maanantai 13. helmikuuta 2017

Jesuiittojen kouluttama huumepoliisin (DEA) agentti Edward Hendrie levittää valhetta, että jesuiitat ovat piilojuutalaisiaEdward Hendrie on kirjoittanut kirjoja oletetusta juutalaisten maailmanvallasta ja väittää, että jesuiitat ovat "piilojuutalaisia". Olen jo aikoja sitten kumonnut sen väitteen. Eli vaikka jesuiittaveljeskunnan perustamisaikoina siihen kuului paljon espanjanjuutalaisia käännynnäisiä, niin sitä ei mitenkään voi sanoa "juutalaisten salaliitoksi", sillä heidät erotettiin 1500-luvun lopulla mm. siksi, että heidän uskollisuuttaan epäiltiin, ja sukujuuriltaan juutalaisten pääsy veljeskuntaan oli kokonaan estetty 1593-1946.

Jos jesuiitta, joka kirjoitti minulle tämän sähköpostin, olisi anonut pääsyä jesuiittaveljeskuntaan vuosien 1593 ja 1608 välillä, hänen juutalaiset sukujuurensa olisivat olleet laillinen este hänen sisäänpääsylleen, vain koska hänen luonteensa sopivuus oli kyseenalainen hänen epäpuhtaasta verestä johtuen, olivat hänen juutalaiset esi-isänsä sitten kuinka kaukaa tahansa. Jos hän olisi anonut pääsyä jesuiitaksi vuosien 1608 ja 1946 välillä, hänen sukutaustansa olisi tutkittu taaksepäin viidenteen sukupolveen asti, ja kertomusta hänen eriuskoisesta isoisästään olisi siten voitu käyttää perusteena evätä hänen pääsynsä veljeskuntaan.
- Robert A. Maryks, The Jesuit Order as a Synagogue of Jews, 2009, s. 15

Ja toisin kuin jotkut edelleen jatkuvasti väittävät huolimatta siitä, että sen tueksi ei ole mitään historiallisia todisteita, Ignatius Loyola ei ollut piilojuutalainen, vaan aatelisesta baskisuvusta.

Ensinnäkin Loyolan aatelisperhe ei ollut rodultaan juutalainen. Espanjan inkvisitio piti rekisteriä kaikista rodultaan juutalaisista "limpiezan" kautta. Tämä oli Rooman puhdasverisyysoppi, jota inkvisiittorit valvoivat. Kukaan jolla oli juutalais- tai mauriverta korkeintaan neljän sukupolven takaa, ei saanut olla virassa, naida katolilaista tai edes poistua maasta. Loyola oli paasi Ferdinandin ja Isabellan hovissa, jotka olivat karkottaneet juutalaiset Espanjasta vuonna 1492. Marrano-juutalaisia tai rodultaan osittain juutalaisia ei varmasti olisi koskaan hyväksytty siihen hoviin.
- Eric Jon Phelps

Esimerkiksi veljeskunnan karkotukset lukemattomista maista tapahtuivat 1700-luvun puolenvälin jälkeen ja virallinen lakkauttaminen vuonna 1773, eikä sillä ollut tuohon aikaan siis mitään tekemistä juutalaisten kanssa. Tämä kaikki on historiallista faktaa.

Nyt kun nämä asiat on todettu, niin katsotaan, minkälainen tausta Edward Hendriellä on. Häntä on promotoinut Texe Marrs, joka on myös kirjoittanut alkusanat Hendrien kirjaan Solving the Mystery of Babylon the Great. Hän on itse kertonut valmistuneensa katolisesta Notre Damen yliopistosta ja lakimieheksi Detroitin jesuiittayliopistosta, mutta sanoo olevansa "entinen katolilainen". Hälytyskellojen pitäisi tietenkin soida jo tässä vaiheessa, mutta Hendrie on LinkedIn-profiilinsa mukaan kaiken lisäksi Yhdysvaltain huumepoliisin (DEA) agentti. Kuten huomaatte, kyseessä on sama henkilö, koska koulutukseksi mainitaan profiilissakin University of Notre Dame ja University of Detroit Mercy School of Law. Googlettamalla löytyy myös FBI:n tiedotuslehti vuodelta 2003, jossa on erikoisagentti Hendrien kirjoittama artikkeli ja kuva hänestä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti