tiistai 6. syyskuuta 2016

Länsi-Virginian yleisen syyttäjän tiedottaja sai potkut, koska oli esiintynyt valkoisten kansanmurhaa vastustavalla videolla

Tässä kyseinen valkoisten kansanmurhaa vastustava video:Kaikki mitä siinä sanotaan, on perusteltua, ja nämä videolla esiintyneet valkoiset naiset ovat oikealla asialla. Se että kulttuurimarxistinen media leimaa videon rasistiseksi, ironisesti vain vahvistaa sen iskulauseiden totuudellisuuden. Ja myös sen, mitä videolla esiintynyt ja sen takia Länsi-Virginian yleisen syyttäjän tiedottajan virasta erotettu Carrie Bowe sanoo tiedotteessaan (vrt. Black Lives Matter):

Nuoruuden aikana ei saanut kyseenalaistaa sitä, että joillekin roduille oli hyväksyttävää puhua tai käyttäytyä tietyllä tavalla, kun taas, jos valkoinen ihminen teki samaa, se oli automaattisesti rasistista.

http://www.wvgazettemail.com/news/20160825/wv-attorney-general-fires-aide-who-recited-white-supremacist-slogans-in-video

Ylläolevassa ala-arvoisessa ja harhaanjohtavassa artikkeliksi naamioidussa propagandatiedotteessa oli vielä eilen yli 100 kommenttia, joista suurimmassa osassa puolustettiin Bowe:ta ja murskattiin sen väitteet ja rasismisyytökset täydellisesti perustelluin argumentein. Tänään kaikki kommentit oli poistettu... Niinpä niin, näillä kulttuurimarxistisilla "toimittajilla" ei ole mitään todellisia argumentteja, joten he turvautuvat yksinkertaisesti rasismikortin heilutteluun ja vastakkaisten mielipiteiden sensurointiin. Sananvapaus länsimaissa on pelkkää sanahelinää, tämä on jälleen kerran yksi ilmeinen esimerkki siitä.

Kaiken kaikkiaan tämä tapaus osoittaa aivan täydellisesti sen, että "rasisminvastainen" on kuin onkin kiertoilmaus valkoisen rodun vastaiselle, sillä videollahan puhutaan valkoisen rodun olemassaolon oikeutuksen ja itsemääräämisoikeuden puolesta ja se leimataan median toimesta "rasismiksi".

Videolla siteeratun mantran keksijän, Bob Whitakerin Carri Bowen puolesta puhuva avoin kirje Donald Trumpille:
http://www.whitakeronline.org/blog/2016/09/02/an-open-letter-from-bob-whitaker-to-donald-trump/

Valkoisten kansanmurha tarkoittaa lyhyesti ilmaistuna Euroopan maiden ja muiden enemmistöltään valkoisten maiden väestön korvaamista ei-valkoisilla ihmisillä, mikä tapahtuu massamaahanmuutolla erityisesti muslimimaista ja kehitysmaista. Nämä maahanmuuttajat, erityisesti muslimit, ja niiden jälkeläiset myös lisääntyvät moninkertaisella vauhdilla, joten valkoiset ihmiset tulevat ennusteiden mukaan olemaan esim. Ruotsissa ja Ranskassa jo muutaman vuosikymmenen sisällä vähemmistö omissa maissaan.

Valkoisten kansanmurhasta enemmän tässä blogissa:

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2016/05/nicolas-sarkozy-ranskalaisten-on.html
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2016/02/paneurooppa-liike-katolinen-eu-ja.html
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2015/11/yk-jesuiitta-peter-sutherland-ja.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti