torstai 9. helmikuuta 2017

Kysely: enemmistö EU-kansalaisista haluaisi lopettaa maahanmuuton muslimimaista kokonaan

Chatham House eli RIIA, Amerikan politiikkaa ohjaavan aivoriihen CFR brittiläinen sisarorganisaatio, teetti kyselytutkimuksen, jossa 10000 kymmenen EU-maan kansalaiselta kysyttiin, haluavatko he kieltää kokonaan maahanmuuton muslimienemmistöisistä maista. 55% vastasi kyllä, 25% ei osannut sanoa ja vain 20% vastasi ei.Tulos on siis harvinaisen selvä, mutta nyt tarvitaan vain vielä se, että tämä hiljainen enemmistö alkaa sanoa mielipiteensä ääneen. Tulokseen on tietenkin vaikuttanut suuresti vuoden 2015 muslimien massavyöry Eurooppaan ja ISIS-järjestön nimiin laitetut terroristi-iskut. Nämä iskut ovat tosin lavastettuja, kuten esim. Ole Dammegård viimesyksyisessä luennossaan tuo esille. Eli eliitti myös lietsoo eurooppalaisten ja muslimien välisiä vihamielisyyksiä hajoita ja hallitse -tarkoituksessa ja viedäkseen eteenpäin EU:n poliisivaltioistamista.

Mutta se, että nämä terroristi-iskut ovat lavastettuja, ei muuta sitä tosiasiaa, että islam ei ole yhteensopiva eurooppalaisen ja länsimaisen sivilisaation kanssa, sillä islam on uskonnon kaapuun puettu totalitaarinen poliittinen ideologia, joka pyrkii valta-asemaan ja alistamaan muut arvojärjestelmät kaikkialla, minne se leviää. Ja se on ihan matemaattinen fakta, että mitä suuremmaksi muslimien määrä Euroopassa kasvaa, sitä enemmän yhteiskunnat alkavat muuttua islamilaisiksi ja sitä aggressiivisemmin muslimit alkavat ajamaan omaa asiaansa ja sharian käyttöönottoa. Huomattava osa Euroopan muslimeista nimittäin kannattaa shariaa, kuten aiemmin kirjoitin:

Saksalaisessa tutkimuksessa kysyttiin Itävallan, Belgian, Ranskan, Saksan, Hollannin ja Ruotsin turkkilaisilta ja marokkolaisilta nämä kysymykset: 
- Oletko sitä mieltä, että sharia on tärkeämpi kuin asuinmaasi lait (66%)  
- Onko sinun mielestäsi olemassa vain yksi oikea tulkinta koraanista, jonka pitäisi koskea kaikkia muslimeja? (75%) 
- Pitäisikö muslimien sinun mielestä palata "islamilaisille juurilleen"? (60%) 
44% vastasi kyllä kaikkiin kysymyksiin, ja heidät määriteltiin "johdonmukaisiksi fundamentalisteiksi". Fundamentalistiset näkemykset ovat yhtä yleisiä vanhemissa ja uudemmissa sukupolvissa.

http://maallikkoapuri.blogspot.fi/2016/10/kaksi-kolmesta-euroopan-muslimista.html
https://muslimstatistics.wordpress.com/2015/11/28/most-european-muslims-want-sharia-not-european-laws/

Kun Britain First -puolueen pienilukuinen kristitty kulkue kulkee allaolevassa videossa Lutonin muslimialueen läpi, niin muslimit sanovat heille aikovansa ottaa haltuunsa kaupungin ja koko maan. Tämä ei ole yksittäistapaus, käytös on samanlaista myös mm. Lontoon muslimilähiöissä, jos Britain First menee sinne osoittamaan mieltä vähän niin kuin Suomi Ensin täällä meillä. Muslimiväestö on Englannissa vielä "vain" n. 5 prosenttia, joten miettikääpä sitä, minkälaista meno tulee olemaan, jos se kasvaa esim. 25 prosenttiin, mikä on tämänhetkinen Lutonin muslimiväestön koko, kun islamistit jo nyt käyttäytyvät siellä näin röyhkeästi, kuin maailmanomistajat.Tässä länsimaiselle naiselle tyypillisen naiivisti islamiin suhtautuva TV-juontaja ja toimittaja Stacey Dooley on aivan hämmentynyt, ellei suorastaan järkyttynyt, kun muslimit marssivat Lutonissa kadulla huutaen mm. "UK, go to hell!":Vaikka kaikki Euroopassa asuvat muslimit eivät olekaan noin fanaattisia, niin sillä ei ole isossa kuvassa mitään merkitystä, sillä ns. maltilliset muslimit tulevat kuitenkin seuraamaan heitä siinä vaiheessa, kun aletaan valitsemaan puolia. Kuten seuraavalla videolla nähdään, eivät edes nämä itseään tavallisina muslimeina itseään pitävät ole maltillisia länsimaisen sivilisaation mittapuulla. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että ei ole sellaista kuin "maltillinen islam", eli oikeasti maltillinen voi olla vain nimellisesti muslimi oleva henkilö.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti