torstai 8. marraskuuta 2018

NSA:n tunnuksessa Pietarin hopeinen avain eli paavin maanpäällisen vallan symboli

USA:n kansallisen turvallisuusviraston (NSA) tunnuksessa on hopeinen avain eli toinen Pietarin taivasten valtakunnan avaimista.

Katolisen kirkon näkemyksen mukaan Pietarista tuli kaikkien apostolien johtaja Jeesuksen luovuttaessa tälle avaimet. Samalla katolinen kirkko katsoo, että Pietarista tuli ensimmäinen paavi. Pietarinkirkon kupolin sisäreunaan onkin kirjoitettu: Tu es Petrus et super hanc petram aedificabo ecclesiam meam et tibi dabo claves regni caelorum (suomeksi Sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle minä rakennan kirkkoni. Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet). 
Katolinen kirkko katsoo paavin Pietarin seuraajana olevan ylin kirkollinen auktoriteetti maan päällä ja siten kantavansa avainten vallan korkeinta muotoa. Paavin valtaan kuuluu oikeus julistaa jokin asia tai henkilö pannaan. Taivasten valtakunnan avaimet ovatkin yksi paavin tunnuksista. Vatikaanin vaakunassa on tämän merkkinä kaksi avainta. Vaakunan osana avaimet ovat mukana myös Vatikaanivaltion lipussa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Taivasten_valtakunnan_avaimet


Avaimen merkitys selitetään myös NSA:n 60-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistussa kirjassa:







































NSA:n tunnus















Pyhän istuimen vaakuna, jossa kultainen avain symboloi taivaallista valtaa ja hopeinen avain paavin maanpäällistä valtaa
















NSA:n ja puolustusvoimien johtopaikat paavilaisten ja jesuiitojen kouluttamien henkilöiden miehittämiä

NSA:n tämänhetkinen pääjohtaja kenraali Paul M. Nakasone on valmistunut katolisesta yliopistosta ja samoin toiseksi korkea-arvoisin armeijan edustaja NSA:n viisihenkisessä johtokunnassa, amiraali Daniel J. MacDonnell. Johtokuntaan kuuluva siviilihenkilö Harry Coker Jr. on valmistunut Georgetownin yliopistosta, joka sijaitsee Washingtonissa ja on jesuiittojen päämaja Amerikassa.

Otin tämän esille siksikin, että USA:n puolustusvoimien johtopaikkoja ovat muutenkin miehittäneet paavilaiset ja jesuiittojen kouluttamat miehet erityisesti Irakin ja Afganistanien sotien aikana. Listasin näitä vuonna 2012:

puolustusministerit

Leon Panetta (2011-) - kävi katolisia kouluja; valmistunut jesuiittayliopistosta
Robert Gates (2006-2011) - tohtorin tutkinto jesuiittayliopistosta
Donald Rumsfeld (2001-2006) - kävi jesuiittayliopistoa

armeijan esikuntapäälliköt

Martin Dempsey (2011-) - kävi katolista koulua
Michael Mullen (2007-2011) - kävi katolista koulua
Peter Pace (2005-2007) - katolilainen; käynyt Georgetownin yliopiston johtajuuseminaarin

Irakin-joukkojen komentajat

David Petraeus (2007-2008) - opiskeli armeijan stipendiaattina Georgetownin yliopistossa
George Casey (2004-2007) - valmistunut jesuiittalukiosta ja jesuiittayliopistosta
Ricardo Sanchez (2003-2004) - katolilainen

sotatoimialueen (mm. Irak ja Afganistan) päämajan (USCENTCOM) komentajat

John R. Allen (2010) - valmistunut jesuiittayliopistosta
David Petraeus (2008-2010) - ks. yllä
Martin Dempsey (2008) - ks. yllä
William J. Fallon (2007-2008) - valmistunut katolisesta lukiosta ja yliopistosta
John Abizaid (2003-2007) - katolilainen

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2012/03/paavilaiset-ja-jesuiittojen-kouluttamat.html


Se tuskin on sattumaa, ja olen puhunut vuoden 2001 lavastettujen 911-iskujen jälkeen alkaneesta terrorisminvastaisesta sodasta "Vatikaanin viimeisenä ristiretkenä":

Kuten olen useaan otteeseen painottanut, niin Vatikaani haluaa edelleen Jerusalemin, jota se yritti jo ristiretkillä vallata itselleen. Ristiretkien henkeä ovat pitäneet yllä jo niiden aikana alkunsa saaneet paavin ritarikunnat - Jerusalemin Pyhän Johanneksen suvereeni sotilaallinen ja hospitaliittaritarikunta (eli Maltan ritarikunta) ja Jerusalemin Pyhän Haudan ritarikunta. Espanjan kuningas Juan Carlos on näiden molempien korkea-arvoinen jäsen, ja yksi hänen titteleistään on "Jerusalemin kuningas". Eikä siinä vielä kaikki: Juan Carlos on myös vahvasti ristiretkihenkisen Pyhän Yrjön Pyhän Sotilaallisen Konstantinolaisen ritarikunnan jäsen (Syyrian presidentti Bashar al-Assad on Konstantinolaisen ritarikunnan alaisen Frans I:n ritarikunnan jäsen). Jerusalemin valloituksen suurin moottori on tietenkin ollut jesuiittaveljeskunta (Jordanian kuningas Abdullah II on jesuiittojen kouluttama), joka on ristiretkillä pääroolissa olleen Temppeliherrain ritarikunnan jalostettu versio. 
Vatikaani on myös saamassa haluamansa, sillä lapsena Puolassa jesuiittakoulua käynyt Vatikaanin agentti Shimon Peres lupasi Itä-Jerusalemin Vatikaanille paljon puhutun Oslon sopimuksen yhteydessä. Tämän salaisen sopimuksen junailivat keskenään Peres, Juutalaisten maailmankongressin puheenjohtaja Edgar Bronfman ja kardinaali Joseph Ratzinger (nykyinen paavi Benedictus XVI). Asian uutisoi ensin italialainen lehti La Stampa, ja varmistus sille tuli, kun sähke Roomasta Israeliin vuoti julkisuuteen. Juttu kuitenkin haudattiin nopeasti Israelissa.

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2012/03/israel-lobbyn-vaitetty-valta-on-mediaa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti