lauantai 17. syyskuuta 2016

EU:n lippu on kunnianosoitus katolisen kirkon Marialle

Blogin lukijoille lienee jo selvää, että EU on ollut alusta asti Vatikaanin ja jesuiittojen hanke, jonka tarkoituksena on luoda katolinen suurvalta, jossa kaikki Euroopan maat ovat uudelleen paavinvallan alla. Jos sen suhteen on kuitenkin vielä epäselvyyttä, niin kannattaa lukea nämä:

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2009/09/paavillinen-eu-ja-katolilainen-timo.html
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2011/02/euroopan-unionin-neuvoston-paamaja.html
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2016/02/paneurooppa-liike-katolinen-eu-ja.html

Kaikkien aiemmin esittämieni todisteiden lisäksi on syytä huomioida myös, että EU:n lippu on kunnianosoitus epäraamatulliselle katolisen kirkon Marialle, jota siellä kutsutaan myös mm. "Taivaan kuningattareksi". Maria esitetään kuvissa yleensä siniseen asuun pukeutuneena ja usein tähtien muodostama ympyrä päänsä ympärillä. Tästä tulee EU:n lipun sininen väri ja kahdentoista tähden muodostama ympyrä, ja lippu otettiin kaiken lisäksi käyttöön Synnittömän sikiämisen juhlapäivänä 8. joulukuuta 1955.
Katolinen uutistoimisto Zenit kirjoitti elokuun 31, päivänä 2003 artikkelin nimeltään: Paavi Johannes Paavali II uskoo Euroopan tulevaisuuden Marialle. Artikkelissa paavi uskoo uuden Euroopan tulevaisuuden Marialle. Artikkelin mukaan paavi asetti Euroopan Marian käsiin, niin että Euroopasta tulisi kansojen sinfonia, joka sitoutuu yhdessä rakentamaan rakkauden ja rauhan sivilisaation. 
Euroopan saattaminen palvomaan Mariaa Euroopan Unionin kautta ei ole mikään salaliittoteoria, vaan todennettuihin faktoihin perustuva tosiasia, joka on katolisen kirkon pyrkimys ja päämäärä. Miksi Maria ja hänen palvomisensa on niin tärkeä asia katoliselle kirkolle? Katolinen kirkko uskoo, että Jumala on antanut katoliselle kirkolle ja sen paaville hengellisen ja maallisen vallan, jossa maailman valtakunnat kuuluvat Rooman piispan (paavi) hallittaviksi ja kirkon opin mukaan Kristuksen sovitustyö ja pelastus voidaan saavuttaa vain Marian ansioiden ja esirukousten tähden (Maria on kanssalunastaja). Katolinen kirkko uskoo, että kirkko on kutsuttu vaalimaan ja ylläpitämään tätä universaalista pelastuksen suunnitelmaa. Tästä syystä katolinen kirkko pyrkii saattamaan ihmiset palvomaan Mariaa ja siksi Euroopan Unionin lippu on "pyhitetty" Marialle katolisen symboliikan mukaisesti. 
Aluksi ketään ei pakoteta palvomaan Mariaa, mutta niin kuin katolinen historia osoittaa niin lopulta kaikki, jotka ovat Rooman kirkon vallan alaisina pakotetaan olemaan alamaisia kirkolle ja sen opetuksille sekä käskyille. Vatikaanin motto on Semper Eadem (aina sama), joka tarkoittaa ettei Vatikaani muutu, vaan sen pyrkimykset ja päämäärä pysyvät aina samoina kaikkina historian aikakausina. Lyhyt katsaus katoliseen historiaan osoittaa sen kuinka katolinen kirkko on aina sortajan roolissa, silloin kun sillä on täydellinen valta yli muiden. Maissa, jossa katolisen kirkon asema on heikko, niin kirkon strategia on voittaa ystäviä korkeilta yhteiskunnallisilta paikoilta sekä heikentää ja mustamaalata niitä, jotka pyrkivät haastamaan kirkkoa tai paljastavat sen todellisen pimeän luonteen. Jokaisen katolilaisen pitäisi olla kirkon kansalainen  ja kykeneväinen olemaan vastuullinen kirkon kansalainen puolustamaan uskoaan vihollisiaan vastaan. Katolinen kirkko on yhtä kuin valtio, koska se opettaa itsellään olevan sekä maallisen että hengellisen vallan maan päällä.
-Petri Paavola

http://www.kotipetripaavola.com/ristiriitajapetososa4.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti