tiistai 1. joulukuuta 2015

Venäjä ja Turkki liittolaisia Itä-Rooman uudelleen pystyttämisessä?

Katkelma aiemmasta blogikirjoituksesta:

Tiesittekö että nimi Vladimir tarkoittaa "suurta hallitsijaa"? Kiovan Venäjän hallitsija Vladimir Suuri siis liittoutui Bysantin kanssa ja loi Venäjän ortodoksisen kirkon, jesuiittakenraali Vladimir Ledochowski junaili Euroopan uskonnollisen kartan uusiksi pistäneen toisen maailmansodan, ja nyt meillä on Bysantin valtakunnan jatkeen, Venäjän, johdossa Vladimir Putin. Sitten, onko Venäjälle pian tulossa uusi katolinen hallitsija Vladimir Romanov eli "roomalainen suuri hallitsija", kuten ylläolevissa linkeissä ennakoidaan?

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2014/09/lansi-ja-ita-rooman-liiton-historia.html

Tiesittekö että Turkki ostaa 57% maakaasustaan Venäjältä, on sen toiseksi suurin ostaja ja että Turkin presidentti Erdogan liikekumppaneineen on investoinut miljardeja Venäjälle erityisesti rakennusalalle? Älkää antako äskeisen Venäjän ja Turkin välisen, todennäköisesti lavastetun, provokaation hämätä. Venäjä ja Turkki ovat liittolaisia, eivät vihollisia.

Symbolit kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten vertaillaanpa Syyrian turkmeenien virallista lippua, Venäjän vaakunaa ja vielä Bysantin vaakunaa. Huomatkaa että Syyrian turkmeenit kuuluvat oppositioon, jota vastaan Venäjä oletetusti taistelee Syyriassa.

Syyrian turkmeenien lippuVenäjän vaakuna
Bysantin valtakunnan vaakuna
Lähteitä:

http://www.huffingtonpost.com/behlal-azkan/turkey-russia-syria_b_8265848.html
http://jesus-partisans-balkans.blogspot.fi/2015/11/what.html
http://jesus-partisans-balkans.blogspot.fi/2015/11/putin-will-not-fight-turkey.html

Huomatkaa myös, että tämänhetkinen "pakolaiskriisi" sai alkunsa, kun Turkki "dumppasi" massoittain siellä olleita irakilaisia ja syyrialaisia Eurooppaan. Turkki on nyt saanut myös suoraa taloudellista ja poliittista hyötyä siitä.

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2015/11/yk-jesuiitta-peter-sutherland-ja.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti