tiistai 23. lokakuuta 2012

Henry Kissinger: 10 vuoden päästä ei ole enää olemassa Israelia

Yksi keskeisimmästä amerikkalaisista juutalaisvaikuttajista, Henry Kissinger, on juuri todennut, että "10 vuoden päästä ei ole enää olemassa Israelia". Eiköhän sisäpiiriin kuuluva Kissinger tiedä, mistä puhuu, eli hän tietää, että Israel tullaan todennäköisesti ajamaan alas lähivuosina, kun Vatikaanin ja jesuiittojen johtaman eliitin tarkoituksella ylläpitämä Lähi-idän konflikti on tehnyt tehtävänsä ja Jerusalemista on tehty kansainvälinen alue, jota miehittää YK-joukot ja jonka pyhiä paikkoja hallitsee Vatikaani.

Puheet Jerusalemin kansainvälistämisestä ovat viime aikoina lisääntyneet sekä Israelin että Vatikaanin suunnalta:

Rauhaa ei tule, jos pyhien paikkojen kysymystä ei ratkaista kunnolla. Muurien sisällä oleva osa Jerusalemia - jossa ovat näiden kolmen uskonnon pyhät paikat - on ihmiskunnan yhteistä perintöä. Alueen pyhää ja ainutlaatuista luonnetta on suojeltava, ja se voidaan taata vain kansainvälisesti valvotulla asetuksella.
-kardinaali Jean-Louis Tauran, Vatikaanin ekumeenisen elimen johtaja, joulukuussa 2011

Israelin oppositiossa olevan työväenpuolueen johtaja Shimon Peres on ehdottanut, että Israelin ja Palestiinan välinen kiista Jerusalemista ratkaistaisiin laittamalla sen pyhät paikat YK:n valvontaan, sanoi hänen puhemiehensä tiistaina. Hänen suunnitelmansa vaatii Jerusalemin muurilla eristetyn vanhan kaupungin juutalaisille, kristityille ja muslimeille pyhän alueen julistamista "maailman pääkaupungiksi", jonka pormestarina toimii YK:n pääsihteeri, kertoi Peresin puhemies Yoram Dori Reutersille.
-Reuters

Muistattehan että Israelin presidentti Shimon Peres on Vatikaanin asiamies, joka kävi lapsena jesuiittakoulua ja lupasi Vatikaanille Itä-Jerusalemin hallinnan jo Oslon sopimuksen yhteydessä vuonna 1993. Aiheesta laajemmin tässä blogissa:

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2012/03/israel-lobbyn-vaitetty-valta-on-mediaa.html