maanantai 14. marraskuuta 2016

Trumpilla neuvonantajana Maltan ritari ja entinen Blackwaterin johtohenkilö Joseph E. Schmitz

Donald Trump nimitti maaliskuussa yhdeksi viidestä ulkopoliittisesta neuvoantajastaan Joseph E. Schmitzin, joka toimi 2002-2005 Bushin hallinnossa puolustusministeriön ylitarkastajana ja sen jälkeen johtotehtävissä ristiretkeläishenkisen katolilaisen Erik Princen perustamassa surullisen kuuluisassa palkka-armeijaa pyörittävässä Blackwater-yhtiössä. Schmitz on varmuudella Maltan ritari, väitetysti myös Opus Dein jäsen, kävi jesuiittalukiota ja opetti 90-luvulla lakia Georgetownin yliopistossa. Että tällainen mies vaihtoehtomediassa monen eliitin vastavoimana pitämän Trumpin läheisenä neuvonantajana.

Jos kuitenkin vielä epäilyttää, niin kannattaa lukea aiempi kirjoitukseni Trumpin jesuiittayhteyksistä. Itse asiassa on naiivia edes ylipäätään kysyä, onko Trump eliitin sätkynukke vai ei. Totta kai hän on, niin kuin kaikki muutkin varteenotettavat presidenttiehdokkaat, ei kukaan aidosti eliittiä vastustava pääse edes lähelle tilannetta, jossa voi tulla USA:n presidentiksi. Kyse on siitä, että koko poliittinen järjestelmä on korruptoitunut ja eliitin kontrolloima. Jos muutos on tullakseen, se tapahtuu alhaalta ylöspäin ruohonjuuritasolta lähtien, ei niin, että joku miljardööri, joka sanoo sen, mitä tyytymättömät ihmiset haluavat kuulla, valitaan puhuvaksi pääksi edellisen tilalle. Voitte käyttää vertauskohtana esimerkiksi Timo Soinia, joka on nyt osoittautunut valeoppositioksi aivan, kuten jo vuosia sitten arvelin.

Lopuksi vielä mielenkiintoisia yksityiskohtia Blackwaterista, kun se nyt tuli esille. Yhtiön nimeksi muutettiin vuonna 2009 XE Services, todennäköisesti johtuen negatiivisesta julkisuudesta, jota se oli saanut osakseen, ja vuodesta 2011 lähtien sen nimi on ollut Academi. Mutta sen alkuperäinen nimi tulee, mitä harva tietää, Bernin kantonissa Sveitsissä virtaavasta Sense-joen sivujoesta Schwarzwasser. Blackwaterin logossa on karhunkäpälä, aivan kuten Bernin vaakunassa on karhu. Siinä yksi esimerkki uuden maailmanjärjestyksen sveitsiläisestä yhteydestä, josta puhutaan erittäin vähän edes vaihtoehtomediassa. Blackwaterin palkka-armeija jatkaa sveitsiläisten palkkasoturien perinnettä.

Blackwater-yhtiön logoBernin vaakuna


Huomatkaa myös Saturnuksen renkaalta näyttävä symboliikka Blackwaterin logossa. Se on mielenkiintoista, koska saksan kielen sana Sense tarkoittaa suomeksi "viikatetta" ja Saturnus oli antiikin roomalaisessa mytologiassa sadonkorjuun jumala.

Saturnus-jumalaa esittävä kuva
Lisää Blackwaterista:

http://forthosewitheyestosee.blogspot.fi/2013/05/blackwater-closer-look-at-name.html
http://www.spirituallysmart.com/blackwater.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti