keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Obama ja USA:n korkein oikeus: Jerusalem ei ole osa Israelin valtiotahttp://www.reuters.com/article/2015/06/08/us-usa-court-jerusalem-idUSKBN0OO1LD20150608#mtbBuoalPpKJP8A6.97

YK:n yleiskokous ehdotti päätöslauselmassa 194 vuonna 1948, että Jerusalemista tehdään kansainvälinen alue, jota YK itse valvoo. Ja nyt näyttää siltä, että se on toteutumassa, kuten olen jo vuosia sitten blogissa ennustanut. Obaman ja USA:n korkeimman oikeuden, joka on katolilaisenemmistöinen ja jesuiittojen kontrolloima, päätös olla tunnustamatta Jerusalemia osaksi Israelia on selvä vihjaus tulevasta.

YK:n on siis tarkoitus ottaa vastuu aluen valvonnasta ja "rauhanturvaamisesta", ja pyhät paikat antaa Vatikaanin hallintaan, kuten jesuiittojen kouluttama Shimon Peres lupasi jo vuonna 1993. Tässä kertauksena, miten prosessi alkoi:

Maaliskuussa 1994 sanomalehti Chadashot paljasti Lähi-idän "rauhanprosessista" mitä huomionarvoisimman salaisuuden. Shimon Peresin ystävä, ranskalainen intellektuelli Marek Halter… väitti haastattelussa, että hän toimitti toukokuussa 1993 kirjeen Peresiltä paaville. Siinä Peres lupasi kansainvälistää Jerusalemin, antaa YK:lle Jerusalemin vanhan kaupungin poliittisen ja Vatikaanille sen pyhien paikkojen hallinnan. YK antaisi uudelta hallitsemaltaan alueelta PLO:lle pääkaupungin, ja Jerusalemista tulisi eräänlainen kansainvälisen diplomatian vapaakauppa-alue. 
Halterin väitteelle antoi tukea italialainen sanomalehti La Stampa, joka lisäsi, että Arafatille ilmoitettiin sopimuksesta ja että se sisältyi syyskuussa 1993 Washingtonissa allekirjoitetun Oslon sopimuksen salaisiin ehtoihin. 
Maaliskuussa 1995 israelilaiselle radiokanavalle Arutz Shevalle vuodettiin sähke Israelin lähetystöstä Roomassa Peresin ulkoministeriölle Jerusalemissa, jossa vahvistettiin Jerusalemin luovuttaminen Vatikaanille. Tämä sähke julkaistiin kaksi päivää myöhemmin radikaalissa israelilaisessa vasemmistolehdessä Haaretzissa. Syntyi skandaali, ja lukuisat rabbit, jotka olivat kutsuneet Peresin pääsiäisjumalanpalveluksiin, peruivat kutsunsa vastalauseeksi tälle maanpetokselle. Peres vastasi väittämällä, että sähke oli aito, mutta että joku oli peittänyt valkokynällä sanan "ei"; sähkeessä sanottiin oikeasti, että Israeli "ei" luovuta Jerusalemia paaville. 
Osoituksena Israelin rabbien surkeasta poliittisesta tilasta, he hyväksyivät tämän älyttömän selityksen ja kutsuivat Peresin uudelleen juhlapöytiinsä. Mutta laajasti levitetyissä Peresin ja Clintonin vuoden 1997 tapaamisen pöytäkirjoissa Peres vahvisti näkökantansa päättäen sanoihin "kuten olin aiemmin luvannut Pyhälle istuimelle".
-Barry Chamish

http://www.barrychamish.com/Newsletters2012/Peres_Vatican1.html
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2012/11/vatikaani-koventaa-puheitaan-israelia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti