjestykseen, jonka yksi keskeinen elementti on maailmanlaajuisen hallinnon pystyttäminen.
Thomas Richardsin video kymmenen vuoden takaa, joka valottaa, mitä se merkitsee uskonnollisesti ja poliittisesti, että pääosin valkoisten protestanttien perustaman Amerikan oikeusjärjestelmä on kaapattu katoliseen komentoon.Lisätietoa punaisesta messusta ja Amerikan korkeimman oikeuden katolisesta hallinnasta:

http://www.spirituallysmart.com/redmass.html
http://www.spirituallysmart.com/redmasspics.html
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2010/12/punainen-messu-ja-amerikan-korkein.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti