maanantai 7. joulukuuta 2015

Alex Jones ja hänen jesuiittakaverinsa Ray McGovernJesuiittojen kouluttama "entinen" CIA:n mies Ray McGovern on ollut viime vuosina yksi keskeisiä Israelin vastaisen propagandan airuita. Hänen tehtävänään on viedä huomio pois erityisesti jesuiitoista ja keskittyä pääasiassa Israeliin ja sionisteihin. Sionisteilla on toki vaikutusvaltaa USA:n politiikassa, mutta he eivät ole ainoa eivätkä edes valtapyramidin korkein taho. Viimeinen sana USA:n politiikkaan ei ole sionisteilla, vaan jesuiitoilla.

Istunto sai kiusallisen käänteen, kun todistaja Ray McGovern, entinen tiedusteluanalyytikko, totesi että Yhdysvallat lähti sotaan Irakia vastaan öljyn, Israelin ja hallinnon "neoconien" himoitsemien sotilastukikohtien takia, jotta "Yhdysvallat ja Israel pystyisivät hallitsemaan tätä maailmankolkkaa". Hän sanoi, että Israelia ei pitäisi pitää liittolaisena ja että Bush teki, mitä Israelin pääministeri Ariel Sharon käski. 
"Israelia ei saa ottaa puheeksi asiallisessa poliittisessa keskustelussa", totesi McGovern. "Viimeksi kun tämän tein, niin edellinen CIA:n pääjohtaja kutsui minua antisemitistiksi". 
Demokraattien kongressiedustaja James P. Moran Jr., joka herätteli keskustelun tästä aiheesta heittämällä ilmaan kysymykseen, josko todellinen motiivi sodalle oli Irakin uhka Israelille, kiitti McGovernia tämän "vilpittömästä vastauksesta".
-Washington Post, 17. kesäkuuta 2005

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2012/03/israel-lobbyn-vaitetty-valta-on-mediaa.html

Viime aikoina McGovernin linjaa valtamediassa on jatkanut toinen jesuiittojen kouluttama "entinen" CIA:n mies Michael Scheuer.

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2015/04/jesuiittojen-kouluttama-entinen-cian.html
https://farnesius.wordpress.com/2015/12/03/jesuit-trained-ex-cia-michael-scheuer-israel-lobby-owns-the-congress-video/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti