torstai 28. toukokuuta 2009

Vaiettu totuus Abraham Lincolnin murhasta


Näethän että ystäväsi jesuiitat eivät ole vielä tappaneet minua. Mutta he olisivat varmasti niin tehneet, kun kuljin heidän tärkeimmän kaupunkinsa, Baltimoren läpi, ellen olisi tehnyt tyhjäksi heidän suunnitelmiaan kulkemalla ohi tuntemattomaksi tekeytyneenä muutamaa tuntia ennen, kuin he odottivat minua...

Uusia salamurhahankkeita paljastuu melkein joka päivä pitäen sisällään niin julmia piirteitä, että ne tuovat mieleeni Pärttylinyön verilöylyn ja Ruutisalaliiton. Tutkittaessa niitä näyttää siltä, että ne ovat samojen murhaamisentaidon mestareiden, jesuiittojen käsialaa...

Niin monia salajuonia on jo punottu henkeni menoksi, että on todellinen ihme, että ne ovat kaikki epäonnistuneet, kun otetaan huomioon, että valtaosa niistä oli taitavien katolilaisten, ilmeisesti jesuiittojen kouluttamien murhamiesten käsissä.
-Abraham Lincoln, puhuessaan Charles Chiniquylle (Charles Chiniquy, Fifty Years in the Church of Rome, 1886)

Koulussa opetettiin Abraham Lincolnin murhasta lähinnä se, että näyttelijä nimeltä John Wilkes Booth ampui hänet Ford-teatterissa 14. huhtikuuta 1865. Siitä jostain syystä ollaan hiljaa, että murhan takana oli laaja salaliitto, jonka osalliset olivat kaikki katolilaisia. Myös Booth oli joidenkin tietojen mukaan kääntynyt katolilaisuuteen kolme viikkoa ennen salamurhaa. Salaliittolaisten oikeudenkäynnissä kaikki kahdeksan tuomittiin syyllisiksi, neljä heistä hirtettäväksi. Yksi päätekijöistä ja kuolemaantuomituista oli Mary E. Surratt, jonka perhe oli hartaan katolinen. Hänen poikansa John H. Surratt oli yksi pääepäillyistä, ja hänellä oli rippi-isänä ja mentorina jesuiitta nimeltä B.F. Wiget. Hän onnistui pakenemaan virkavallalta Montrealiin katolisen kirkon suojiin ja sieltä Liverpooliin, kunnes päätyi Roomaan paavin zuaaviksi tekaistulla nimellä. Kun Surratt paikannettiin, Vatikaanin viranomaiset päästivät hänet pakenemaan, mutta lopulta hänet tuotiin Yhdysvaltoihin oikeuden eteen. Katoliset papit ja jesuiittayliopiston opiskelijat olivat vakiovieraita Surrattin oikeudenkäynnissä, joka päättyi tuloksemattomana ja johti hänen vapauttamiseensa.

Meillä on nyt varma näyttö siitä, että nämä jesuiitat, Rooman papit... Minnesotassa... olivat yhteydessä veljiinsä Washingtonin kaupungissa ja että heille oli kerrottu, että presidentin salamurhaamiseksi oli laadittu suunnitelma suunnitelma, tekijät sen suorittamiseen oli löydetty, ajankohta sen toteuttamiseksi oli päätetty, ja niin varmoja he olivat sen onnistumisesta, että he saattoivat ilmoittaa sen tapahtuneeksi kolme tai neljä tuntia ennen, kuin se todella tapahtui... he eivät malttaneet pantata sitä tässä katolisessa väkijoukossa suurena ilouutisena.
-Thomas M. Harris, prikaatinkenraali, Rome's Responsibility for the Assassination of Abraham Lincoln, 1897, s. 79-80

Miksi Lincoln murhattiin? Syitä oli varmasti monia, mutta Vatikaani ja jesuiitat olivat aina paheksuneet Amerikan perustuslakia, jokaa tekee eron kirkon ja valtion välille. Paavi Pius IX tuomitsikin kiertokirjeensä erehdysten luettelossa käytännössä kaiken sen, minkä pohjalta Yhdysvallat perustettiin vain hieman ennen Lincolnin murhaa. Lincoln puolusti tiukasti Amerikan perustuslakia. Hänen kuoltuaan presidentiksi noussut Andrew Johnson oli vapaamuurari, ja hän kutsui mm. Albert Piken Valkoiseen taloon vuosi Lincolnin murhan jälkeen. Hänen poikansa kouluttautui jesuiittayliopistossa ja tyttärensä kääntyi katolilaisuuteen oltuaan nunnien opetuksessa. Johnson oli myös yksi henkilöistä, joka jarrutti John Surrattin etsintöjä.

Abraham Lincoln oli heidän [jesuiitat] arkkivihollisensa. He tiesivät liiankin hyvin, että hän tulisi olemaan kompastuskivi heidän tulevaisuuden suunnitelmilleen... He pelkäsivät kuollakseen hänen sananmiekkansa vaikutusta. He tiesivät, että se, että annettaisiin tämän kylmänrauhallisen, perusteellisen ja selkeäkatseisen miehen, jolla oli niin perinpohjainen näkemys heidän kavalista aikeista, olla kansakunnan johdossa jälleenrakennuksen kaudella, merkitsisi heidän politiikkaamme sekaantumisen täydellistä loppua.
-Burke McCarty, The Suppressed Truth about the Assassination of Abraham Lincoln, 1924

Pian Lincolnin murhan jälkeen vuonna 1868 hänen vaalimaansa Amerikan perustuslakiin kirjattiinkin 14. lisäys, joka käytännössä mitätöi sen, koska amerikkalaiset eivät sen perusteella enää olleet täysivaltaisia osavaltioidensa kansalaisia, vaan korporatiivisen liittovaltion "vapaaehtoisia" orjia.
Lähteitä:

http://en.wikipedia.org/wiki/Abraham_Lincoln_assassination
http://www.spirituallysmart.com/lincoln.htm
http://www.biblebelievers.com/chiniquy/index.html
http://www.pacinst.com/terrorists/chapter4/lincoln.html

http://www.reformation.org/lincoln.html

*muokattu viimeksi 21.11.2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti