torstai 9. helmikuuta 2017

Kanadan pääministeri Justin Trudeau on jesuiittojen apuri kuten isänsä ja kannattaa rajoittamatonta aborttioikeutta

Kanadan pääministeri Justin Trudeau kävi samaa jesuiittakoulua kuin isänsä Pierre Trudeau, joka poikansa tavoin toimi pääministerinä 1968-1979 ja 1980-1984. Trudeau kannattaa rajoittamatonta aborttioikeutta, ja kun aborttia vastustavat aktivistit levittivät hänestä lentolehtisiä, joissa oli kuva abortoidusta 10-viikkoisesta sikiöstä ja teksti "Justin Trudeau kannattaa aborttia aina syntymään saakka", hän vastasi näin:

Minua ei haittaa ollenkaan, että kanadalaiset tietävät liberaalipuolueen olevan järkähtämätön naisten oikeuksien puolustamisessa. Me olemme se puolue, joka ylläpitää peruskirjaa. Me olemme se puolue, joka puolustaa ihmisten oikeuksia. Me tulemme tekemään niin jatkossakin.
- Justin Trudeau, Kanadan pääministeri, 13. toukokuuta 2015

Mutta Trudeau ja liberaalipuolue eivät siis puolusta syntymättömän lapsen oikeuksia. Pitää muuten sanoa sekin, että feministien käyttämättä perustelu "kyse on minun kehostani, saan tehdä sillä, mitä haluan", ei päde aborttiin - sikiö on erillinen olento, ihmisenalku joka "asuu" väliaikaisesti naisen kehossa, ei osa naisen kehoa. Tämän pitäisi olla täysi itsestäänselvyys, mutta näinä yleismaailmallisen petoksen ja kulttuurimarxistisen indoktrinaation aikoina tällaiset järjettömät argumentit menevät usein läpi.

Entä isän oikeudet? No nehän eivät tietenkään kiinnosta feministejä, joiden näkökanta on kutakuinkin seuraavanlainen: nainen saa päättää mielensä mukaan, mitä syntymättömän lapsen suhteen tekee, miehellä ei ole siihen mitään sanaa, mutta jos nainen päättää synnyttää lapsen, niin miehellä on vastuu elättää lasta. Eli miehellä ei ole lapsen suhteen mitään oikeuksia, vain velvollisuuksia.

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2011/07/katolinen-kirkko-feminismi-homoagenda.html
http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2009/10/jesuiitta-koulutetut-valtaapitavat.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti