torstai 2. helmikuuta 2017

Trumpin nimittämä korkeimman oikeuden tuomari Neil Gorsuch jesuiittojen kouluttama

Presidentti Donald Trump on nimittänyt USA:n korkeimman oikeuden tuomariksi edesmennen katolilaisen Antonin Scalian tilalle Neil Gorsuchin. Gorsuch ei ole katolilainen, vaan episkospaalisen kirkon jäsen. Eli nyt korkeimmassa oikeudessa on edes yksi tuomari, joka on nimellisesti protestantti. Tämä siis maassa, jonka perustajaisistä suurin osa oli valkoisia protestantteja (WASP) ja joka on kulttuuriperimältään ennen kaikkea juuri valkoinen ja protestanttinen. Tai ainakin oli ennen kuin se infiltroitiin ensin jesuiittojen ja sitten sen yliopistot myös kulttuurimarxistien eli pääosin juutalaisten miehittämän Frankfurtin koulukunnan toimesta.

Gorsuch on kuitenkin jesuittojen kouluttama, hän valmistui Georgetownin jesuiittalukiosta. Ja mainitsemisen arvoista on, että episkopaalinen kirkko sanoo itsestään, että se on "protestanttinen, mutta silti katolinen". Kyse tämän(kin) kirkon kohdalla on siis pseudokatolisesta vesitetystä protestantismista, kuten anglikaanisen kirkon, jonka amerikkalainen vastine episkopaalinen kirkko on.

Joka tapauksessa tässä nykyisen korkeimman oikeuden tuomariston etninen ja uskonnollinen jakauma:

4 valkoista: päätuomari John Roberts, Anthony Kennedy, Samuel Alito ja Neil Gorsuch.
3 juutalaista: Ruth Bader Ginsburg, Stephen Breyer ja Elena Kagan.
1 musta: Clarence Thomas.
1 latino: Sonia Sotomayor.

5 katolilaista: Roberts, Kennedy, Alito, Thomas ja Sotomayor.
3 juutalaista: Bader Ginsburg, Breyer ja Kagan.
1 protestantti: Gorsuch.

Tämä todellakin maassa, jonka ovat rakentaneet ennen kaikkea valkoiset protestantit, eli tässä yksi esimerkki siitä, kuinka pitkälle vallankaappaus ja perinteisen valtaväestön subversio ovat Amerikassa edenneet. USA:ta eivät todellakaan hallitse valkoiset protestanttiset miehet, kuten jotkut asiaan perehtymättömät vieläkin yrittävät väittää, vaan jesuiittojen, vapaamuurareiden ja juutalaisen eliitin muodostama klikki. Tavallinen valkoinen mies on sylkykuppi numero yksi Amerikassa, mikä on täysin hullunkurista, koska ennen kaikkea juuri he ovat olleet maan moraalinen selkäranka.

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2010/12/punainen-messu-ja-amerikan-korkein.html
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2016/11/donald-trumpin-jesuiittayhteydet-eli.html
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2016/11/donald-trump-alex-jones-ja-council-for.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti