sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Ole Dammegård: Lavastetun terrorin maailmankiertue 2016 (video)Ole Dammegård käy esitelmässään läpi vuoden 2016 lavastettuja terrori-iskuja ja joukkomurhia. Niissä toistuvat aina samat kummallisuudet, kuten iskujen hetkellä toimimattomat valvontakamerat, suttuiset, heikkolaatuiset kuvat ja videot tällä HD-kameroiden aikakaudella, tapahtumapaikalta ja uhrien yltä puuttuva veri (tai sen vähyys), silminnäkijät ja "uhrien omaiset", jotka ovat ilmiselvästi ns. kriisinäyttelijöitä (crisis actors), iskuja edeltäneet ennakkovihjeet jne. Tiedustelupalvelut ja massamedia tekevät näissä yhteistyötä.

Eliitin motiivina tälle lavastetulle terrorille on ihmisten hallitseminen pelolla, mikä on itse asiassa sanan "terrorismi" alkuperäinen määritelmä, ja ammuskeluiden kohdalla myös aselakien kiristäminen, lopullisena tavoitteena aseiden vieminen kokonaan pois kansalaisilta. Aseeton kansa on puolustuskyvytön valtaapitävien tyranniaa vastaan, siinä syy kaikessa yksinkertaisuudessaan. Juuri siksi USA:n perustuslain 2. lisäys on alun perin kirjoitettu:

Koska hyvin valvottu kansalliskaarti on tarpeellinen vapaan valtion turvallisuudelle, kansalaisten oikeutta omistaa ja kantaa aseita älköön loukattako.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdysvaltain_perustuslain_toinen_lisäys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti