lauantai 12. marraskuuta 2016

Donald Trumpin jesuiittayhteydet - eli miten jesuiitat pelasivat taas molempia puolia

Kirjoitin ennen vaaleja Hillary Clintonin jesuiittayhteksistä:

Hillary Clintonin aviomies Bill Clinton on tunnetusti jesuiittojen kouluttama ja jesuiittaprofessorinsa (Carroll Quigley) suuri ihailija, ja myös hänen varapresidenttiehdokkaakseen valitsema Tim Kaine on "lyhytkaapuinen jesuiitta" eli jesuiittojen uskollinen seuraaja ja apuri. Kaine valmistui jesuiittalukiosta 1976 ja piti opiskellessaan Harvardissa välivuoden toimiakseen jesuiittojen vapaaehtoisjoukoissa Hondurasissa.

Kaine myös puhui tv-debatissa avoimesti omasta jesuiittataustastaan, ja mietin jo silloin, miksi jesuiitat laittoivat Clintonin varapresidenttiehdokkaaksi miehen, joka on noin ilmiselvä maallikkojesuiitta. Ehkä kyseessä olikin perinteinen jesuiittamainen silmänkääntötemppu: vihjattiin tarkoituksella siihen suuntaan, että Clinton olisi jesuiittojen oma ehdokas ja vastapuoli Donald Trump ei-jesuiittojenhyväksymä vaihtoehto.

Mutta katsokaa, mitä Trump puhuu perinteisellä katolisella Al Smithin muistoillallisella, jonne presidenttiehdokkaat aina osallistuvat ennen vaaleja:Trump siis sanoo, että hänellä on hienoja muistoja siitä, kuinka hän kävi tällä muistoillallisella vuosien mittaan isänsä kanssa, että "meidän on noustava vastustamaan katolilaisvastaisia asenteita" ja vielä, että "meidän on yhdistyttävä, ei vain kansakuntana, vaan maailmanlaajuisena yhteisönä". Tuo jälkimmäinen on ilmeinen viittaus mm. YK:n avulla ajettavaan yhden maailman agendaan, tai "uuteen maailmanjärjestykseen".

Sitten niitä Trumpin jesuiittayhteyksiä: hän itse opiskeli kaksi vuotta jesuiittojen Fordhamin yliopistossa ja tyttärensä Ivanka Georgetownin yliopistossa. Trumpin poika Eric myös valmistui Georgetownin yliopistosta ja kuuluu nyt sen johtokuntaan. Georgetownin yliopisto sijaitsee Washingtonissa (eli "uudessa Roomassa"), kuten Valkoinen talo ja Capitol Hill, ja se on jesuiittojen päämaja Amerikassa sekä valtaapitävien ja merkkihenkilöiden kokoontumispaikka.

Jesuiitat ja eliitti nauravat äänestäjille, jotka eivät näe, että koko homma on teatteria ja että kumpikin ehdokas on saatanallisen uuden maailmanjärjestyksen agendan kätyri:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti