perjantai 18. marraskuuta 2016

Donald Trump, Alex Jones ja Council for National Policy

Kirjoitin äskettäin Donald Trumpista näin:

Itse asiassa on naiivia edes ylipäätään kysyä, onko Trump eliitin sätkynukke vai ei. Totta kai hän on, niin kuin kaikki muutkin varteenotettavat presidenttiehdokkaat, ei kukaan aidosti eliittiä vastustava pääse edes lähelle tilannetta, jossa voi tulla USA:n presidentiksi. Kyse on siitä, että koko poliittinen järjestelmä on korruptoitunut ja eliitin kontrolloima. Jos muutos on tullakseen, se tapahtuu alhaalta ylöspäin ruohonjuuritasolta lähtien, ei niin, että joku miljardööri, joka sanoo sen, mitä tyytymättömät ihmiset haluavat kuulla, valitaan puhuvaksi pääksi edellisen tilalle. Voitte käyttää vertauskohtana esimerkiksi Timo Soinia, joka on nyt osoittautunut valeoppositioksi aivan, kuten jo vuosia sitten arvelin.

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2016/11/trumpilla-neuvonantajana-maltan-ritari.html

Olen paljastanut tähän mennessä Trumpin jesuiittayhteyksiä, mutta hän on sidoksissa myös salamyhkäiseen aivoriiheen Council for National Policy (CNP), ja se on itse asiassa ollut todennäköisesti keskeisin voima Trumpin presidenttiehdokkuuden ja valinnan takana. Sitä voidaan pitää enemmän vasemmistolaisena ja globalistisena pidetyn CFR:n uskonnollis-oikeistolaisena ja nationalistisena vastineena. Todellisia vastavoimia toisilleen ne eivät ole, pikemminkin hegeliläisen dialektiikan mukaiset kolikon kaksi puolta.

Josh Reevesin kommentit vaalien tuloksesta, hän käy läpi CNP:n roolia taustalla ja Alex Jonesin keskeistä osuutta Trumpin promotoimisessa:Tässä Trumpin sisäpiirin henkilöitä, jotka ovat CNP:n jäseniä: päästrategi Steve Bannon, joka on myös jesuiittojen kouluttama, kuten Frank Gaffney, joka on neuvonantajana Trumpin turvallisuuspoliittisten neuvonantajien valitsemisessa, ja Kellyanne Conway, Trumpin kampanjajohtaja. Trumpin siirtymävaiheen tiimiin ja todennäköisesti myös tulevaan hallitukseen kuuluu myös läheiset suhteet katolisen kirkon vaikustuvaltaisiin hahmoihin omaava Rudy Giuliani, joka oli New Yorkin pormestarina keskeisessä roolissa lavastettujen 911-terrori-iskujen jälkien peittelyssä.

Kuten olette varmaan huomanneet, Alex Jones on ollut yksi suurimpia Trumpin presidenttikampanjan tukijoita, ja Trumpin kerrotaan ylistäneen Jonesia ja hänen vaikutustaan poliittisella saralla. Tästä tullaankin Jonesin itsensä CNP-yhteyksiin, jotka ovat täysin kiistattomat. Tässä ainakin kuusi CNP:n jäsentä, jotka ovat olleet Jonesin vakiovieraita:

Pat Buchanan - Maltan ritari, jesuiittojen kouluttama
Phyllis Schlafly - Maltan ritari
Paul Craig Roberts - jäsen CSIS-aivoriihessä, kun se oli osa Georgetownin yliopistoa
Stan Monteith - aiemmin myös John Birch Society:n jäsen
Michael Coffman
Jerome Corsi

Hiljattain kuollut CNP:n voimahahmo Schlafly tuki vähemmän yllättäen Trumpin presidenttikampanjaa. Yksi Jonesin vakiovieraista on ollut myös Joel Skousen, jonka setä W. Cleon Skousen ja veli Mark Skousen ovat olleet CNP:n jäseniä.

Alex Jones on väistellyt ja valkopessyt CNP-kysymystä:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti