torstai 1. marraskuuta 2018

Miksi hallitseva eliitti haluaa vaihtaa Euroopan ja länsimaiden väestön (video)



Devon Stack alias "Black Pilled" esittää hypoteesin siitä, miksi hallitseva eliitti haluaa vaihtaa Euroopan ja länsimaiden väestön kehitysmaalaisiin, kuten käy ilmi mm. sen kontrolloiman YK:n korvaavan maahanmuuton ohjelmasta ja Marokossa joulukuussa 2018 allekirjoitettavasta siirtolaisasioita koskevasta GCM-kompaktista.

Ensiksi hän korostaa sitä, että kun tavalliset ihmiset heittävät ilmaan kysymyksen, että miksi eliitti haluaisi vaihtaa väestön, heidän pitää ymmärtää, ettei eliitti ajattele samalla tavalla kuin he (eli hallitsemansa alamaiset). Eliitti on sosiopaattinen, ja sillä on suurin piirtein yhtä vahva tunneside tavallisiin ihmisiin kuin tavallisilla ihmisillä on numeroihin pankkitilillä. Ja eliitti käsittelee asioita ja tekee päätöksiä populaatioiden tasolla, tavalliset ihmiset taas lähinnä perheen ja lähipiirin tasolla.

Mutta miksi tarkalleen ottaen eliitti sitten Stackin mielestä haluaa vaihtaa valkoisten maiden väestön? Yksinkertaisesti siksi, että eliittiä kiinnosta vain oma etunsa ja se näkee oman elämänlaatunsa paranevan ja valtansa lisääntyvän, jos vaatelias valkoinen väestö vaihdetaan kehitysmaalaisiin. Hallitseva eliitti esim. Saudi-Arabiassa tai kehitysmaissa elää aivan yhtä ylellistä elämää kuin länsimaissa, ellei jopa parempaa, ja heidän valtansa suhteessa omiin alamaisiinsa ainakin on suurempi. Miksi hedonistinen länsimaiden hallitseva eliitti ei haluaisi itselleen samaa?

Taustalla on se, että länsimaiden ihmisillä on yleisesti ottaen korkeammat moraaliset standardit hallitsijoilleen, mikä johtuu mm. siitä, että valkoiset kansat ovat keskimäärin älykkäämpiä kuin kehitysmaiden kansat. Vapauden kaipuu myös elää kaikkein vahvimmin juuri valkoisten ihmisten keskuudessa. Näistä syistä johtuen valkoiset ihmiset ovat kautta historian olleet tietyssä mielessä kaikkein vaikeimmin hallittavia, ja siten, jos eliitti haluaa vankistaa omaa valta-asemaansa, niin sen kannattaa vaihtaa Euroopan ja länsimaiden väestö ei-valkoisiin kehitysmaalaisiin.

Eikä hallitsevaa eliittiä kiinnosta se, vaikka länsimainen kulttuuri tuhoutuisi - koska se ei ole heidän kulttuurinsa.  Sillä on ihan oma kulttuurinsa, joka muistuttaa paljon muun maailman eliitin kulttuureita. Eli se, mitä me sanomme "länsimaiseksi kulttuuriksi", on länsimaiden tavallisten ihmisten kulttuuri.

Omalta osaltani täytyy tosin todeta, että epäilen, ettei eliitti välttämättä loppujen lopuksi ihan täysin ymmärrä, mitä on tekemässä, enkä usko, että sille kävisi lopulta kovin hyvin, jos väestö Euroopassa ja länsimaissa todella onnistuttaisiin vaihtamaan.

Lisää näkökulmia muslimien ja kehitysmaalaisten massamaahanmuuttoa valkoisiin maihin ajavien motiiveihin, ja muuta aiheeseen liittyvää pohdintaa, laajamittaisessa artikkelissani:

https://maallikkoapuri.blogspot.com/2017/09/euroopan-pakolaiskriisi.html

Ylimääräinen kommentti: Stack varmaankin haluaa antaa ymmärtää, että hallitseva eliitti koostuisi pääosin juutalaisista, mikä olisikin luonnollinen selitys sille, miksi se ei koe länsimaista kulttuuria omakseen. USA:ssa juutalaiset ovat tietenkin vahvasti edustettuina eliitissä, onhan tiettävästi noin kolmasosa kaikkein rikkaimmista ihmisistä siellä juutalaisia. Euroopassa tilanne on kuitenkin erilainen, eikä juutalaisten osuus eliitistä ole lähellekään niin suuri, ja tuota, mitä Stack videolla sanoo, voinee soveltaa yhtä lailla ei-juutalaiseen eliittiin, kuten ns. mustaan aateliin tai muihin hallitsijasukuihin. Mutta kukin tulkitkoon asian, kuten oikeaksi näkee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti